Glitz & Glam

Urban Decay Glitter Rock

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Oikein kivaa alkanutta viikkoa! Eilen postasin 5 parasta -postauksen. Vuoden olen nyt pitänyt tuota viikottain ilmestyvää postaussarjaa, joten sen kunniaksi eilisessä 5 parasta -postauksessa on jotain ylimääräistä. 😉 Käykää katsomassa!

Urbandecayglitterrock11

Muistatte varmaankin, kun esittelin tämän minun ponitukkani. Lupasin palata asiaan meikin osalta.

Se on varmasti sanomattakin selvää, että meikin inspiraatio syntyi uusista hiuksista. Muistin, että minulla on luomiväri, jota en ollut vielä testannut ja joka sopi tähän niin täydellisesti. Nyt halusin kimallusta ja ponimaailman söpöjä värejä.

urbandecayglitterrock

Luomiväri on Urban Decayn Glitter Rock. Olin elokuussa Urban Decayn Suomeen tulon lanseeraustilaisuudessa, jossa sai valita itselleen sinkkuluomivärin. Tuote toimitettiin sitten jälkeenpäin kaikille tilaisuudessa olleille. Minuun vetosi Glitter Rock sillä hetkellä. Nooh… Lorkulla meni sitten puoli vuotta lähettää tuo luomiväri minulle. Ilmeisesti Glitter Rock oli loppunut Suomesta tai se ei tullutkaan heti jälleenmyyntiin, kerta kollegani Ilona joutui odottelemaan omaansakin yhtä kauan. Voi miksi menimmekään valitsemaan juuri tämän sävyn? Olin jo unohtanut koko asian, kun eräänä päivänä sain paketin…

Urbandecayglitterrock4

Glitter Rocks on pinkinviolettinen, erittäin kimaltava. Sitä saa kerrostaa todella paljon luomelle, jos haluaa kunnolla peittävän lopputuloksen. Toimii parhaiten voidemaisen luomivärin päälle, jos haluaa tajunnan räjäyttävän lopputuloksen. Minulla on tässä meikissä pelkästään Urban Decayn silmämeikinpohjustajan päälle levitettynä. Kerrostusta on paljon, jotta sain tämän melko karkeahkon koostumuksen omaavan luomivärin peittämään mahdollisimman paljon silmäluomieni ihoa.

Kimalteet hieman varisevat (kuten aina!), mutta yllättävän vähän. Vaikka minulla kimalteita oli alaluomella, niin se oikeastaan näyttivät erittäin toimivalta kokonaisuudessa.

Urbandecayglitterrock5

Huulille halusin kirkasta, jotain todella barbimaista. Valinnakseni osui Lumenen True Passion -huulipuna sävyssä Lumoava Tuulenvire. Mielestäni tämä oli ihan nappivalinta kokonaisuuteen.

Urbandecayglitterrock6

Poskipunaksi valikoin viileää. Ihan liilat poskipunat eivät oikein istu minulle ja luultavasti helmiäishohtoinen liila poskilla olisi jo mennyt överiksi, joten valitsin turvallisesti Diorin Rosy Glow -poskipunan.

urbandecayglitterrock1

Meikissä olennaisimmat tuotteet ovat:

  • Estée Lauder Re-Nutriv Ultra Radiance Makeup -meikkivoide, sävy 1N2
  • MeMeMe the Ultimate Eye Palette Classic -luomiväripaletti, vasemmalta 1., 4. ja viimeinen sävy
  • Lumene True Passion Lip Color, sävy 4 Lumoava Tuulenvire
  • Dior Rosy Glow -poskipuna
  • Urban Decay Moondust Eyeshadow, sävy Glitter Rock
Urbandecayglitterrock7

En todellakaan ole enää ihan kimalteisien luomivärien ystävä. Minun juttuni on enemmänkin hienostuneet hohteet. Niin ne ajat muuttuvat, sillä blogini nimi on tullut juuri siitä, kun rakastin glitteriä ja kimallusta. Nyt ihailen enemmän sitä glamouria. Kuitenkin innostuin tästä jollakin tasolla ja meinaan kyllä silloin tällöin leikitellä glittereillä – aina inspiraation syttyessä. Tällä Glitter Rocks -luomivärillä kun voi luoda aika kivoja efektejä esim. halo-meikkiin tai vaikka tumman smoky-meikin päälle keventämään tummuutta. Niin ja ehkä joskus toistekin tällaiseen Barbi-meikkiin.

Jos tuo Urban Decayn luomiväri herätti kiinnostusta, niin niitä ei valitettavasti myydä Sokoksen verkkokaupassa. Muita Moondust sävyjä kyllä löytyy. Hinnaltaan luomivärit ovat 19,00 € / 1,5 g.

Säihkyvää viikon aloitusta teille!

Postauksessa saatuja tuotteita.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X