Thaisimpukat
Thaisimpukat maistuvat ihanilta limettilohkojen kera.
Ainekset
- 1 kg simpukoita
- 2 rkl öljyä
- 4 silputtua valkosipulinkynttä
- 6 kaffirlimetinlehteä
- 2 chiliä
- 2 dl valkoviiniä
- 1 rkl thaikalakastiketta
Valmistusohje
1. Kiehauta valkosipuli ja chili öljyssä. Lisää limetinlehdet, viini ja kalakastike. Keitä hetki.
2. Kaada simpukat liemeen, peitä kannella ja keitä hyvällä lämmöllä 5 minuuttia.
3. Silppua pinnalle korianteria ja tarjoa limettilohkojen kanssa.
Katso myös:
Marinoidut simpukat, Ruoka.fi
Simpukat valkoviinissä, Ruoka.fi
Gratinoidut sinisimpukat, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous