![](https://anna.fi/awpo/img/s/f/ruokaohje/892119-banaanipannari.jpg?s=37458935d1fd47ffdf0599eb824f6490&fit=crop)
Banaanipannari
Perinteinen pannukakku saa tässä ohjeessa uudet mausteet suklaasta ja banaanista. Banaanipannukakku maistuu koko perheelle.
Suklaa ja banaani - siinäpä vasta pari. Upota nuo kaksi ihanuutta pannaritaikinaan. Banaanipannukakusta tykkää koko perhe.
Ainekset
Banaanipannukakku:
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 1/2 dl sokeria
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 tl inkivääriä
- 8 dl maitoa
- 2 kananmunaa
- 100 g voita tai margariinia sulatettuna
- 2 isoa banaania
- muutama pala suklaata
- tomusokeria
Valmistusohje
1. Mitaa kulhoon vehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe, suola, vaniljasokeri ja inkivääri. Sekoita ainekset hyvin sekaisin.
2. Vispilöi joukkoon maito ja viimeisenä kananmunat sekä sulatettu, jäähtynyt rasva. Anna taikinan turvota hetki.
3. Kaada taikina leivinpaperilla peitettyyn uunipannuun. Viipaloi banaanit ja levitä viipaleet taikinalle. Paista pannukakkua 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
4. Leikkaa vielä lämmin pannari paloiksi ja nosta lautasille. Laita jokaiselle palalle pari palaa suklaata, se sulaa mukavasti lämpimän banaanipannukakun päällä kastikkeeksi. Koristele tomusokerilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous