Chili-inkiväärilohi
Lohi saa ihanan lämmintä aromia, kun kalan maustaa inkiväärin ja chilin avulla. Tarjoile valmis chili-inkiväärilohi perunasurvoksen tai juurespyreen kanssa.
Ainekset
- 500 g lohta
maustekastike:
- 1 rkl soijakastiketta
- 1 rkl thai-kalakastiketta
- 1 rkl makeaa chilikastiketta
- 1 murskattu valkosipulinkynsi
- 1 sitruunaruoho silputtuna
- 1 tl raastettua tuoretta inkivääriä
koristeluun:
- korianteria
Valmistusohje
Chili-inkiväärilohi valmistuu alle puolessa tunnissa.
1. Sekoita kaikki maustekastikkeen ainekset keskenään.
2. Leikkaa kala annospaloiksi. Lado palat leivinpaperille uunivuokaan ja kaada päälle maustekastike.
3. Paahda kaloja uunin grillivastuksen alla 5–10 minuuttia tai 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
4. Tarjoa perunasurvoksen tai juurespyreen ja valkosipuliöljyssä kypsennetyn tuoreen pinaatin kanssa. Koristele korianterilla. Asettele tarjolle myös sitruunalohkoja.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous