Glitz & Glam

5 parasta edullista shampoota – pihistelijän laatushampoot!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Biozell saatu

Mukavaa sunnuntaita! Tänään ajattelin vinkkailla parhaimmista shampoista, joissa hinta ei päätä huimaa. Kaikki postauksen parhaimmat edulliset shampoot ovat erilaisia ja erilaisiin tarpeisiin.

XZ NATURA KOIVUNMAHLA SHAMPOO

Hyvä perushampoo koko perheelle. Olen myös itsekin tykännyt pestä hiuksiani tällä XZ:n Koivunmahla shampoolla. Shampoo on pakattu kätevästi pumppupulloon, mikä helpottaa tuotteen käyttöä lapsiperheessä. Koostumus on kirkas, geelimäinen, joka on helppo vaahdottaa hiuksissa.

Koivunmahlaa sisältävä shampoo on hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttava. Tuntuu hyvältä shampoolta, jos hiuspohja on kuivana. Ei sillä tavalla hoitava shampoo, mutta hyvä perusshampoo päivittäisessä käytössä. Vaikka shampoo sisältää Sodium Laureth Sulfatea, se ei ole kuivattava. Tuntuu hiuksia kosteuttavalta ja jopa selvittävältä, vaikka se ei sisällä silikoneja. Erityisesti nyt syksyllä ja talvella hiuspohja tarvitsee hellävaraisen ja kosteuttavan shampoon. Tämä on oikein oiva koko perheen shampooksi.

Hinta: 5,89-6,95 € / 375 ml
Saatavuus: marketit ja tavaratalot

AVON ADVANCE TECHNIQUES SUPREME OILS SHAMPOO

Jos hiuksesi ovat erittäin kuivat, takkuuntuvat ja kiillottomat, niin suosittelen tätä Avonin öljyjä sisältävää shampoota. Sarjasta löytyy myös huippu hoitoaine sekä tehohoito, mutta siitä tehohoidosta en ole erityisemmin syttynyt.

Supreme Oils shampoo on koostumukseltaan kellertävää, kirkasta ja juoksevaa. Shampoo pesee hiukset hellävaraisesti. Hius tuntuu välittömästi selvitetymmältä ja hius ei muutu aivan takkupalloksi. Minulla on sellainen hiuslaatu, joka menee todella takkuiseksi liian pesevistä shampoista. On ihanaa, kun Avonin Supreme Oils -sarjan shampoo selvittää hiusta ja tekee siitä heti pehmeämmän, selvitetymmän ja käsiteltävämmän. Sopii todella hyvin vaalennetulle ja käsitellylle hiukselle. Shampoon öljyt antavat kiiltoa vaaleallekin hiukselle ja kirkastavat sameutta.

Täältä voit lukea vanhan postaukseni shampooosta ja hoitoaineesta.

Hinta: norm. 8,00 € / 400 ml, hyvin usein tarjouksessa, nyt 3,65 €
Saatavuus: Avon

DELIA CAMELEO PINK SHAMPOO

DELIA CAMELEO SILVER SHAMPOO

Yhdistän tässä 5 parasta -listauksessani nämä kaksi Delia Cosmeticsin Cameleo shampoota samaan. Jos tarvitset halvan ja ihan hyvän hopeashampoon, suosittelen kokeilemaan Cameleo Silver Shampoota. Yllättävän pigmenttinen, mutta ehkä vähän turhan pesevä shampoo. Siitä huolimatta on ehdottomasti marketeissa ja tässä hintaluokassa paras hopeashampoo.

Vaaleanpunainen Pink Shampoo pystyy värjäämään vaaleat hiukset vaaleanpunaisiksi. Mutta jos haluaa helmiäismäistä sävyä hiuksiinsa, kannattaa sekoittaa 50-50 -suhteella näitä kahta shampoota.

On oikeasti aika hämmentävää, että näin halvallakin voi saada todella hyvin toimivia värishampoita. Cameleo on koostumukseltaan geelimäinen, hieman läpikuultava sekä melko ohutta. Se vaahtoutuu hyvin hiuksissa ja pigmentit tarttuvat tehokkaasti, jos antaa vaikuttaa muutaman minuutin. Ainoastaan vähän liian pesevä koostumus harmittaa, sillä hiukset menevät aika takkuisiksi. Toki hoitoaineilla saa selvitettyä hiuksia.

Lue täältä Cameleon hopeashampoosta ja täältä pinkistä shampoosta!

Hinta: 3,48-3,90 € / 25o ml
Saatavuus: marketit ja tavaratalot

Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy Bonding Shampoo

Jos olet kunnon takkutukka ja haluaisit hyödyntää ”plex-teknologiaa”, niin tämä Schwarzkopf Glissin shampoo toimii. Todella sileyttävä, selvittävä ja kiillottava shampoo. Sarjaan kuuluu muitakin hoitotuotteita, mutta tämä shampoo on erityinen.

Fiber Therapy Shampoo on erityisesti vaurioituneille hiuksille. Siinä on hyödynnetty plexiteknologiaa, jota on käytetty kuuluisassa Olaplexissä. Oman kokemukseni mukaan, shampoo jättää hiuksen pintaan kalvon, joka saa hiukset tuntumaan paksummilta. Samalla vaurioitunut hius on helpompi selvittää ja käsitellä, kun hius on niin hyväntuntuinen sekä kiiltävä.

Shampoon koostumus on paksuhko, joka vaahtoaa hyvin. Koska shampoo on niin tehokkaasti sileyttävä, se tekee kyllä hieman raskaan tuntuman hiuksiin. Veikkaan, että kaikki eivät siihen ominaisuuteen ihastu. Molempia kun ei oikein voi saada, niin toisesta joutuu tinkimään.

Hinta: 2,90 € / 250 ml
Saatavuus: marketit ja tavaratalot

BIOZELL COLOR MASK COLOR REMOVING SHAMPOO

Tämä on vähän hassua, että tätä Biozellin shampoota markkinoidaan vain suoraväriä poistavana shampoona, kun samalla se on syväpuhdistava shampoo. Eiköhän shampoo pese muutakin kuin suoraväriä hiuksesta.

Jos tarvitset shampoota, jolla puhdistaa ylimääräiset tuotejäänteet ja muut kertymät hiuksistasi sekä välillä puhdistaa liikaa kertynyttä hopeashampoota, suosittelen lämpimästi tätä shampoota. Jos käyttää suoravärejä, kuten sävyllisiä shampoita ja hoitoaineita, kannattaa ennen kampaajalle menoa tehdä pari kertaa tehopuhdistus – varsinkin, jos hiuksiasi vaalennetaan. Tämä vinkki helpottaa ja nopeuttaa kampaajan työtä, eikä tule ikäviä ylläreitä. Minulla on kerran ollut mintunvihreät hiukset, kun vaalennettiin hopeashampoon kyllästämää harmaatani. Kampaaja tietysti osaa ne korjata, mutta onhan nyt kaikki sujuvampaa, kun pesee pari kertaa suoravärejä pois ennen vaalennusta.

Shampoo on kirkasta geeliä, joka vaahtoaa hyvin ja jättää hyvin puhdistetun tuntuman hiukseen. Tiedät varmasti sen natisevan puhtauden, kun hius on kova ja karhea. Silloin hiuksesta on puhdistettu ylimääräisiä pois.

Hinta: 7,45-8,90 € / 150 ml
Saatavuus: marketit ja tavaratalot

Nykyään alkaa mukavasti löytyä noista edullisistakin oikein kelpoja hiustuotteita. En vielä jokunen vuosi sitten katsonutkaan niiden suuntaan, kun en kokenut saavani niistä mitään apuja. Nyt alkaa markettien hyllyiltä löytyä hyviäkin shampoita. Shampoo on sellainen, jossa voi pihistelläkin, hoitoaineessa kannattaa satsata, mutta en tarkoita hintaa. Panostaa voi muutenkin kuin hinnassa.

Oikein ihanaa syyskuun loppua!

Lue myös

X