Persikka-mascarponemalja
Rasvaisen täyteläinen mascarponeseos toimii hyvin yhdessä persikkasoseen kanssa.
Ainekset
Persikkasose:
- 1 prk (820/480 g) säilykepersikoita
- 0.5 dl sokeria
Mascarponeseos:
- 250 g mascarponea
- 0.5 dl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- 1 dl vaahtoutuvaa vanilliinikastiketta
- koristeluun:
- minttua tai sitruunamelissaa
Valmistusohje
Persikoita ja mascarponea jälkiruoka valmistetaan säilykepersikoista ja mascarpone-juustosta.
- Valuta persikat ja soseuta ne monitoimikoneessa. Mausta sose sokerilla.
- Mausta mascarpone sokerilla ja vaniljasokerilla. Vatkaa vanilliinikastike kovaksi vaahdoksi ja sekoita mascarponen joukkoon.
- Lusikoi seokset kerroksittain jälkiruokamaljoihin tai laseihin. Koristele annokset mintulla tai sitruunamelissalla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous