Kalarullat
Tarjoa kalarullat perunasoseen ja rakuunalla maustettujen höyrytettyjen porkkanoiden kanssa.
Ainekset
- 600 g (4 isoa fileetä) vaaleita kalafileitä (ahven, kuha, puna-ahven)
- 1-2 rkl sitruunamehua
- noin ½ tl suolaa
- 0.5 tl pippuria
- 50 g purjoa
- 1-2 ruukkua rucolaa
- 1 rkl rypsiöljyä
Valmistusohje
1. Leikkaa fileet ruodottomiksi, mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.
2. Huuhdo ja viipaloi purjo sekä rucola. Kypsennä kevyesti öljyssä pannulla.
3. Levitä rucola-purjotäyte fileille, rullaa ja kiinnitä cocktailtikulla.
4. Paista kalarullia miedohkolla lämmöllä pannulla kannen alla käännellen välillä, kunnes kalan liha on valkoista.
5. Tarjoa perunasoseen ja rakuunalla maustettujen höyrytettyjen porkkanoiden kanssa.
730 kJ (170 kcal) annos
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous