Glitz & Glam

Ostoksia Sephorasta ja laivalta

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Olisikos aika vilauttaa, että tuli shoppailtua reissultani Tukholmaan? Myönnän, että lähti mopedi käsistä. Hupsis saakeli! En ole aikoihin ollut vastaavassa hurmoksessa. Olin kolmatta kertaa Tukholman Sephorassa ja tällä kertaa olisin voinut ostaa enemmänkin. Ainut este hurmokselleni oli varallisuuteni. Että pitääkin mokoman seikan tulla ilonpilaajaksi kesken shoppailujen.

shoppailut

 

Laivalta ostokseni olivat melko pienet.

lumenehyaluronitiiviste

Koska minun Lumenen Bright Now Vitamin C -hyaluronitiiviste pääsi loppumaan juuri sinä aamuna, kun lähdin risteilylle, niin riensin ostamaan uuden tilalle. Laivalla tämän mahtavan kosteuttajan hinta oli 13,90 € / 30 ml.

shoppailut1

Unohdin puhdistusöljyn kotiin, joten päätin ostaa laivalta sellaisen. Tarkoitus oli ostaa joku aivan uusi vesiliukoinen puhdistusöljy. Harmi vain, että Silja Serenaden valikoimassa olevat puhdistusöljyt olen jo testannut. Päätin sitten ostaa jo hyväksi havaitun L’Occitanen puhdistusöljyn. Laivalla oli muuten Elizabeth Ardeniakin, mutta sitä minulla on vielä niin runsaasti jäljellä, joten en sen vuoksi samaa ostanut. Vaihtelun vuoksi nyt L’Occitanea. Hinnaltaan L’Occitanen puhdistusöljy oli 16,90 € / 200 ml.

shoppailut2

Minulta unohtui matkasta montakin asiaa. Rituals… on tullut Siljan laivoille, joten päätin ostaa suihkusaippuaa. Yogi Flow on ihana vaahtosaippua. Tuote on kuin sheivausvaahto, eli tulee painepullosta ulos geelimäisenä, mutta vaahtoutuu pehmeäksi vaahdoksi iholle hierottaessa. Aivan ihana tuote! Laivalla Yogi Flow maksoi 7,90 € / 200 ml. Rituals… löytyy muistaakseni Kickseistä.

shoppailut4

Hih, huomasin myös, että käsilaukussani olevat käsivoiteeni tekivät loppuaan, joten ostin sitten myös käsivoidetta. En pärjää ilman näin talviaikaina/kevään kynnyksellä.

shoppailut3

Päätin testata Rituals… -merkkiä sitten enemmänkin, sillä ostin kolmen tuotteen setin. Setti sisältää Miracle Scrub -käsikuorinnan ja Happy Hands ja Ginkgo’s Secret -käsvoiteet. Kevyempi Happy Hands pääsikin välittömästi käyttööni reissussa. Tämä kolmen tuotteen setti maksoi laivalla 22,90 €.

Ostin myös pari uutta Beautyblenderiä, joista toinen meni äidilleni tuliaisiksi. Hänen on pitänyt ostaa sellainen jo jonkun aikaa, kun on lukenut ja kuunnellut minun hehkutuksiani ko. meikkisienestä. Laivalla Beautyblenderit maksoivat 16,90 € / kpl.

shoppailut5

Siinä olivat ostokseni laivalta ja sitten varmaan siihen mielenkiintoisimpaan, eli ostoksiini Tukholman Sephorasta. Onhan Sephora kaikille tuttu? Kyseessä on globaali kosmetiikkaliikeketju. Pääsin ensimmäisen kerran Sephoraan Pariisissa. Rue de Rivolin Sephora on sellainen, jonne suosittelen menemään. Kaikista hulppein, missä itse olen käynyt. Tukholman Sephora on kanssa kiva, mutta ei yhtä suuri ja upea. Olisi mahtavaa päästä jenkkeihin Sephoraan. Well, jenkeissä kun kaikki on muutenkin suurempaa.

Minähän postasin ostoslistastani etukäteen. Tietenkään ei ollut tarkoitus kaikkia ostaa. Kuitenkin poikkeasin vähän suunnitelmista ja mukaan tarttui sellaisiakin, joita te lukijatkin vinkkasitte.

shoppailut6

Ostin pari söpöä Sephoran oman merkin pääsiäismunaa, eli jotain huulimeikkejähän nämä ovat. Olivat alennuksessa, joten siksi hintaa oli vain 30 SEK, eli about 3 euroa.

shoppailut7

Ja sitten… suklaata… mmmmm….

shoppailut8

En enää muista kuka minulle vinkkasi tästä ko. suklaaherkusta, mutta oli se sitten ihan pakko tsekata. Mielettömän söpö pakkaus luomiväripaletilla. Too Faced on brändinä tuttu, mutta en ole siltä hankkinut juuri mitään.

shoppailut9

Kun näin tämän Too Facedin Chocolate Bon Bons -paletin, niin voi… voisiko sievempää enää olla? Tiesin, että nämä Too Facedin Chocolate -paletit tuoksuvat suklaalta, mutta silti se yllärri minut. Ihana tuoksu!

shoppailut10

Ja entäpä sitten värimaailma ja koostumukset? Nyt kyllä alkaa olla niitä täydellisyyksiä hipova luomiväripaletti. En ole niin kiinnostunut luomiväreistä, koska hukun niihin. Minulla on niitä paljon ja tietysti niitä minulle ajautuu lehdistönäytteenä aina lisää. Nyt kyllä tällä kertaa minua vietiin, kuin pässiä sarvista. Testailin sormella sävyjä ja tunnustelin niiden koostumuksia – täydellistä! Tässä on järkevä paletti. On paljon keskitummuisia sävyjä, on mattaisina ja hohtavina. On värikästä ja neutraalia. Juuri tällaisilla sävyillä pärjää hyvinkin pitkälle. Näillä saa rakennettua vaikka minkälaisia silmämeikkejä. Paletti ei ole enää koskematon, sillä minun oli ihan pakko jo reissussa korkata se. En malttanut. 😀 Tällä toteutettuja meikkejä tulee näkymään ja saatte vielä syväluotaavan analyysini tästä.

Hinnaltaan Chocolate Bon Bons oli 450 SEK, eli noin 48 euroa.

shoppailut11

Olin nyt kolmatta kertaa Tukholman Sephorassa ja joka kerta ostan jotain Benefitin tuotteita. Ensimmäisellä kerralla mukaani lähtivät Rockateur -poskipuna ja Porefessional -pohjustaja. Viime vuonna ostin How to Look the Best at Everything -meikkipohjasetin. Tällä kertaa ostin bloggaajakollegojen suositusten perusteella Benefitini.

shoppailut12

Kaunis ja aina iloinen vloggaaja Mizz Annie hehkutti niin tehokkaasti Hoola -aurinkopuuterin, että en voinut olla ostamatta sitä. Totta Annie, Hoolassa on upea ja sellainen lähes kaikille sopiva sävy. Ei liian tumma, ei liian kylmä, eikä liian lämmin. Just hyvä! Hoola maksoi 315 SEK, eli noin 35 euroa.

shoppailut13

Nutturapää -blogin Myy kehui Gimme Brow -kulmavärin, että se oli tsekattava. Sävy Medium/Deep osoittautui todella sopivaksi. Tämä kulmaväri ansaitsee kaikki kehunsa. Hinnaltaan kulmaväri on 240 SEK, eli noin 28 euroa.

Kissis -blogin Kissis kehui Ooh La Lift -valovoiteen silmien alle. Ooh La Lift maksoi 230 SEK, eli noin 26 euroa.

shoppailut14

Ja sitten… Kat Von D on saapunut Tukholman Sephoraan. Jos olet menossa Sephoraan, niin tsekkaa Katin meikkimerkki. Paljon kaikkea kiinnostavaa ja mukavasti Kat Von D:n näköistä. Minun sisäinen goottirockpunkkari hihkuu innosta! Huulipunahylsy niittimäisellä pinnalla.

shoppailut15

Koska ostoskorissani oli jo Benefitiä, Too Facedia ja Sephoraa, niin en voinut ostaa kuin yhden huulipunan Kat Von D:ltä. Valitsin tällaisen omia hiuksiani lähellä olevan sävyn. Ihana Coven on hyvin kylmä, pastellililan ja laventelin välimaastosta oleva mattapuna. Tämä on mielenkiintoinen sävy ja sellainen, jota minulla ei ennestään ole. Kat Von D:n huulipunat olivat 215 SEK, eli noin 25 euroa

Tällainen ostoshulluus minuun oli päässyt iskemään. Laivalta tuli ostettua tuotteita lähinnä kotiin unohdettujen tilalle tuotteita ja myös tarpeellisia loppuneiden tilalle. Sephoran shoppailut… nooh, eivät ehkä yhtä järkeviä, mutta tällä kertaa tuntuu, että ainut turhake olisi Kat Von D:n huulipuna. Kuitenkin tuo sävy on vähän sellainen, että ei minua siinä päivittäin tulla näkemään. Mutta on se vaan silti ihana. Kaikkia näitä tulette näkemään ja kuulemaan enemmänkin, kun ensin tutustun tuotteisiin huolella.

Kuka varasi jo matkaa Tukholmaan? Palaan muuten vielä myöhemmin asiaan matkaamme liittyen.

Oikein kivaa viikonloppua kaikille! Minulla pitelee kiiruksia, sillä huomenna meillä juhlitaan minun 7-vuotiaan esikoiseni Monster High -synttäreitä. Tyttäreni haluaa tietysti olla Draculaura ja minun pitää tehdä neidille ko. meikki. Mitäpä äiti ei tekisi lapsensa suuren päivän eteen? Huomenna kotimme täytyy pienistä monstereista ja koristelut ovat hyvinkin kauhumaiset.

Pikkuveljelleni toivottelen synttärionnitteluja sinne pilven reunalle. Tänään olisi ollut hänen 31-vuotissynttärit. Tuntuu, että vastahan minä kirjoitin postauksen, jossa kerroin hänen täyttävän 30, jos vielä olisi keskuudessamme. Vuodet vierivät… meillä on siis iloa ja hieman haikeutta tässä viikonlopussa. Onneksi kuitenkin päällimmäiseksi iloa.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X