Raparperi-mansikkajälkiruoka muistuttaa mummolasta

Raparperi-mansikkajälkiruoka muistuttaa mummolasta 

4 annosta
alle 30 min
Helppo

Ainekset

300 g raparperia
1 dl vettä
1 dl hillo-marmeladisokeria
2 dl mansikoita
2 1/2 dl vaahtoutuvaa vanilliinikastiketta
8 ruisdigestivekeksiä

Valmistusohje

Raparperi-mansikkajälkiruoka kruunaa kevyen kesäisen aterian.

Huuhdo ja paloittele raparperit. Pane raparperinpalat, vesi sekä hillo-marmeladisokeri kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Hauduta miedolla lämmöllä 3–5 minuuttia. Anna jäähtyä.

Puhdista ja paloittele mansikat. Vatkaa vanilliinikastike kovaksi vaahdoksi. Murenna keksit.

Pane vanilliinivaahto, raparperisose, mansikat ja keksimurut kerroksittain tarjolle.

Tunnisteet

Ruokavalio:
Ateriatyyppi:

Avainsanat