Banaani-kinuskiletut
Banaaniletut kannattaa paistaa matalalla lämmöllä rauhallisesti kypsiksi, jolloin ne pysyvät ehjinä käännettäessä. Banaani, kookos ja kinuski muodostavat herkullisen makuyhdistelmän.
Ainekset
- 2 kypsää banaania
- 3 kananmunaa
- 2 dl kookoskermaa
- ripaus kardemummaa
- ripaus suolaa
- neitsytkookosöljyä paistamiseen
Viimeistelyyn
- 1-2 banaania viipaleina
- 1 dl kinuskikastiketta
- 1 dl kookoshiutaleita
Valmistusohje
1. Kuori ja paloittele banaanit. Laita ne sauvasekoittimen korkeaan kulhoon. Riko joukkoon kananmunat ja lisää kookoskerma sekä kardemumma ja suola. Soseuta tasaiseksi taikinaksi.
2. Paista taikinasta miedolla lämmöllä neitsytkookosöljyssä pieniä lettuja. Käsittele lettuja varoen niitä kääntäessäsi, sillä ne menevät helposti rikki. Maltilla onnistut varmasti!
3. Jaa letut lautasille, lisää päälle banaaniviipaleita ja kinuskikastiketta.
4. Viimeistele kookoshiutaleilla.
Banaanilla pannari paranee:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous