Marinoitu fenkoli
Marinoitu fenkoli täydentää alkupalatarjotinta, jossa koreilevat jääkellarinlohi ja metsäsienisalaatti.
Ainekset
- 1 iso fenkoli
- 3 rkl valko- tai omenaviinietikkaa
- 1 tl sormisuolaa
- 1 tl sokeria
- tilliä
- 2 pientä omenaa
Valmistusohje
Alkupalatarjottimella on jääkellarinlohta, metsäsienisalaattia ja marinoitua fenkolia suupalan kokoisina annoksina.
1. Halkaise fenkoli ja poista kova ydin. Leikkaa fenkoli läpikuultavan ohuiksi suikaleiksi. Silppua suikaleiden sekaan tilliä ja kaada päälle maustettu etikkaliemi.
2. Anna marinoitua noin 3 tuntia. Valuta suikaleet liemestä ja tarjoile esimerkiksi ohuiden omenaviipaleiden päältä.
Katso myös:
Fenkoli-retiisisalaatti, Ruoka.fi
Fenkolipasta, Ruoka.
Fenkoli-rosmariinipizza, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous