Reseptit

Katkarapu-lohisalaatti

Teksti: Anna.fi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 150 g katkarapuja
  • 300 g lämminsavulohta
  • 100 g vihreitä taitepapuja
  • 1 ruukku jääsalaattia
  • 1-2 punasipulia
  • 4 keitettyä kananmunaa

Kapris-tillikastike

  • 200 g kermaviiliä
  • 1 rkl kapriksia
  • 3 rkl hienonnettua tuoretta tilliä
  • 1 rkl sinappia
  • ripaus suolaa, sokeria ja rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1. Anna katkarapujen ensin sulaa rauhassa jääkaapissa pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta huolella. Lohko lämminsavulohi annospaloiksi.

2. Huuhtele pavut ja poista kannat. Keitä papuja muutama minuutti kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta kypsyminen ei jatku ja väri pysyy kauniin vihreänä.

3. Huuhtele salaatit ja linkoa kuiviksi. Revi salaatinlehdet tarjoilulautaselle.

X