Raejuustomunakas
Raejuustomunakas on täydellinen aamiaisruoka, joka pitää nälän loitolla pitkään. Tuoreet yrtit sekä versot tuovat viime silauksen.
Ainekset
Raejuustomunakas
- 4 kananmunaa
- 1/2 dl vettä
- 2 rkl ruohosipulia tai basilikaa hienonnettuna
- 1/4 tl suolaa
- 100 g raejuustoa
Paistamiseen
- voita tai margariinia
Lisäksi
- versoja tai ituja
Valmistusohje
Raejuustomunakas tehdään helposti näin:
1. Sekoita munien rakenne rikki kulhossa. Lisää vesi, suola ja yrttisilppu. Sulata voi tai margariini kahdella pienellä tai yhdellä isolla pannulla. Laske lämpö ja kaada munakasseos pannulle. Vedä lastalla hyytyvää munakasmassaa reunoilta keskelle, kunnes se hyytyy. Jätä munakas kostean meheväksi.
2. Lisää puolet raejuustosta munakkaan päälle. Käännä munakas puolikuun muotoon ja nosta lautasille. Lisää päälle loppu raejuusto sekä versoja tai ituja. Tarjoile raejuustomunakas heti.
Katso myös: Kevyt uunimunakas paahdetun kukkakaalin kera
Katso myös Kotiliesi.fi: Italialainen munakas
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous