Glitz & Glam

SYNTTÄRI(arvonta)VIIKKO: Clean Skin EdP

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Synttäriviikko on jo yli puolenvälin. Ihanasti olette olleet mukana ja yhtä innoissaan kanssani. Kiitokset siitä teille ihanaiset! Vielä olisi tämä ja kaksi muuta synttäriviikon postausta luvassa.

Onko Clean -tuoksut tuttuja? Olen nämä puhtautta viestittävät tuoksut tiennyt, mutta suurempaa kokemusta minulla niistä ei ollut. Halusin nostaa näitä esiin tällä synttäriviikollani ja tuoda teidätkin puhtaalta tuoksuvien hajuvesien maailmaan. Monille teistä nämä ovatkin ihan tuttuja.

Inspiraatio Clean -tuoksuihin on syntynyt saippuasta ja sen puhtauden tuoksusta. Kaikkia Cleanin tuoksuja yhdistää puhtaus ja raikkaus. Kukapa ei haluaisi tuoksua puhtaalle ja raikkaalle? Miltä kuulostaa Shower Fresh tai Fresh Laundry? Entäpä sitten Summer Sailing tai Rain? Raikasta ja puhdasta. Minulla on minituoksu Fresh Laundry, ja se toden totta tuoksuu raikkaalle ja puhtaalle pyykille. Clean on lifestyle tyyppinen tuoksusarja, jolta löytyy tuoksujen lisäksi vartalonhoitotuotteita, kuten suihkugeelejä ja vartalovoiteita.

Pyysin tälle viikolle Clean Skin EdP -tuoksun, koska se sopi teemaan. Puhdas iho, sen tuoksu ja tunne. Mikä on monesti naisten, että miesten mielestä vastustamaton tuoksu? Usein tähän vastataan, että kumppani saunan- tai suihkunraikkaana. Meitä suomalaisia erityisesti miellyttää raikkaus ja puhtaus, niin tuoksuna, kuin tunteenakin.

Pidän kovasti Clean -tuoksujen pulloista. Ne jatkavat näyttävästi suoraa ja selkeää linjaansa, mitä tuoksutkin edustavat. Pidän siitä, että hajuvesissä pullot ja tuoksut kuvaavat toisiaan ja ovat keskenään sopusoinnussa. Tuotteen ulkonäön tulee antaa jo vinkkejä sisällöstään ja Cleanissa tämä toteutuu hienolla tavalla.

Nuotit ovat seuraavanlaiset:

Ensituoksu: puhdas hunajameloni, lootuksen kukka ja raikas ilma
Sydäntuoksu: kasteiset terälehdet, veden tuoksu ja sininen ruusu
Pohjatuoksu: valkoinen myski, amber puu ja kermainen vanilija


Skin on tuoksultaan ihastuttava sekoitus puhtautta, pehmeyttä, salaperäisyyttä ja ripaus makeaa. Skin on samaan aikaan vesimäisen raikas, kuin mausteisen syvällinen. Ihastuttava tuoksujen symbioosi, joka on puhdas ja viettelevä, olematta kuitenkaan tyrkky tai päällekäyvä. Jotenkin tuoksussa on osattu tuoda esiin puhtaan ihon tuoksu ja ihon lämmön voi omalla tavallaan tuntea tuoksussa. Tämä on sensuelli ja viattomasti flirttaileva tuoksu. Koen Skin -tuoksun sellaiseksi, jota käyttäisin illalla ennen mieheni kainaloon pujahtamista. Skin EdP on sellainen all day -tuoksu. Itse miellän sen eniten päivätuoksuksi, mutta siinä oleva lämpö ja syvyys menevät myös iltatuoksusta sellaisille, jotka eivät pidä vahvoista ja täyteläisistä tuoksumaailmoista.

Clean Skin EdP on minun tyylinen. Se on raikas, mutta ei kuitenkaan liian raikas. Siinä on minun päivätuoksuksi sopivasti lämpöä ja mausteisuutta, myös kukkaismaisuus ja kevyt hedelmäisyys ovat mieleeni, kun haluan pukeutua raikkaaseen tuoksuun. Skin EdP on ihan hyvä kestoltaan. Tuoksu ympäröi käyttäjänsä jokusen tunnin, mutta tämän jälkeen tuoksun tuntee enää lähietäisyydeltä. Myski antaa tuoksulle hyvän kestävyyden, ja olenkin huomioinut tuoksun kestävän yllättävän hyvin koko päivän. Toki nämä kestävyydet riippuvat aina jokaisen ihosta ja hajuveden käyttötavoista.

Tuoksuja on saatavilla 30 ml ja 60 ml kokoisina. Hintaa tuoksuilla on 49,00-69,00 euroa. Suihkugeelit ja vartalovoiteet löytyvät muutamalle tuoksuvaihtoehdolle. Clean -tuotteiden jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Teille minulla olisi arvottavana mahtava Clean Skin -pakkaus. Setti sisältää Clean Skin EdP -tuoksun (60 ml), suihkugeelin (177 ml) ja vartalovoiteen (177 ml).

Ohjeet arvontaan:

– Kommentoi postaukseen ja kerro mikä on sinun Clean-suosikkisi? Jos et ole vielä tutustunut Clean-tuoksuihin, niin mikä puhdas tai raikas tuoksu pitäisi mielestäsi löytyä pullotettuna?

– Jos jätät sähköpostiosoitteesi, niin helpotat ja nopeutat yhteydenottoani. Teen kyllä arvontojen päätyttyä postauksen, jossa ovat kaikki voittajat. Joten sähköpostiosoitteen antaminen ei ole välttämätöntä. Nimimerkki olisi tuiki tärkeä, jos et jätä sähköpostiosoitetta kommenttiisi.

Osallistumisaika päättyy torstaina 12.2. klo 20.00. Kaikkiin tämän viikon arvontoihin tulee sama päättymispäivä.


Vielä olisi kaksi arvontaa jäljellä. Olethan osallistunut aikaisemmin viikolla olleisiin arvontoihin?

Escada Turquoise Summer EdT
Glamglow Powermud
Clarins Garden Escape
O.P.I Fifty Shades of Grey

Mukavaa viikonloppua ja huomenna jatketaan synttäriviikon viettoa.

Palkintosetti ja testituote saatu maahantuojalta.

X