Mainos Viihdy

Yksi puhdistustuote pelastaa päiväsi

Puhdistusvesi on pelastus naisille, jotka haluavat selvitä nopeasti kauneusrutiineista.

31.7.2017 Teksti: Yhteistyössä Nivea

Ihon puhdistaminen on päivän tärkein kauneusrutiini, jota ei kannata jättää väliin, vaikka olisi kiire. Puhdistettu iho voi paremmin, kun se pystyy hengittämään ja uusiutumaan. Kasvovoiteet ja muut hoitotuotteet imeytyvät tehokkaammin puhtaalle iholle.

Nopeutta arvostava nainen valitsee puhdistustuotteeksi 3-in-1 puhdistusveden, joka poistaa meikin ja puhdistaa ihon kuona-aineista jättäen kasvoveden raikkauden. Täydellinen kasvojen puhdistus onnistuu ilman vettä, sillä tarvitset vain vaunua ja puhdistusnestettä.

Nivea Face Micellar -puhdistusnesteen puhdistusteho perustuu miselleihin, jotka sieppaavat epäpuhtauksia magneetin tavoin. Tuote sopii erityisesti kevyen meikin poistamiseen ja kasvojen päivittäiseen puhdistamiseen.

Voimakasta meikkiä käyttävät suosivat usein puhdistusemulsiota. Heille puhdistusvesi sopii viimeistelevänä tuotteena, sillä se poistaa meikin jäämät kasvovettä tehokkaammin.

Nivean markkinointipäällikkö Hanna Grandell listasi kolme asiaa, jotka helposti unohtuvat ihonpuhdistuksessa.

Aamupuhdistus on tärkeä

Iho kaipaa puhdistusta kaksi kertaa vuorokaudessa. Moni muistaakin puhdistaa ihon iltaisin meikeistä ja epäpuhtauksista, mutta aamupuhdistus unohtuu. Yön aikana ihon kuona-aineet nousevat pintaan, kun muu keho lepää. Uusiutuva iho erittää muun muassa ylimääräistä talia ja hikeä.

Pelkkä vesi ei usein riitä poistamaan ihon erittämiä kuona-aineita, jolloin avuksi kannattaa ottaa puhdistusvesi. Se puhdistaa vettä ja kasvovettä tehokkaammin sekä valmistaa ihon vastaanottamaan päiväksi levitettävän seerumin tai kosteusvoiteen.

Meikitön ihokin vaatii puhdistuksen

Vaikka et meikkaisi, iho kannattaa puhdistaa päivittäin. Meikitön iho on päivän päätteeksi usein likainen, sillä ilmassa leijuva saaste ja pöly tarttuvat iholle. Hieman yllättävä epäpuhtauksien aiheuttaja on älypuhelin, jonka näytöltä lika kulkeutuu kasvojen iholle. Lika tukkii ihohuokosia, mikä voi joskus aiheuttaa jopa ihotulehduksia.

Hanavesi saattaa kuivattaa ihoa, jos sen kalkkipitoisuus on kova. Misellipuhdistusvesi tasoittaa ihon omaa PH-arvoa, jolloin iho tuntuu käytön jälkeen kostealta ja puhtaalta mutta ei kiristävältä. Kostea iho edesauttaa voiteen imeytymistä. Kun nappaat lomalle mukaan puhdistusveden, et tarvitse muita puhdistustuotteita.

Valitse puhdistustuote oikein

Jokaisen iho on yksilöllinen, joten ihonpuhdistustuote on tärkeää valita omalle iholle sopivaksi. Nivea Face Micellar -sarjassa on puhdistusvesiä kolmelle eri ihotyypille: normaalille, herkälle ja kuivalle iholle. Herkän ja kuivan ihon tuotteet ovat usein suomalaisten suosimia, sillä vaihteleva ilmasto on rankka iholle.

Meikin poistaminen puhdistusvedellä ei vaadi hankausta. Ihoa pyyhitään hellävaraisesti vanulapulla, johon on levitetty puhdistusnestettä. Meikin määrästä ja voimakkuudesta riippuen vanulappuja kannattaa käyttää muutamia.

NIVEA 3 in 1 Micellar Cleansing Water

Puhdistusneste puhdistaa, poistaa meikin kasvoilta ja silmistä sekä kosteuttaa yhdellä käyttökerralla. Misellit toimivat magneetin tavoin: vanulapulla levitettynä ne imevät rasvan ja meikin sisälleen ja poistuvat iholta vanulla pyyhkäisyn myötä. Hiero tuote iholle silmät suljettuna kevyesti vanulapulla.

Lue lisää tuotteesta Nivean verkkosivuilta!

 

NIVEA 3-in-1 Micellar Cleansing Wipes

Puhdistusliinat poistavat meikin ja jopa vedenkestävän ripsivärin, samalla hoitaen ripsiä. E-vitamiinia sisältävät liinat kosteuttavat ihoa ja jättävät sen raikkaan ja sileän tuntuiseksi.

Lue lisää tuotteesta Nivean verkkosivuilta!

Advertisement

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *