Harvoin kirjoitan pelkän saamani lehdistötiedotteen perusteella, sillä niissä en pääse jakamaan ollenkaan mielipiteitä, kokemuksia tai vinkkejäni. Pitkästä aikaa päätin kirjoittaa pelkästään saadun tiedotteen perusteella perjantai-illan bonuspostauksen. Tämä oli niin hauska ja erilainen juttu, että oli ihan pakko jakaa.

Kaikki tietävät Lidl-kaupat? Grillimaisterikin on varmasti sitten tuttu konsepti Lidliltä?

Entäs tunnetteko ainoan suomalaisen parfymöörin, Max Perttulan? Tämä luksustuoksujen luoja on kiintoisa persoona. Yhdistäkää nyt Lidl, grillaus ja parfymööri.

Lopputuloksena Max Perttulan ja Lidlin yhteistyön tulos – Eau de Grill. Kyllä vain! Kuulostaako oudolta? Tuleeko ensimmäisenä mieleen tirisevä grillimakkara tai sytytysneste? Ei huonoja tuoksuja nekään, yhdistettynä savuun, mutta ei kukaan halua tuoksua sellaiselta.

Max Perttula kuvailee tuoksujaan näin:

Miesten tuoksu on kuin roihuava leirinuotio. Se on ensin kirpeän raikas, sitten se syttyy ihon lämmöstä ja lopulta siinä tuoksuvat kermainen myski ja palanut puu. Tässä tuoksussa ovat läsnä halonhakkuu ja vaalea puu.

Naisten tuoksussa on erilaiset lähtökohdat. Eau de Grill pour femme on romanttinen ja kesäinen. Siinä on tuoksuina tuomenkukkaa, eksoottisia hedelmiä, järvivettä ja läpikuultavuutta. Se on kuin juuri auenneet, sateen raikkaat luonnonkukat.

Molemmat tuoksut soveltuvat Perttulan mukaan päivä-, sekä iltakäyttöön. Yksi suihkaus riittää päiväkäytössä ja neljä illalla.

Kuulostaako tuoksukuvaelmat kamalalta? Ei minusta, vaikka kyllä tuo nimi Eau de Grill kuulostaa vähän liian persoonalliselta minun makuuni. Tuoksukuvaukset kuulostavat kuitenkin kiintoisilta. Eau de Grill -tuoksuja on valmistettu yhteensä vain 1000 kappaletta ja ne ovat yksilöidysti numeroituja. Eli kyseessä on melkeinpä keräilyharvinaisuus ja varmasti jokainen on tavallaan uniikki tuote. Tasan samanlaista ei muualta löydy.

Eau de Grill pour homme ja Eau de Grill pour femme -tuoksut ovat 30 ml:n pulloissa ja hintaa niillä on 19,90 €. Yllätyin suuresti tuota hintaa. Lidlin kaupallinen johtaja kertoo, että tuoksut myydään omakustannehintaan. Myyntipaikkoina Lidl ilmoittaa tuoksuille vain Grillimaisteri-kiertueen. Täältä löydät lisätietoa ja kiertueaikataulut.

Max Perttula kertoo videoilla tuoksujen taustoista, inspiraatioista ja omista ajatuksistaan.

Olen kyllä halunnut Suomen ainoalta parfymööriltä jonkun tuoksun, mutta voi olla, että Eau de Grill ei ole se. Haluaisin kyllä todella kovasti päästä edes nuuhkaisemaan noita grillituoksuja. Ne vain kuulostavat niin oudoilta, vaikka uskon itse tuoksujen olevan ihan miellyttäviä. Toisaltaan tämä on sen verran erilainen juttu, että ihan sen vuoksi (ja kun hintakin on niin edullinen) tekisi mieli ostaa miehelle ja minulle grillituoksut. Voidaan sitten kesällä grillailla kotiterassilla ja tuoksua Max Perttulan parfyymille. 😀 Harmi, kun kiertue ei tule tänne Kouvolaan.

Mitä ajatuksia teillä heräsi? Oliko lähinnä naurua, kuten minullakin tiedotetta lukiessa ja hetken mietinnän jälkeen, että hei… ei se välttämättä niin hullua olekaan. Max Perttula on värikäs ja erilainen persoona. Jotenkin ihailtavan ”luova hullu”. Eau de Grill on varmasti uniikeimpia hajuvesiä, mitä tiedän. Ainakin markkinoinnin puolesta.

P.s. Olisiko vähän cool, jos Max Perttula tekisi bloggaajakokoelman? Miltähän Glitz & Glam tuoksuisi? Ajatusleikissä nyt oletetaan, että tietysti minun blogistakin tehtäisiin tuoksu. Se olisi yhtä aikaa makeaa, pirskahtelevaa, täyteläistä, mutta kuitenkin hieman raikas. Glitz & Glam EdP:ssä pitää tuoksua shampanja! Sen lisäksi hajuvesi voisi olla väriltään vaaleanpunaista (vaikka ei ole lempivärini) ja sen joukossa voisi olla lehtikultahippuja. Hauskaa tämä ajatuksilla leikittely.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa
X