Hedelmärahka
Hedelmärahka on raikas jälkiruoka tuhdillekin aterialle. Vaahdotettava vaniljakastike tekee mausta samettisen pehmeän.
Ainekset
Hedelmärahka
- 1-2 banaania
- 3 appelsiinia
- 1 tlk (255 g) mangoviipaleita sokeriliemessä
- 1 tlk (2 dl) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- 1 prk (250 g) maitorahkaa
- 2 rkl sokeria
Valmistusohje
Hedelmärahka tehdään helposti näin:
1. Kuori ja viipaloi banaani. Kuori appelsiinit kalvottomiksi ja leikkaa lohkoiksi. Valua mangoviipaleet liemestä ja leikkaa paloiksi.
2. Vaahdota vaniljakastike. Sekoita joukkoon maitorahka ja sokeri. Lisää hedelmät varovasti käännellen.
Katso myös: Proteiinipitoiset rahkaletut ovat mehevän herkullisia – kokeile myös rahkamoussea tai rahkasmoothieta
Katso myös Kotiliesi.fi: Rahka vai maitorahka? Hyödynnä monipuolinen proteiinipommi jälkkäreissä, leivonnaisissa ja välipaloissa
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous