Vihreä kesäkeitto
Vihreä kesäkeitto ravitsee aurinkoisina hellepäivinä. Tarjoa keiton kaverina rapeaa leipää.
Ainekset
- ½ kukkakaali
- 8 pientä perunaa
- 100 g pinaattia
- muutama oksa lipstikkaa
- 6 dl kasvislientä (esimerkiksi Reformi Luomu)
- 1 rkl rypsiöljyä
- 125 g sulatejuustoa (esimerkiksi Koskenlaskija perinteinen)
- 0.5 tl kynteliä
- muutama oksa tilliä
Valmistusohje
1. Pese ja rapsuta perunat puhtaiksi, lohko kukkakaali ja suikaloi pinaatti.
2. Pane perunat kiehumaan, lisää kuutioitu juusto ja kukkakaali sekä 10 minuutin kuluttua pinaatti.
3. Hienonna mausteet keittoon, tarkista maku ja perunoiden kypsyys, tarjoa paahdetun moniviljaleivän kera.
950 kJ (230 kcal)/1 annos
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous