
Katkarapu-lohisalaatti
Ainekset
- 150 g katkarapuja
- 300 g lämminsavulohta
- 100 g vihreitä taitepapuja
- 1 ruukku jääsalaattia
- 1-2 punasipulia
- 4 keitettyä kananmunaa
Kapris-tillikastike
- 200 g kermaviiliä
- 1 rkl kapriksia
- 3 rkl hienonnettua tuoretta tilliä
- 1 rkl sinappia
- ripaus suolaa, sokeria ja rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Anna katkarapujen ensin sulaa rauhassa jääkaapissa pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta huolella. Lohko lämminsavulohi annospaloiksi.
2. Huuhtele pavut ja poista kannat. Keitä papuja muutama minuutti kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta kypsyminen ei jatku ja väri pysyy kauniin vihreänä.
3. Huuhtele salaatit ja linkoa kuiviksi. Revi salaatinlehdet tarjoilulautaselle.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous