Kurpitsa-pekonipasta
Tässä on viikon nopein kurpitsaruoka. Pekoni ja kurpitsakuutiot paistuvat pannulla samaan aikaan kuin pasta kypsyy kattilassa. Sitten vain valutettu pasta paistinpannulle, kevyt sekoitus ja ruoka on valmis.
Ainekset
Kurpitsa-pekonipasta:
- 1 pkt (175 g) pekonia
- 2 valkosipulinkynttä
- 300 g kurpitsaa pieninä kuutioina
- 2 rkl oliiviöljyä
- 80 g pinaattia
- suolaa
- mustapippuria
- 400 g spagettia tai tagliatellea
Valmistusohje
1. Laita pastavesi kiehumaan ja keitä pasta juuri ja juuri kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Suikaloi pekoni ja ruskista se paistinpannulla. Hienonna valkosipulinkynnet ja lisää pannulle. Lisää myös kurpitsakuutiot. Paista niin, että kurpitsa saa hieman väriä.
3. Lisää pannulle tilkka oliiviöljyä ja pinaatti. Kääntele pari minuuttia ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
4. Kaada pannulle valutettu pasta ja kääntele maut sekaisin.
5. Viimeistele pasta parmesaaniraasteella ja kurpitsansiemenillä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous