Ranskalaiset juustot ja saksanpähkinäsalaatti
Täyteläiset juustot tarjoillaan raikkaan salaatin kanssa.
Ainekset
- 3–4 erilaista ranskalaista juustoa (brie, compté, roquefort, morbier)
Saksanpähkinäsalaatti
- reilusti erilaisia salaatteja (rucola, viinisuolaheinä, jääsalaatti)
- 2 dl saksanpähkinöitä
- 1 granaattiomena
Valmistusohje
Ota juustot hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Laita vadille esille.
Pese salaatit ja sekoita joukkoon saksanpähkinät. Halkaise granaattiomena, kopauta siemenet pois ja lisää salaattiin. Tarjoa juustojen ja maalaisleivän kanssa.
Resepti: Alain Bayon
Katso myös:
Lämmin brie karamelliomenoiden kanssa, Ruoka.fi
Viikuna-päärynä-aurajuusto salaatti, Ruoka.fi
Juustolautanen, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous