Valkosipuliset tomaattisilakat
Mausta tomaattimurska hienonnetulla chilillä sekä murskatuilla valkosipulinkynsillä ja paista silakkafileiden kanssa.
Ainekset
- 300 g silakkafileitä
- 1 tl mineraalisuolaa
- 1/4 tl rouhittua mustapippuria
- 2 tl kuivattua kirveliä
- 1 chili
- 1-2 murskattua valkosipulinkynttä
- 1 tlk (400 g) säilöttyä tomaattimurskaa
Valmistusohje
Mausta silakkafileet mineraalisuolalla, mustapippurilla ja kirvelillä. Kääri fileet rullalle tai taita ne takaisin kalan muotoon. Lado kalafileet pieneen uunivuokaan.
Halkaise chili, poista siitä siemenet ja hienonna chilinpuolikkaat. Mausta tomaattimurska hienonnetulla chilillä sekä murskatuilla valkosipulinkynsillä ja kaada seos silakoiden päälle vuokaan.
Kypsennä silakoita 200 asteen uuninlämmössä noin 20 minuuttia tai mikroaaltouunissa 8–10 minuuttia. Nauti perunoiden, kasvisten ja salaatin kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous