Makaronilaatikko pannulla
Makaronilaatikon voi valmistaa myös pannulla. Kypsät makaronit sekoitetaan perinteisen jauhelihakastikkeen kanssa. Kotiruokaa parhaimmillaan!
Ainekset
Makaronilaatikko pannulla
- 400-500 g makaronia
- 400 g hyvää possunjauhelihaa
- 1 rkl voita
- 1 dl sipuli pieneksi silputtuna
- 3 rkl voita
- 3 rkl vehnäjauhoja
- lihalientä
- maustepippuria
- suolaa
Valmistusohje
Makaronilaatikko valmistuu pannulla näin helposti:
1.Keitä makaroni pakkauksen ohjeen mukaan runsaassa, suolalla maustetussa vedessä.
2. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista jauheliha voissa pannulla. Lisää jauhelihan sekaan pieneksi silputtu sipuli. Anna hautua hetken.
3. Nosta jauhelihat pannulta ja lisää pannulle voi ja jauhot. Anna ruskistua niin kauan kuin hermot kestävät. Jauhojen pitää olla tummahkoja, mutta ne eivät saa palaa.
4. Lisää pannulle lihalientä kunnes kastike on melko paksua.
5. Laita jauhelihat pannuun, mausta suolalla ja maustepippurilla, kansi päälle ja anna muhia ainakin tunnin. Tarkista maku ja sekoita makaronien kanssa. Nauti yksinkertaisen hyvästä mausta!
Katso lisää pastaohjeita: Pasta x 7 – ota talteen herkulliset reseptit!
Katso myös Kotiliesi.fi: Isoäidin makaronilaatikko
Kommentit
Miksi murusoosii tarttee hauduttaa tunti?
Kommentit
Miksi murusoosii tarttee hauduttaa tunti?
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous