Glitz & Glam

Huhtikuun 2018 Bette Box – pitkäaikaistilaajille kohdennettu sisältö

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Bette Box saatu yhteistyön kautta

On huhtikuun Bette Boxiin kurkistamisen aika. Tällainen kuukausittainen boxi saa ajan tuntumaan nopeammalta. Aina sitä miettii, että joko tässä kuukausi sujahti? Kyllä vain! Taas on kuukausi vierähtänyt.

Tämä huhtikuun Bette Box on siitä erikoinen, että pitkäaikaistilaajat ovat saaneet erilaisia tuotteita kuin alta vuoden boxia tilanneet. Itse kuulun pitkäaikaistilaajiin, vaikka saankin nykyään Bette Boxin PR-näytteenä. Ensimmäiset vuodet tilasin itse. Yhteistyöni alkoi silloisen LivBoxin kanssa, niin siitä lähtien boxin olen saanut.

Teemana on huhtikuun juhlahumua. Minun elämässäni ei juuri nyt ole juhlaa, mutta humua senkin edestä. Vielä viimeiset puristukset ja sitten on taputeltu kevätlukukausi. Toukokuussa alkaakin sitten kesätyöni markkinoinnin harjoittelijana. Mutta sitä ennen neljä tenttiä, yksi raportti ja yksi esitys. Lisäksi käyn vielä kilpailemassa Best Seller Competitionissa Haaga-Heliassa Pasilassa. Uuuh, kun jännittää! Viikon päästä olen siellä. Mutta jospa nyt siirtyisimme huhtikuun Bette Boxin sisällön tarkempaan tutkimiseen?

BIO2YOU ANTI-AGEING EYE GEL PATCH SILMÄNYMPÄRYSNAAMIO
8,70 € / pari

Innovatiivinen silmänympärysnaamio nuorentaa ja kaunistaa silmänympärysihoa. Aktiivista kollageenia ja hyaluronihappoa sisältävät naamiot vähentävät näkyviä ryppyjä, kosteuttavat tehokkaasti ja parantavat ihon kimmoisuutta sekä kiinteyttävät. Naamiota voi käyttää myös pikakaunistavana hoitona ennen tai jälkeen juhlien. Anna naamiolappujen vaikuttaa 20-30 minuuttia ja hiero ylimääräinen tuote hellävaraisesti silmänympärysihoon.

Kokeilen todella mielelläni. Kun vaan löytäisin hetken aikaa, jossa voin olla rauhassa tuon 20-30 minuuttia laput silmillä. Ehkä rentoutumishetki johonkin väliin.

MOSSA VITAMIN COCTAIL ACTIVE RENEWAL FACIAL OIL
15,90 € / 30 ml

Aktiivisesti ihoa uudistava kasvoöljy heleyttää, pehmentää ja kosteuttaa. Tuote sopii erityisesti kuivalle tai väsyneelle iholle. Voit käyttää öljyä sellaisenaan kasvoilla, sekoittaa tipan öljyä päivä- tai yövoiteesi joukkoon tai käyttää meikkivoiteen sekaan tuomaan hehkua.

Tästä tuotteesta olen erityisen innoissani. On muuten aika huokea hinnaltaan tämä luonnonkosmetiikan kasvoöljy. Mossa on aika edullinen luonnonkosmetiikkabrändi. Mietin vielä, että säästelenkö syksyyn vai avaanko nyt jo? Veikkaan, että kesällä en tykkää öljyä käyttää. Luonnonkosmetiikka pilaantuu usein vähän nopeammin kuin perinteinen kosmetiikka. Tällä on säilyvyysaika 6 kuukautta avaamisesta, mutta perinteisempi kosmetiikka usein säilyy pidempään kuin luvataan. Luonnonkosmetiikka usein säilyy just sen minkä lupaa – eikä aina ole säilynyt sitäkään.

IBERO MEIKKISIVELLINSETTI 4 PL
10,90 € / setti

Neljän siveltimen setissä on kaikki tarvittava kauniin meikin tekoon. Pakkauksessa on luomivärisivellin, puuterisivellin, luomiväriapplikaattori ja ripsikampa/-harja. Monipuolisen setin siveltimiä voi käyttää moneen eri tarkoitukseen ja näppärän kokonsa ansiosta ne mahtuvat hyvin meikkipussiin. Harjakset on tehty synteettisestä materiaalista.

Minulla on niin paljon meikkisiveltimiä, että näille ei ole itselläni tarvetta. Saatan antaa tyttärelleni, sillä lyhyempi varsi voi olla hyvä hänelle. Eihän tyttäreni vielä meikkaa, tai siis en anna hänen meikata. Mutta joskus annan luvan kokeilla kotona ollessa. Viime aikoina on aika paljon väännetty tästä asiasta, kun en anna aina kotonakaan kokeilla meikkejä. Yritä siinä selittää, että hän ehtii kyllä isompanakin. Nyt pitäisi saada meikkivoidetta kokeilla. Itse en siinä iässä edes tiennyt mikä on meikkivoide. Luomivärit, huulipunat ja kynsilakat vain kiinnostivat minua.

GOT2B VOLUMANIAC TYVIKOHOTUSSUIHKE
5,95 € / 150 ml

Upeaa tuuheutta tuova tyvikohotussuihke kohottaa hiusten tyveä jopa 200 %. Suihkuta tyvikohotussuihketta pyyhekuiviin hiuksiin kohdistaen tyveen ja kuivaa hiustenkuivaajalla tyveä työstäen. Lopputuloksena upea volyymi.

Minulla lukee Bette Boxin kortin introssa, että ”Schwarzkopfin hoitosuihkeella pitkät hiukset saavat uutta puhtia, eikä niitä tarvitse piilottaa pipon alle”. Sain kuitenkin ei-pitkähiuksisille kohdennetun tuotteen. Minusta Bette Boxin profiilissa olen pitkähiuksinen tai ainakin puolipitkät olen sinne laittanut. Lyhyet hiukset minulla on ollut viimeksi 2008. No ei se mitään. Kokeillaan tätä suihketta tyveen, vaikka pitkähiuksinen olenkin.

LUMENE NORDIC CHIC CC COLOR CORRECTING PEITEKYNÄ
15,90 € / 1,8 ml

Helppokäyttöinen täsmätuote neutraloi ihon sävyn epätasaisuuksia vastavärien avulla. Persikansävyinen peitekynä peittää tummia ja sinertäviä silmänalusia, vihreä häivyttää ihon punaisuutta ja violetti kirkastaa sameaa ihoa. Peitekynää käytetään meikkivoiteen tai peitevärin alla tasoittamaan ihon sävyä. Käytä levitykseen sormia tai sivellintä.

Näitä Lumenen uusia CC -peitekyniä oli jaossa eri sävyissä. Itse sain vihreän, joka on tarkoitettu neutraloimaan punoitusta. Näitä olen halunnut kokeilla, joten jesh! Boxin yksi parhaimpia juttuja.

Bonuksena oli Oscar de la Rentan Bella Blanca -tuoksunäyte. Suihkautin tuoksua jo. Todella ihana! Naisellinen alkukesän tuoksu, joka kyllä toimii näin keväälläkin. Tosi kiva.

Tällä kertaa Bette Boxissa ei ollut niin paljon tavaraa, mikä on vain hyvä juttu. Mieluummin muutama todella hyvä kuin monta mälsää ja liian sekalaista. Pitkäaikaistilaajien boxi sisälsi viisi tuotetta sekä yhden näytteen. Arvoltaan boxi oli noin 57 euroa. Mitä olen Instagramista katsellut, niin pitkäaikaistilaajat saivat mielestäni paremman ja ilmeisesti arvokkaamman sisällön. Voin toki olla väärässäkin ja mielipide paremmuudesta on vain minun.

Minä pidän huhtikuun Bette Boxin sisällöstä – siis tästä pitkäaikaistilaajien boxin sisällöstä. Kivoja uusia kokeiluja. Nostan omiksi suosikeikseni Mossan kasvoöljyn ja Lumenen CC -peitevärin. Myös kosteuttavat silmälaput kiinnostavat minua.

Mitä sinä tuumaat pitkäaikaistilaajien boxin sisällöstä?

 

Lue myös

X