Raparperi-mansikkajälkiruoka muistuttaa mummolasta
Raparperi-mansikkajälkiruoka tuo kesämuistot mieleen. Tarjoile herkku kauniista jälkiruokamaljoista kruunataksesi maittavan lounashetken.
Ainekset
- 300 g raparperia
- 1 dl vettä
- 1 dl hillo-marmeladisokeria
- 2 dl mansikoita
- 2 1/2 dl vaahtoutuvaa vanilliinikastiketta
- 8 ruisdigestivekeksiä
Valmistusohje
Raparperi-mansikkajälkiruoka kruunaa kevyen kesäisen aterian.
Huuhdo ja paloittele raparperit. Pane raparperinpalat, vesi sekä hillo-marmeladisokeri kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Hauduta miedolla lämmöllä 3–5 minuuttia. Anna jäähtyä.
Puhdista ja paloittele mansikat. Vatkaa vanilliinikastike kovaksi vaahdoksi. Murenna keksit.
Pane vanilliinivaahto, raparperisose, mansikat ja keksimurut kerroksittain tarjolle.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous