Tervetuloa Anna-klubiin! Liittymisohjeet täältä!

Ihanaa kevättä!

Hyvä Anna-klubilainen, toukokuussa tarjoamme maksutta käyttöösi upeasti uudistuneen Dekon näköislehden. Muistathan, että Anna-lehden tilaajana sinulla on Annan näköislehden lisäksi jatkuvasti käytössäsi myös Vivan uusin numero sekä Kotilääkärin arkisto.

Kaisa Uusitalo, klubivastaava

kaisa.uusitalo@otava.fi


toukokuun klubikirja

Kirsi Pehkonen: Hiekkalinnoja Jylhäsalmella

Avioerosta toipuva Selma on majoittunut sukulaisten luo Jylhäsalmelle pohtimaan seuraavaa siirtoaan. Jylhäsalmi järjestääkin hänelle roppakaupalla muuta mietittävää; hurja kesämyrsky kaataa mäntyjä tientukkeeksi ja metsän takaisella autiolla leirintäalueella liikuskelee joku ulkopuolinen. Onko Jylhäsalmesta tulossa turistikohde vai kätkeytyykö leirintäalueelle kenties salaisuus? Suositussa maalaisromanttisessa sarjassa on kaunista luontoa ja aitoja ihmisiä, huumoria, kutkuttavia käänteitä ja romantiikkaa.

LATAA KIRJA TÄÄLTÄ


kuukauden vieraileva näköislehti

Lue Dekon näköislehteä!

Deko on ennakkoluuloton ja raikas modernin sisustamisen lehti. Sen vahvassa tunnelmassa on tilaa pienille ja suurille kodeille. Halpa ja kallis, designin huippuesine ja itse tehty luomus elävät rinnatusten niin Dekon esittelemissä kodeissa kuin inspiroivissa ja omaperäisissä sisustusjutuissa. Kestävyys, kierrätettävyys ja ekologisuus ovat Dekon tärkeitä arvoja. 20-vuotisjuhliaan viettävä Deko keskittyy vuonna 2024 kauneimpiin suomalaiskoteihin

LUE UUSIN NUMERO TÄÄLTÄ!


yhteistyökumppanin etu

Kotimaiset Purodoré ihonhoitotuotteet -20% 

Purodoré on premium-luonnonkosmetiikkasarja, joka lisää ripauksen luksusta ihonhoitoon. Runsaasti palkintoja voittaneiden tuotteiden sisältämät ylelliset raaka-aineet tuovat iholle luonnollista hyvinvointia. Miellyttäviltä tuoksuvat tuotteemme luovat ylellistä spa-tunnelmaa jokaiseen kylpyhuoneeseen. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.  

Klubin jäsenille nyt -20% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista. Etu on voimassa verkkokaupassa yhdellä ostoskerralla 31.5.2024 asti. 

NAPPAA ETUKOODI TÄÄLTÄ


YHTEISTYÖKUMPPANIN etu

Naantali Spa -30 %

Naantali Spa tarjoaa -30% päivän hinnasta kaikkiin huonetyyppeihin. Etu voimassa joka päivä 31.5.2024 saakka

Erikoishintaisia huoneita rajoitettu määrä. Maksu varauksen yhteydessä.

KÄYTÄ ETU TÄÄLLÄ


Yhteistyökumppanin etu

Lahja kevään juhliin: Hopeapuro-korut -30 %

Hopeapuro tarjoaa Anna-klubilaisille tuntuvan edun: -30 % lähes kaikista tuotteista. Valikoimasta löytyy Design from Finland – ja Fair Trade -merkillä varustettuja mallistoja sekä käsityönä valmistettuja koruja. Hopeapuro tekee yhteistyötä kehittyvien maiden kanssa.

NAPPAA ETUKOODI TÄÄLTÄ


yhteistyökumppanin etu

Fressin juoksukoulu maksutta

Fressi on laatinut kolmen kuukauden oheisharjoitteluohjelman, jonka avulla pääset juoksuharrastuksen alkuun ja saat asiantuntijan parhaat vinkit varusteisiin, ravintoon, juoksutekniikkaan, sekä tietysti harjoitteluun. Fressi Trainer Harry Sainion suunnittelemat lihaskunto-ohjelmat tukevat juoksun harrastusta ja antavat uutta motivaatiota treeneihin! Klubilaiset voivat tilata harjoitusohjelman maksutta.

ETU KÄYTTÖÖN TÄSTÄ



Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Uutiskirjeen tilanneiden sähköpostiosoitteita ja muita annettuja tietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

X