Grillattu, soijamarinoitu karitsankare
Grillattu, soijamarinoitu karitsankare saa makua ketjap manis- kastikkeesta ja oluesta.
Ainekset
Grillattu karitsankare
- 2 karitsankaretta
- 1/2 dl makeaa soijaa (ketjap manis)
- 1 pullo voimakasta vaaleaa olutta (esim. Rokrammi pils)
Valmistusohje
Grillattu karitsankare valmistuu näin:
Poista kareesta rasva ja kalvot. Leikkaa kyljyksiksi luiden välistä. Sekoita marinadiainekset. Kyljykset saavat olla huoneenlämmössä marinadissa noin kaksi tuntia.
Grillaa kyljyksiä kolmisen minuuttia puoleltaan kuumassa grillissä. Koristele grillattu karitsankare tuoreella timjamilla ja tarjoa se vaikkapa ratatouillen kanssa.
Katso myös Kotiliesi.fi: 4 vaihtoehtoa perinteiselle lampaanpaistille
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous