Glitz & Glam

Ripsivärivinkki pihistelijälle – edullinen maskara ja pohjustaja

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Ripsiväri saatu PR-toimistolta

Moikka kaikki! Viisaudenhampaan poistosta johtunut turvotus on hieman laskenut, joten uskaltaudun jo yhden kuvan verran näyttäytyä täällä. Vähän on vielä hamsterimainen poski, mutta kyllä se turvotus alkaakin laskea, jes! Vaikka poskiturvotus ei olekaan maailman suurin murhe, eikä näyttävät silmäripset ole ensimmäisenä mielessä, tulee vielä se aika, kun arki jatkuu. Jatkuuhan se tälläkin hetkellä, mutta hieman toisenlaisena kuin vielä muutama viikko sitten. Haluan esitellä teille maskaran ja maskaranpohjustajan, jotka ovat edullisuudestaan huolimatta todella hyviä.

Uskoisitko, että voit saada tuuheuttavan maskaranpohjustajan ja vettä kestävän maskaran 7,99 eurolla? Essence on niin edullinen merkki, että sillä se on mahdollista. Essencen pohjustajan kanssa minulla on samaan aikaan avattuna Diorin pohjustaja, joka jo yksinään maksaa 42,00 euroa! Ja sen kanssa Sensain ja Cliniquen ripsiväri, joka siihen päälle vielä 29,00-35,00 euroa. Kun Essencen tuotteita saa kaksi alta 8 eurolla, niin noista kalliimmista joutuu maksamaan jopa 77 euroa! Voisin tehdä myöhemmin panosta tai pihistä postauksen näistä, mutta nyt esittelen nämä Essencen tuotteet.

Olen muutamia kertoja maininnut, että tykkään eniten maskaroista, jotka kestävät vuotavia silmiä, mutta ovat silti helposti puhdistettavissa. Lisäksi olen maininnut, että tykkään käyttää maskaranpohjustajia, koska niillä saa vähän enemmän tuuheutta ja pohjustaja monesti nopeuttaa ripsivärin levitystä. Lisäksi pohjustajan kanssa saan maskaran siistimmin levitettyä.

Olen löytänyt edullisen parivaljakon, jolla saan pohjustajalla tuuheutta ja ripsiväri kestää mukavasti vuotavia silmiä, eikä tuhriinnu. Essencellä on uutuusmaskara, jolla on vettä hylkivä koostumus, mutta silti se on helppo puhdistaa lämpimällä vedellä. Ostin aikaisemmin talvella Essencen maskaranpohjustajan testailuuni. Halusin tietää, voisiko näin edullinen pohjustaja kilpailla kalliimpien pohjustajien kanssa, joita olen tottunut käyttämään.

ESSENCE VOLUME BOOSTER LASH PRIMER

Essencen pohjustustuotteen kerrotaan sisältävän ravitsevaa acai-öljyä ja mangovoita. Näitä maskaranpohjustajia käytetään halutun ripsivärin alla antamassa tuuheutta, mutta toisilla pohjustajilla on ripsivärin kestävyyttä parantavia ominaisuuksia. Usein pohjustajat ovat väriltään valkoisia, joten ne soveltuvat erityisen hyvin värikkäiden ripsivärien pohjalle käytettäväksi. Jos omat ripset ovat hyvin tummat, eivät värikkäiden maskaroiden värit pääse kirkkaana esiin. Valkoinen pohjustaja auttaa siinäkin asiassa, joten sähkönsininen ripsiväri on kunnolla sähkönsininen valkoisen pohjustajan päälle käytettynä.

Tässä silmäripseni ilman ripsituotteita. Niissä on tummuutta, ne ovat hieman kaarevat, mutta silti aika huomaamattomat.

Essencen pohjustaja antaa hyvin volyymia ripsille. Ripset saavat välittömästi pituutta ja tuuheutta. Kaikki edulliset tai edes kalliimmatkaan pohjustajat eivät anna näin hyvin pituutta ja tuuheutta kuin mitä *Essence Volume Booster Lash Primer antaa. Aika huikea ero, vai mitä?

ESSENCE BYE BYE PANDA EYES

Tämä on ihan uusi maskara Essenceltä. Ripsiväri lupaa dramaattista volyymiä ilman leviämistä! Maskara on öljytön sekä vegaaninen. BYE BYE PANDA EYES! -ripsiväri on niin sanottu filmimaskara, joka kietoutuu ripsien päälle vettä hylkiväksi kerrokseksi.

Nämä ”filmimaskarat” ovat myös helposti vedellä poistettavia, vaikka ne ovat vettä hylkiviä. Filmimaskara ei lähde valumaan, eikä ne yleensä tuhriinnu, mutta oman kokemukseni mukaan ne saattavat joskus vähän varista ripsivärin ollessa jo hieman kuivahtanut.

Essencen Bye Bye Panda Eyes -maskara on helppo levittää niin suoraan ripsille kuin pohjustajan päälle. Olen huomannut, että jos käyttää Essencen pohjustajaa, kannattaa odottaa pieni hetki, jotta pohjustaja ehtii hieman kuivahtaa ennen mustan ripsivärin levittämistä. Lähes kaikkia muita pohjustajia käytän niin, että oikein kiiruhdan levittämään mustan ripsivärin pohjustajan päälle, mutta tämän kohdalla suosittelen odottamaan pienen hetken. Silloin pohjustajan tuoma tuuheus ja pituus säilyy mustan maskaran levittämisen jälkeen.

*Essencen Bye Bye Panda Eyes -maskara toimii mahtavasti myös yksinään, mutta pohjustajan kanssa sillä saa ripauksen enemmän näyttävyyttä ripsirivistöönsä.

Lisäksi pohjustajan kanssa ei synny maskaratuhruja harjatessa ripsiväriä ripsillensä. Vaikkakin Essencen Bye Bye Panda Eyes -maskara on yksinäänkin käytettynä todella siisti käyttää, vaikka harja ei olekaan kaikkein siroin. Silti se toimii ihan mukavasti lyhyemmillekin ripsille harjatessa.

Ainut miinus, jonka annan, liittyy valkoisen pohjustajan peittämiseen mustalla maskaralla. Essencen Bye Bye Panda Eyes -maskaralla on hieman haasteita saada valkoinen pohjustaja täydellisesti peitettyä ripsirivistön ulkonurkissa. Minulla ripset kaareutuvat luonnostaan aika voimakkaasti ylös ulkonurkista, joten niissä saan vähän väännellä ja käännellä harjaa, jotta saan valkoisen pohjustajan peitettyä.

Essence Volume Booster Lash Primer ei niinkään paranna ripsivärien kestoa, mutta se antaa hyvin lisätuuheutta ja pituutta ripsille. Essence Bye Bye Panda Eyes -maskara kestää erinomaisesti vuotavia silmiä ja roiskeita, mutta puhdistuu todella helposti vedellä. Filmimaskaroille on tyypillistä, että ne kestävät vettä, mutta eivät kostuttuaan siedä hankausta. Jos kädellä pyyhkäisee silmäkulmaansa, niin kostunut maskara lähtee palasina irti, mutta ei tuhri, eikä valu.

Bye Bye Panda Eyes ei ole 38-maskara, kuten legendaarinen Sensai 38°C on. Bye Bye Panda Eyes -maskaran kanssa ei kannata mennä uimaan, mutta Sensai kestäisi helposti uimisenkin, sillä sen saa irtoamaan vasta vähintään 38-asteisen veden avulla ripsistä ”nyhtämällä”, kun taas Essencen Bye Bye Panda Eyes lähtee haaleammallakin vedellä ripsistä hieromalla.

Jos kiinnostuit näistä, niin Essence Volume Booster Lash Primerin voit tilata *täältä ja Essence Bye Bye Panda Eyes -maskaran voit tilata *tästä linkistä. Essenceä myydään myös Citymarketeissa ja Tokmanneilla, mutta valikoimat vaihtelevat.

Jos muuten kiinnostuit kuvissa näkyvästä luomiväripaletista ja silmämeikkini luomiväreistä, niin kyseessä on Essencen uusi luomiväripaletti, Witch Side, jonka esittelinkin aikaisemmin. Tässä linkki tuohon mainitsemaani postaukseen, jossa esittelen Essencen uutuuksia.

Haluaisitko, että vertailisin näitä kahta edullista tuotetta kalliimpiin vastaaviin, ja tekisin niistä panosta tai pihistä -postauksen?

Lue myös

X