Katkarapu-lohisalaatti
Ruokaisa katkarapu-lohisalaatti on täydellinen lounas. Se on helppo tehdä etukäteen ja pakata töihin mukaan
Ainekset
- 150 g katkarapuja
- 300 g lämminsavulohta
- 100 g vihreitä taitepapuja
- 1 ruukku jääsalaattia
- 1-2 punasipulia
- 4 keitettyä kananmunaa
Kapris-tillikastike
- 200 g kermaviiliä
- 1 rkl kapriksia
- 3 rkl hienonnettua tuoretta tilliä
- 1 rkl sinappia
- 1/4 tl suolaa
- ripaus sokeria
- ripaus rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Katkarapu-lohisalaatti valmistuu helposti näin:
1. Anna katkarapujen ensin sulaa rauhassa jääkaapissa pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta huolella. Lohko lämminsavulohi annospaloiksi.
2. Huuhtele pavut ja poista kannat. Keitä papuja muutama minuutti kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta kypsyminen ei jatku ja väri pysyy kauniin vihreänä.
3. Huuhtele salaatit ja linkoa kuiviksi. Revi salaatinlehdet tarjoilulautaselle.
Kokeile evääksi myös Green goddess -salaattia, broileri-horiatikia tai kvinoasta tehtyä voimasalaattia.
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin tehdään avokado-lohisalaatti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous