Lempeä hapankaalisalaatti
Majoneesista ja ranskankermasta sekoitettu kastike kesyttää happaman hapankaalin. Lempeä hapankaalisalaatti sopii tarjottavaksi vaikkapa hatsapurien kera.
Ainekset
Lempeä hapankaalisalaatti:
- 1 rasia (400 g) hapankaalia
- 1 porkkana
- 1 omena
- 1-2 suolakurkkua
- 1 dl majoneeisa
- 1 dl ranskankermaa
- 1-2 tl hunajaa
- 1/4 tl mustapippuria
- 1/4 tl suolaa
Koristeeksi:
- granaattiomenan siemeniä
Valmistusohje
1. Painele hapankaalia kuivemmaksi siivilässä. Voit myös huuhtaista kaalin kylmällä vedellä, jos haluat salaatista miedomman makuisen.
2. Kuori ja kuutioi porkkana ja omena. Hienonna suolakurkku. Sekoita salaattiainekset keskenään.
3. Sekoita kastike majoneesista, ranskankermasta, hunajasta ja mausteista. Sekoita kastike salaattiin. Koristele granaattiomenan siemenillä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous