Glitz & Glam

Varmasti syksyn upein Essie!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Ei varmastikaan ole jäänyt epäselväksi, että Essie on yksi minun suosikki kynsilakkamerkki.

Tämän syksyn kokoelmassa on yksi todellinen helmi, joka taitaa olla jo melkoisen monella. For the twill of it on syksyn 2013 kokoelman nimi ja kokoelman helmi on saman niminen lakka.

Pahoittelen, että en saanut kuviin vangittua For the twill of it -lakan upeutta. Oli tosiaan monen päivän sadepäivät tuolloin ja joka päivä pimeää. Yritin pilvisenä päivänä epätoivoisesti saada jotenkin kynsilakan hienouden esiin, mutta pieleen meni.

Kuvistani huolimatta For the twill of it on pohjaväriltään metallisen hopea, jossa on violettinen vivahde ja hohde.

Tietyssä valossa lakka muuttuu lämpimäksi ja sävyltään näyttää luumuisen violetilta tai lähes munakoisomaiselta.

For the twill of it hohtaa myös vihreää, jota en kynsikuviin saanut esiin, mutta luonnossa vihreys ja metallisen hopea sävy näkyvät.

Jossakin valossa For the twill of it hohtaa jopa turkoosisena.

For the twill of it on peittävä, sillä kaksi kerrosta riittää peittämään ja kuivumisaika on ihan normaali. Yksi harmi tässä lakassa kuitenkin on. Sivellin on kapea, eikä leveä. Kyseessä on se ns. jenkkilän malli. Tilasin oman For the twill of it -lakan CesarsShopista. Itse pidän enemmän Essien leveistä siveltimistä, mutta kyllä tämä kapeakin toimii. En tiedä mistä tätä ihanaa monivivahteista For the twill of it -kynsilakkaa saa, sillä Cesarsilta on ko. sävy loppunut. Minulla ei ole tietoa, että löytyykö For the twill of it -kokoelma kaupoista? CesarsShopilla Essien For the twill of it maksoi 10,00 euroa. Jos ko. kokoelma löytyy kaupoistakin, niin kannattaa kiirehtiä tämän sävyn kanssa. For the twill of it on näköjään loppuunmyyty suomalaisista verkkokaupoista, missä sitä on ollut myynnissä.

Minua houkuttaisi hankkia vielä toinenkin lakko tästä syyskokoelmasta. The lace is on olisi aivan ihana sävy. Ei uniikki, mutta näyttää aivan ihanan viileältä fuksialta.

Löytyykö teiltä For the twill of it? Vetoaako For the twill of it teidän syksyisiin fiiliksiin? Minuun vetosi ja siksi se oli aivan pakko saada.

X