Grillattu perunasalaatti
Grillattu perunasalaatti maistuu valmistusta seuraavana päivänä ehkäpä vielä paremmalle.
Ainekset
Grillattu perunasalaatti
- 700 g uusia perunoita
- 1 ruukku rucolaa
- 30 g pecorino- tai parmesaanijuustoa lastuina
kastike:
- 0.5 dl oliiviöljyä
- 2 rkl valkoviinietikkaa
- 1 tl Dijon-sinappia
- ripaus suolaa ja sokeria
- mustapippuria
Valmistusohje
Grillattu perunasalaatti tehdään näin:
1. Keitä perunat napakan kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta perunat kuiviksi ja paahda niihin grillissä makua ja väriä pintaan.
2. Laita perunat kulhoon ja jäähdytä. Kääntele perunoiden joukkoon revitty rucola ja pecorino- tai parmesaanilastut.
3. Sekoita kastikkeen ainekset tasaiseksi kastikkeeksi ja kaada perunoille. 4. Anna makujen tekeytyä noin 20 minuuttia ja tarjoile grillattu perunasalaatti grilliruokien lisukkeena.
Katso myös Kotiliesi.fi: Grillatut perunat kolmella tavalla – näin paahdat perunoista suussa sulavia!
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous