Uunissa paahdetut kirsikkatomaatit
Uunissa paahdetut kirsikkatomaatit sopivat mainiosti naposteltaviksi tai pastojen ja salaattien joukkoon lisättäviksi.
Ainekset
Uunissa paahdetut kirsikkatomaatit:
- 500 g kirsikkatomaatteja
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl balsamietikkaa
- 3 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
- ripaus suolaa
- ripaus sokeria
- ripaus mustapippuria
Valmistusohje
1. Halkaise tomaatit pituussuunnassa ja laita ne kulhoon.
2. Sekoita tomaattien joukkoon öljy, balsamietikkaa ja kaikki mausteet.
3. Kaada tomaatit leivinpaperilla peitetylle uunipellille.
4. Paahda 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Jäähdytä ja lusikoi puhtaaseen lasipurkkiin. Tomaatit säilyvät hyvinä jääkaapissa noin 3 vuorokautta.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous