Marokkolainen kvinoasalaatti
Kvinoasalaatissa maistuvat pohjoisafrikkalaiset makuvivahteet. Tulinen harissatahna on mahtava makupari raikkaille sitrushedelmille.
Ainekset
- 1 dl kvinoaa
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 1 dl hienonnettua kevät- tai ruohosipulia
- 1/2 dl hienonnettua minttua
- 1/2-1 tl harissaa
- 1/2 tl savupaprikaa
- 2 appelsiinia
- 1 greippi
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 1 paprika
Valmistusohje
1. Kypsennä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Sekoita kvinoaan öljy, sipuli ja minttusilput, harissa, savupaprika ja suola.
3. Leikkaa hedelmät nahattomiksi lohkoiksi. Puolita kirsikkatomaatit ja paloit tele paprika. Lisää kvinoan sekaan. Tarkista maku ja anna sa laatin tekeytyä huoneenlämmössä.
4. Tarjoa esimerkiksi marokkolaisen uunikalan kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous