Glitz & Glam

Tammikuun 2018 Bette Box - vuoden ensimmäisen boxin sisältö

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Tuote saatu blogin kautta Bette Boxilta.

Vuoden ensimmäinen Bette Box on saapunut. Tällä kertaa olen todella ajoissa postaamassa boxista, sillä olin eilen menossa hakemaan saapuneita paketteja ja Bette Boxin saapumisilmoitus saapui ennen kun hain paketteja. Nyt sain Bette Boxin käsiini todella aikaisin, eikä saapumispäiväksi osunut torstai tai perjantai, jonka vuoksi boxipostaus siirtyisi seuraavalle viikolle.

Tammikuun Bette Boxin teema on uuden vuoden trendit haltuun. Kurkataan sisältöön vähän tarkemmin…

IBERO RIPSIHARJA JA -KAMPA
5,90 € / kpl

Ripsikamman ja -harjan yhdistelmä, jonka kampaosalla voi selvittää ripset ja harjaosalla levittää ripsivärin tai harjata kulmakarvat paikoilleen. Harjaa voi käyttää myös ripsipidennysten selvitykseen.

Tämä on hyvä! Minulla on ollut tällainen metallipiikkinen ripsikampa, joka saattoi olla Iberon. Ainakin se oli aivan samanlainen. Sitten se vain katosi. Tästä on tosiaan jo jokunen vuosi, kun sen olen viimeksi nähnyt. Tällainen metallipiikkinen ripsikampa on ainut, jolla saan harjattua ripsiäni. Muovipiikkiset eivät mene ripsirivistön läpi ollenkaan. Metallipiikkinen erottelee ja poistaa paakkuja. Toimii ainakin minulla.

LUMENE NORDIC SEDUCTION HUULIKIILTO
17,90 € / 4,5 ml

Hoitava ja kosteuttava huulikiilto antaa huulillesi kiiltoa ja väriä saaden huulesi näyttämään täyteläisemmiltä ja tuntumaan pehmeämmiltä. 

Voi kun olisi osunut vähän värikkäämpi sävy. Itse kun tosiaan tykkään tummemmista ja kirkkaista sävyistä. Boxista saamani sävy on 1 Heleys. Vähän liian vaalea omaan makuuni, koska tällainen kiilto saisi olla vähän värikkäämpi. Olenpa minä nyt hankalana. 😀 Tiedän, että tämä oli monille muille just nappi sävy sen vaaleutensa vuoksi. Kurkkasin näiden huulikiiltojen sävyvalikoimaa. Onpa todella kivoja sävyjä! Mitä sävyjä teille muille osui? Jos ymmärsin kortista oikein, niin näitä oli neljä sävyvaihtoehtoa jaossa.

SIMPLE EYE MAKE-UP REMOVER SILMÄMEIKINPOISTOLAPUT
3,95 € / 30 kpl

Palkitut silmämeikinpoistolaput puhdistavat meikin hellävaraisesti, herkkää silmänympärysihoa ärsyttämättä. Pidä lappua hetki silmän päällä ja pyyhkäise meikki kevyesti pois – älä hankaa!

Näitä minulla on ollutkin. Nämä ovat hyviä silmämeikinpoistolappuja. Eivät ärsytä minun silmänympärysihoa, joka ottaa itseensä aika helposti silmämeikinpuhdistustuotteista. Nykyään käytän puhdistusöljyjä, joten en ole tarvinnut lappuja. Laitan nämä kuitenkin säästöön, sillä joskus voi olla tarvetta.

LIERAC HYDRAGENIST SEERUMI
52,00 € / 30 ml

Kaikille ihotyypeille sopiva, intensiivisesti kosteuttava ja aisteja hivelevä seerumi on saanut runsaasti erilaisia kauneustoimittajien palkintoja. Seerumin sisältämät hedelmien AHA-hapot uudistavat ihoa. Levitä seerumia puhtaille kasvoille aamuin illoin kosteusvoiteen alle. 

Tätä voisi erehtyä luulemaan huulikiilloksi nopealla vilkaisulla. Tykkään todella paljon Lieracin tuotteista ja tämä kosteuttava seerumi on ihana! Minulla oli testissä tämä tuote ja ihastuin siihen todella paljon. Seerumi vilahteli muutamissa kuvissani, mutta en näköjään ollut postannut tästä.

Kuva arkistojeni kätköistä lähes kahden vuoden takaa

Hmm… olisikohan syynä ollut, että muutkin bloggaajat ovat juuri silloin tästä postanneet, joten olen jättänyt sitten postaamatta juuri siinä hetkessä ja sitten unohtanut kokonaan uusien kokeilujen myötä. Käytin seerumin loppuun, joten tykkäsin siitä todella paljon.

PEPSODENT LONG ACTIVE WHITE FRESH HAMMASTAHNA
2,65 € / 30 ml

Perliittiä sisältävä hammastahna auttaa poistamaan tummentumia tehokkaasti hampaiden pinnalta. Antaa koko päivän suojan hampaillesi, myös aterioiden välillä.

Mitä olisikaan boxi ilman suuhygieniatuotetta? 🙂 Tämä hammastahnanäyte on kylkiäisiä.

Mutta tällä kertaa Bette Boxissa oli myös yllättäviä kylkiäisiä. Twinings Infuso -haudukkeita kolmessa makuvaihtoehdossa. Sitruuna-inkivääri on näistä kiinnostavin. Taidan maistaa ”iltateenäni”. Yritän taas vähentää kahvinjuontiani ja ottaa iltateen kahvin sijaan. Aamulla saan vetää vaikka ämpärillisen sekä koulussa, mutta jos ei enää iltamyöhällä joisi, vaan ottaisi enemmin teetä tai näitä kofeiinittomia haudukkeita.

BACK TO THE ROOTS EXFOLIATING SHAMPOO
13,90 € / 250 ml

Pitkäaikaistilaajat saivat ylimääräisen lahjan. Joulukuun Bette Boxissa oli myös, mutta minäpä sitten unohdin sen kuvata ja esitellä. My bad! Kiitoslahja pitkäaikaistilaajille on aika hulppea. Kyseessä on Suomessa kehitetty ja valmistettu hiuspohjan hyvinvointiin painottuva tuotesarja. Exfoliating Shampoo on hiuspohjaa hellästi kuoriva shampoo. Tämä on kiva kokeilla.

Tammikuun Bette Box sisälsi neljä tuotetta, kaksi kylkiäistä ja pitkäaikaistilaajat saivat kiitoslahjan. Näistä seitsemästä tuotteesta neljä ovat ns. täysikokoisia, loput näytteitä/näytekokoja. Tammikuun Bette Boxin arvo oli tällä kertaa (kun lasketaan vain pääsisältö = 4 tuotetta) noin 41,60 €.

Vähän arvelin, että tammikuun Bette Box ei ole niin hulppea, kuin mitä marraskuun ja joulukuun boxit olivat. Ne olivat niin loistavat, että sekin tietysti saa syntymään vaimeamman vastaanoton tammikuun boxin sisällöstä. Sisällössä oli kolme ennestään tuttua ja hyväksi havaittua tuotetta. Siitä huolimatta nyt vähän vaisu. Pitkäaikaistilaajien lahja nostaa kyllä kokemusta sisällöstä, mutta pyrin miettimään sisältöä ilman sitä, koska kiitoslahja ei ole tullut kaikkien boxeista. Hyviä tuttuja juttuja, mutta silti vähän vaisu tällä kertaa. Helmikuuta odotellessa. 🙂

Mitä mieltä vuoden ensimmäisestä Bette Boxista?

 

X