Puolukka-ruistuorepuuro
Banaanilla ja soijajogurtilla kesytetty puolukka-ruistuorepuuro hurmaa syksyisellä aamupalalla.
Ainekset
- 3 dl puolukoita
- 2 banaania
- 6 dl maustamatonta jogurttia tai soijajogurttia
- 2.5 dl ruisrouhetta
- 1 rkl hunajaa tai sokeria
Valmistusohje
1. Murskaa puolukoita ja banaania kulhossa niin, että sose jää hieman karkeaksi. Sekoita jogurtin joukkoon ruisrouhe ja makeutusaine.
2. Sekoita jogurttiseos survokseen huolella. Peitä kulho ja nosta puuro turpoamaan yöksi tai vähintään kahdeksi tunniksi jääkaappiin.
3. Tarjoa tuorepuuron kanssa kylmää maitoa tai soijamaitoa ja tuoreita hedelmiä tai marjoja.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous