Glitz & Glam

Box For Men – tyylikäs miesten kosmetiikkaboxi

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Bette Boxilla on jo vuosia ollut miesten oma ”komeusboxi”, joka tänä vuonna kantaa nimeä Box for Men*. 1-2 kertaa vuodessa ilmestyvä boxi on sisällöltään miehille suunnattu. Miesten boxi on Limited Edition, eli se on myynnissä rajoitetun ajan tai niin kauan kuin tuotteita riittää. En pitänyt edellistä miesten kosmetiikkaboxia mitenkään erityisenä, mutta tätä tämän vuoden miesten boxia pidän! Siksi pyysin Bette Boxia lähettämään tämän uuden miehille suunnatun Box for Menin minulle, tai siis tarkemmin sanottuna minun miehelleni.

Box for Men avautuu tyylikkäänä ja maskuliinisena.

Mukana tulee tuotekortti, jossa esitellään kaikki tuotteet sekä erilaisia alennuskoodeja, joilla tehdä edullisempia ostoksia. Box for Men näyttää todella hyvältä. Katsotaan tarkemmin, että mitä miehille suunnattu kosmetiikkaboxi pitää sisällään.

KEVIN MURPHY NIGHT RIDER HIUSVAHA
28,00 € / 100 g

Tämä voimakas hiusvaha antaa luonnollisen mattaisen lopputuloksen, rakennetta sekä vahvan, koko päivän kestävän pidon lyhyille ja puolipitkille hiuksille. Vaha ei varise ja peseytyy helposti pois.

Hiusvahan pakkaus näytti mieheni mukaan hienolta ja kuulemma käyttöön pääsee.

Minäkin kiinnitin huomiota Kevin Murphyn Night Rider -hiusvahan pakkaukseen. Todella kätevä ja muutenkin tyylikäs pakkaus. Käskin heittämään vuosia auki olleet hiusvahat pois ja ottamaan tämän käyttöön. Vahat säilyvät pitkään, mutta mieheni kulutuksella tämä boxista saatu pakkaus riittää pitkäksi aikaa.

DERMOSIL MATTASEERUMI
5,80 € / 50 ml

Miesten kasvojen iholle kehitetty voidemainen seerumi, joka kosteuttaa ja jättää ihon pinnan mattapintaiseksi ja raikkaan oloiseksi. Tuote sisältää greippi-, omena- ja persikkauutetta, joilla on ihoa kosteuttavia, puhdistavia sekä virkistäviä vaikutuksia. Voiteen sisältämä glyseriini kosteuttaa tehokkaasti ihoa.

Tästä mieheni tykkäsi välittömästi. ”Ei haise pahalle”, oli hänen kommenttinsa. Aloin nauramaan. Se on hänen tapansa sanoa, että joku tuoksuu hyvälle. Myös koostumus miellytti, sillä se ei jättänyt rasvaista tunnetta iholle. Kuulemma ottaa heti käyttöönsä. Minä kyllä muistutin, että näin talvella se ei sitten yksinään riitä, että laittaa sitten voiteen seerumin päälle. Kesällä saattaa riittää yksinäänkin.

Kokeilin itsekin kämmenelle. On kyllä todella kiva koostumus ja tuntuma. Ei ihme, että mieheni siitä piti. Ihosta jää sileän tuntuinen. Kurkkasin tuotteen INCIä. Ei näytä hullummalta. Täältä pääset katsomaan seerumin ainesosaluetteloa! Kalvonmuodostajia on runsaasti, mutta juuri ne tekevät sen sileän pinnan iholle ja suojaa kosteuden haihtumista. Tässä ei ollut silikoneja.

SHAVE CLUB AFTERSHAVE
7,90 € / 30 ml

Rahoittaa ihoa parranajon jälkeen. Tuotteen sisältämä Witch Hazel, eli taikapähkinävesi, sulkee ihohuokoset ja auttaa ihon ärsytykseen. Tuote on hajustamaton ja sopii käytettäväksi myös kasvovetenä.

Vähän erilainen partavesi pääsee käyttöön, vaikka mieheni käyttää after shave balsameja. Vaikka tuote on hajusteeton, ei se ole täysin hajuton. Mieheni kommentoi tuoksua samaksi kuin lämmitetyn saunan paneelit. Eli tavallaan hyvä tuoksu. Huomasimme, että tuoksu haihtuu hetken päästä, joten tämän partaveden käyttö ei estä käyttämästä hajuvettä tai tuoksuvaa deodorantti. Hajut eivät siis sekoitu ja synny sekamelskaa. Siinä mielessä loistava tällainen hajusteeton partavesi. Myös hyvä tilanteisiin, joissa hajusteettomuus on toivottavaa, kuten monet työpaikat ja julkiset tilat, kuten virastot.

Tämä Shave Club Aftershave -partavesi on kotimainen tuote. Sen INCI-lista on lyhyt. Siinä on käytetty vain tuota mainittua taikapähkinää sekä alkoholia.

POLICE TO BE SUIHKUGEELI
16,90 € / 400 ml

Tyylikäs yhdistelmä mm. greipin, pippurin ja patsulin vivahteita. To Be EdT lukeutuu brändin Bestsellereihin ja tämä on kyseisen linjan suihkugeeli.

Suihkugeelin tuoksu on kuulemma ihan hyvä. Brändi ei kuulemma herätä korkealaatuista mielikuvaa, mutta Police on se ns. ”parempi markettimerkki”. Menee loistavasti suihkusaippuana.

LUMENE ARKTIS HUULIVOIDE
7,90 € / 10 ml

Tehokosteuttava ja rauhoittava huulivoide antaa välittömästi helpotusta kuiville ja rohtuneille huulille. Kaura-, mustikka- ja rypsiöljyä sisältävä koostumus sekä kosteutta sitova Beta-yhdiste jättävät huulet ravitun ja tasaisen tuntuisiksi samalla suojaten huulia lämpötilan vaihteluiden aiheuttamaa kuivuutta vastaan. Tuote on hajusteeton ja se sopii kuiville ja herkille huulille.

Mieheni ei koskaan käytä huulivoidetta. Tätä postausta varten kyselin mielipiteitä ja ajatuksia tuotteista. Tätä hänen ei aluksi pitänyt ottaa omaan käyttöönsä, koska huulirasvat eivät ole hänen juttunsa. Mutta nyt olikin huulet rohtuneet, joten kokeilikin Lumenen huulivoidetta. Hänen kommenttinsa, ”tuntuu toimivan”. Tuubi oli kätevä ja huulivoide ei maistu millekään ja nopeasti pehmensi kovat riekaleet huulista. Huulivoide ei pahemmin tunnu huulilla.

Olen tästä tuotteesta vähän kade. Olisi kelvannut minullekin. En siis pistä ollenkaan pahakseni, jos maaliskuun Bette Boxista tulee Lumenen Arktis huulivoide. Tosi nätti pakkaus, mutta silti minusta sopiva ihan kenen tahansa käyttöön. Kivan neutraali.

HAPPY SMILE HIILIKUITUHAMMASHARJA
3,50 € / kpl

Adults Manual hiilikuituhammasharjan pehmeät ja luonnostaan antibakteeriset harjakset ovat hellävaraiset ikenillesi ja puhdistavat hampaasi kiillettä kuluttamatta. Ohuet harjakset ulottuvat hammasväleihin puhdistaen hampaat tavallista harjaa tehokkaammin. Harjaosan silikonisella takapinnalla puhdistat helposti bakteerit myös kielen ja limakalvojen pinnoilta. Tehokkaasti puhdistavat, pehmeät hiilikuituharjakset pitävät värjäytymiä keräävät bakteeripeitteet loitolla, jolloin hampaasi pysyvät puhtaina ja valkoisina.

Hammasharja on turha sähköhammasharjaa käyttävälle. Pakkaamme tämän varastoon. Aina joskus meillä on joku yökylässä, joka tarvitsee hammasharjan. Nykyään enimmikseen lasten kavereita, jotka ovat unohtaneet hammasharjansa.

Mukana ovat myös Ted Bakerin miestentuotteet, joista tuoksunäyte sekä näytepussit puhdistus- ja kosteusvoiteesta.

Lyhyen ytimekkäästi, mieheni mielestä kaikki olivat käyttökelpoista tällä kertaa. Vain tosiaan hammasharja on hänelle tarpeeton, kun matkoillakin kulkee sähköhammasharja mukana.

Kokonaisuus on muuten hyvä! Vai mitä itse mietit? Useinkaan mies ei arvosta liian monimutkaisia asioita ihonsa tai hiustensa hoidossa. Mitä simppelimpää, sen parempi. En kuitenkaan yleistä, sillä eivät kaikki miehet ole samanlaisia, mutta jos nyt suurista massoista puhutaan, niin helppous ja yksinkertaisuus hiusten/parran ja ihonhoidossa, se on miehen mieleen.

Minä itse näin naisnäkökulmasta, kriitikon roolissa ollessa, ajattelen sisältöä laadukkaaksi ja uuteen tutustuttavaksi. En näe marketin tavalliselle Rexonalle mitään lisäarvoa, mutta Policen suihkugeeli on vähän eri asia. Kevin Murphyn hiusvahan pakkaus on nerokas ja loistava koko vaikka taskussa mukana kulkemaan. Kotimaisuuttakin löytyy, sillä Lumenen huulivoide herätti minunkin kiinnostukseni ja Dermosil tarjoaa miehille kasvojen ihonhoitoa. Mahtavaa, kun mukana on myös pienempi toimija, eli Shave Club Finland, jonka after shave vaikuttaa mielenkiintoiselta.

Box for Men sisältää 6 tuotetta sekä 3 näytekokoista tuotetta. Boxin pääsisältöön kuuluvat tuotteet ovat joko täysikokoisia tai isoja matkakokoja. Arvoltaan Box for Men on, näytteitä mukaan laskematta ja millilitrahinnoista suoraan laskemalla, noin 38 euroa. Todellisuudessa vähän enemmänkin, sillä harvoin pienempi pakkauskoko on suoraan suhteessa samanhintainen isomman pakkauskoon kanssa.

Hinnaltaan tämä käytännöllinen miesten boxi on vain 19,90 €. Myynnissä Box for Men on niin pitkään kuin niitä riittää. Tämä on kertaostos, eli ei sitouta muuhun.

Tilaa täältä Box For Men läheisellesi tai itsellesi*!

Oletko samaa mieltä, että tällä kertaa Box for Men on todella hyvä sisällöltään? Hyvä ettei iske boxikateus. 😂

Lue myös

X