Glitz & Glam

5 parasta peiteväriä marketeista – edullisemmat peitevärit

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Postauksen tuotteet saatuja 

Vuoden ensimmäinen 5 parasta tänään vuorossa. Ajattelin tähän vuoden alkuun ottaa aiheeksi parhaimmat peitevärit marketeista, joka samalla viittaa siihenkin, että tämän postauksen peitevärit ovat edullisia sekä helposti saatavilla.

MAYBELLINE DREAM LUMI TOUCH CONCEALER

Tämä Maybellinen tuote on siitä vähän haastava kategorioida, kun se on sekä valokynä että peiteväri. Tuotteessa käytetään termiä ”concealer”, mutta siitä puhutaan suomenkielisissä kuvauksissa valokynänä.

Dream Lumi Touch on pakattu perinteisen valokynän tapaan hylsyyn, jossa on sivellin. Tuotetta tulee ulos kierittämällä hylsyn toisesta päästä.

Ihan perinteisimmäksi valokynäksi Dream Lumi Touch on selkeästi peittävämpi. Koostumus on paksumpi kuin valokynissä yleensä ja tuntumaltaan koostumus on geelivoidemainen. Dream Lumi Touch levittyy iholle mukavan helposti. Se ei ole liian vetistä, mutta ei liian paksua jankkiakaan.

Tätä voi käyttää peitevärinä silmien alle sekä nenänpieliin, mutta myös finnien jättämille arville, joita meikkivoide tai CC-voide ei peittänyt. Kohollaan olevien näppyjen päälle en suosittele, sillä tuotteessa on valonheijastavuutta, joka korostaisi kohoumia.

Maybellinen Dream Lumi Touch on kauniisti valaiseva peiteväri, joka antaa peittävyyttä silmien allekin.

Hinta: 9,45-10,90 € / 2,2 ml
Saatavuus: marketit, tavaratalot sekä monet verkkokaupat, kuten *Cocopanda

Lue täältä lisää!

MAYBELLINE FIT ME CONCEALER

Ihan ensimmäiseksi pahoittelen jo suorastaan retroja kuvia! Nämä ovat otoksiani vuodelta 2012. Tuolloin Maybellinen Fit Me -tuotelinja lanseerattiin Suomeen. Sarja on edelleen olemassa, mutta se on laajentunut monilla tuotteilla. Vaikka Fit Me -peitevärin käytöstä on jo kauan, se nousee edelleen mieleeni ensimmäisten joukossa, kun marketista pitää miettiä joku hyvä peiteväri.

Maybellinen Fit Me -sarjan peiteväri ei ole muuttunut ulkoisestikaan tässä vuosien saatossa. Vähän typografia on saanut uutta ilmettä, mutta muuten edelleen aika samalla tyylillä kulkee kuin jo silloin 2012. Hylsy ja applikaattori muistuttaa aika paljon NARSin peiteväriä, huomasinpa vain.

Fit Me -peiteväri on koostumukseltaan helppo, sillä se on vaivaton levittää, mutta silti se antaa peittävyyttä. Tuote ei tunnu raskaalle, eikä rasvaiselle nuorellakaan iholla. Olen kuvassa meinaan 29-vuotias. Vanha kuva, sillä alta parin viikon päästä täytän 37 vuotta.

Silmien alla tummuutta Fit Me ei peitä kaikista tehokkaimmin, mutta häivyttää hyvin kuitenkin. Muistan, että pidin Fit Me -peiteväristä eniten ihovirheiden peittelyssä, vaikka se ei kaikista peittävin tuote olekaan. Koostumus ja kestävyys ovat tuotteet parhaimmat puolet.

Hinta: 6,90-9,20 € / 6,8 ml
Saatavuus: marketit, tavaratalot sekä monet verkkokaupat, kuten *Eleven ja *Lyko

MAYBELLINE INSTANT ANTI-AGE ERASER MULTI-USE CONCEALER

Vähän tylsästi jatkan Maybellinella, mutta minkäs teet, kun ko. merkiltä löytyy marketin parhaimpia peitevärejä. Vaikka postaukseen merkitsin kaikki tuotteet saaduiksi, valehtelin vähän. Oikeasti tämän olen itse ostanut viime syksynä, mutta postauksen alun merkintöihin tuntui tyhmältä laittaa, että tämä Maybellinen ”nimihirviö” on itse ostettu. Menkööt kaikki saaduiksi merkattuna, niin ei tule sanomista. 😀

Kiinnostus tähän Maybellinen peiteväriin syttyi, kun muutamat teistä lukijoista sitä kommenteissa on kehunut. Päätin kokeilla, sillä kovasti kiinnosti tuotteen nimessä avainsanat: anti-age, multi-use ja tietty concealer.

Maybelline Instant Anti-Age Eraser -peiteväri on pakattu hylsyyn, jonka toisessa päässä on sienimäinen applikaattori. Kun hylsyn punaisesta alueesta kierittää, tulee peiteväriä sieneen, josta sen saa levitettyä iholle.

Maybelline Instant Anti-Age Eraser -peiteväri on koostumukseltaan nestemäistä. Sen vuoksi se levittyy helposti meikkisienen avulla ja tasoittaa ihoa. Siksi se on erinomainen aikuiselle iholle.

Peiteväri sopii hyvin ihovirheiden peittelyyn sekä tummien silmänalusten piilottamiseen. Peittävyys on markettimerkiksi erinomainen, mutta ei aivan yhtä peittävä kuin joidenkin kalliimpien merkkien.

Tästä kuvasta voit havaita eron. Kuvan vasemmalla puolella on peiteväriä, oikealla puolella ei. Vasen puoli on selkeästi valoisampi, iho ei muutu ryppyisemmän näköiseksi kuin ilman peiteväriä. Sehän lukuisten peitevärien ongelma on – ne saattavat korostaa uurteita ja ryppyjä. Silloin tummuuskaan ei haittaa, jos vaihtoehtoina on tummat silmänaluset vai ryppyisemmältä näyttävä silmänympärysiho kuin ilman peiteväriä. Peiteväri ei saa luoda vanhentavaa illuusiota!

Hinta: 8,40-11,50 € / 6,8 ml
Saatavuus: marketit, tavaratalot sekä monet verkkokaupat, kuten *Eleven, *Cocopanda ja *Lyko

Lue lisää tästä peiteväristä!

L’ORÉAL PARIS TRUE MATCH CONCEALER

Sitten vaihdan brändiä ja siirryn L’Oréal Parisin ihanan valoisaan peiteväriin, True Match Concealer. Tätä peiteväriä suositellaan kaikkialle käytettäväksi, mutta itse tykästyin erityisesti silmien alle käyttämään.

True Match -peitevärin koostumus on todella ohut. Siksi se on erinomainen peiteväri myös kuivalle iholle, sillä se ei korosta ikävästi kuivuutta ja antaa kosteuttakin iholle. Peiteväri on ohuesta koostumuksestaan huolimatta yllättävän peittävä.

True Match on kaunistava ja saa ihon hehkumaan. Se luo valoisan efektin kasvoille, jonka vuoksi se sopii myös korostuksiin, jos vaan käyttää riittävän vaaleaa sävyä. Peittää yllättävän hyvin, vaikka ei täydellisesti. Liiallista kerrostamista tulee kuitenkin välttää, sillä True Match saattaa kerääntyä juonteisiin liiallisella kerrostuksella.

Hinta: 10,00-13,10 € / 6,8 ml
Saatavuus: marketit, tavaratalot sekä monet verkkokaupat, kuten *Lyko

Lue lisää True Match -peiteväristä!

ESSENCE CAMOUFLAGE + HEALTHY GLOW CONCEALER

Jos olet todellinen pihistelijä, niin tässä loistava vinkki budjettimeikkaajalle! Essence on erittäin edullinen, mutta silti monet tuotteet ihan hyviä, loistavia tai erinomaisia. Toki joukkoon mahtuu sellaisiakin tuotteita, joista halvan hinnan kyllä huomaa.

Tämä on paranneltu, uusi versio edellisestä Camouflage -peiteväristä. Tämä Camouflage + Healthy Glow on edeltäjäänsä vieläkin parempi. Nyt peiteväriin on lisätty valoa heijastavia pigmenttejä sekä ihoa hoitavia vitamiineja.

Koostumukseltaan peiteväri on runsas, mutta yllättävän sievästi levittyy silmienkin alle. Toimii parhaiten ihovirheiden peittelyyn, mutta myös silmien alla toimiva. Hyvin peittävä!

Tämä Camouflage + Healthy Glow -peiteväri on vedenkestävä. Ja todella muuten onkin! Pesin kaksi kertaa käsisaippualla, mutta silti peiteväriä on kädessä. Kuvassa näkyy heikommin kuin näkyi oikeasti. Ei todellakaan tarvitse pelätä, että tämä peiteväri lähtee sateessa tai hikoillessa, kun ei saippualla hankaamisestakaan meinaa irrota. Onneksi meikinpuhdistusaineilla, kuten puhdistusöljyllä saa kyllä irtoamaan.

Essence Camouflage + Healthy Glow on toimiva peiteväri. Ei niin valoa heijastava kuin muutama muu tämän postauksen peiteväri, mutta todella peittävä se on. Sopii mahtavasti näppyjen ja arpien peittoon, mutta myös tummille silmänalusille.

Hinta: 3,50 € / 5 ml
Saatavuus: Citymarketit, jotkut tavaratalot ja verkkokaupoista *Lyko

Marketeistakin löytyy edullisia vaihtoehtoja, jos ei halua peiteväristään maksaa 20-30 euroa. Mutta jos olet kiinnostunut lukemaan kalliimmista suosikeistani, niin lue 5 parasta peiteainetta tummille silmänalusille ja kurkkaa myös juttua Bobbi Brownista ja It Cosmeticsista.

Ihanan rentouttavaa sunnuntaita!

Lue myös

X