Glitz & Glam

Kestävä huulipuna, joka hurmasi minut!

Olen löytänyt juuri sellaisen huulipunan koostumuksen, jota olen jo vähän aikaa etsinyt. Huulipunan täyteläinen väri ja huulikiillon kiiltävyys. Nyt löytyi!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Olen löytänyt juuri sellaisen huulipunan koostumuksen, jota olen jo vähän aikaa etsinyt. Huulipunan täyteläinen väri ja huulikiillon kiiltävyys. Nyt löytyi!
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuotteet saatu L’Oréalilta

Veikkaan, ettei huulipunaindeksiä voida soveltaa tässä koronan aiheuttamassa taantumassa. Indeksin mukaan huulipunan myynti kasvaa taloustaantumassa, koska naiset käyttävät rahaa edullisempiin luksustuotteisiin kuin vaatteet ja käsilaukut sekä kengät.

Viime vuonnahan havaittiin, että huulipunan myynti on laskenut, mutta silmä- ja kulmatuotteet myyvät selkeästi enemmän. Koronan ja kasvomaskien myötä huulipunaindeksi on vaihtunut maskaraindeksiin.

Vaikka huulipunan kulutus on niin vähäistä, haluan esitellä älyttömän hyvät huulipunat. Nämä kuuluvat markettimerkkeihin, mutta laadukkuus ja tyylikäs ulkonäkö ovat kuin selektiivisellä brändillä.

L’Oréal Paris Brilliant Signature Liquid Lip Ink -huulipunat hurmasivat minut. Ihan harmittaa, että suurimmaksi osaksi käytän näitä ihania huulipunia vain kotioloissa. Joskus olen käyttänyt maskin allakin, vaikkei se tuokaan samaa iloa.

Maskin alle olen tosin valinnut tuon nudesävyn, ihan varmuuden vuoksi, vaikkei se olekaan sotkenut kasvojani. Minulla maski ei osu huuliin, ja maskinkäyttötarpeeni ovat hyvin lyhytkestoisia.

Eihän sitä huulipunaa kukaan näe, mutta minä tiedän sen olevan siellä piilossa. Vähän vastaava juttu kuin kauniit alusvaatteet. Kukaan ei niitä näe, mutta sinä itse tiedät niiden kauneuden ja tunnet olosi siksi hyväksi. Sama minulla huulimeikkien kanssa maski kasvoilla.

Sävyvaihtoehtoja on runsaasti. Itselläni on kaksi lämmintä ja kaksi kylmää sävyä. Yhden näistä sävyistä olen saanut joskus aikoja sitten L’Oréalilta, mutta en ollut avannut sitä. Luulin huulipunaa mattapunaksi, joista en juuri nyt ole kiinnostunut.

Kun sain syksyllä kolme muuta sävyä, ja lopulta yhden niistä avasin sekä kokeilin, tajusin etsintöjeni päättyneen. Nyt olen löytänyt huulikiiltomaisen huulipunan, jossa on väriä ja kiiltoa, mutta silti kestävyyttä.

L’Oréal Paris Brilliant Signature Liquid Lip Ink -huulipunissa on hyvä applikaattori, jonka avulla huulten reunat saa hyvin muotoiltua.

Pyyhkäisen aina ylimääräiset pois applikaattorista hylsyn reunaan, jonka jälkeen aloitan levityksen huulten keskiosasta. Siitä etenen huulten reunoille. Jos haluan oikein intensiivisen ja peittävämmän lopputuloksen, otan vähän huulipunaa lisää applikaattoriin ja levitän toisen kerroksen huulille keskiosasta aloittaen.

Liian paksua kerrosta ei kannata laittaa, sillä kosteana säilyvä koostumus saattaa karata huulten reunojen ulkopuolelle. Siksi tätä ei kannata laittaa paksusti.

Huulipunien nestemäinen koostumus on erittäin runsas ja kiiltävä. Yllättävää kyllä, koostumus ei kuitenkaan tunnu huulilla tahmaiselta. Brilliant Signature Liquid Lip Ink säilyttää kostean koostumuksensa. Se ei kuivu, eikä muutu mattaiseksi huulilla.

Vaikka koostumus on kostea ja liukas, suosittelen kuorimaan huulet ennen käyttöä, jos iho on repaleinen.

Vaikka tällainen kiiltävä koostumus ei olekaan yhtä pitkäkestoinen kuin mattaiseksi kuivuvassa, voin sanoa, että Brilliant Signature Liquid Lip Ink on erittäin hyvin kestävä. Pigmenttiä jää huuliin, vaikka huulipuna kuluisikin pois.

Kuvassa olen pyyhkäissyt paperilla huulipunat pois. Pigmenttejä sain hieroa aika hartaasti puhdistustuotteella, jotta sain kaiken pois kädestäni.

Tältä L’Oréal Paris Brilliant Signature Liquid Lip Ink -huulipunat näyttävät huulilla

303 Be Independent

Be Independent on aavistuksen shimmerinen nudesävy, joka taittaa lämpöiseen suuntaan huulillani. Hylsyssä sävy näyttää aika neutraalilta, ehkä jopa viileään taittavalta, mutta huulillani se muuntuu aavistuksen lämpimään taittavaksi.

Be Independent on ollut eniten käytössäni. Sopii oikeastaan minkä tahansa meikin kanssa, oli se sitten luonnollinen tai räväkämpi.

304 Be Unafraid

Be Unafraid on selkeästi oranssipohjainen sävy. Sävy on oikeastaan aika lähellä poltettua oranssia, eli se on rusehtava oranssi. Be Unafraid on kiiltävä, jossa ei ole ollenkaan shimmeriä tai hohdetta.

Tällaiset sävyt eivät ole koskaan aikaisemmin puhutelleet minua. Ne ovat näyttäneet aivan kamalilta minulla. Mutta nyt kun olen vaaleanpersikkaisessa hiusvärissä, tällainen rusehtava oranssi on ihan älyttömän makea ja pukee minua.

Aina vaan yllätyn, kuinka paljon hiusten väri vaikuttaa huulipunan istuvuuteen. Vaikka tämän olenkin tiennyt, kyllä se vaan voi silti yllättää.

302 Be Outstanding

Be Outstanding on selkeästi viileämpi. Melko tumma ja harmahtava roosa, jossa on aavistus shimmeriä, mutta se näkyy aika heikosti.

Tällainen sävy on hyvin tyypillinen minulla. Pidän tällaisista roosaisista huulipunista. Yllättävää, että sävy sopii minulle hiusteni väristä huolimatta. Voi johtua siitä, että tällaiset roosaiset sävyt ovat niin luonnostaan minulle istuvia.

312 Be Powerful

Be Powerful on näyttävä punainen. Viileään taittava punainen on suorastaan klassikkoväri.

Ah, tähän upeaan Be Powerfuliin rakastuin. Kävin viime viikonloppuna synttäreideni kunniaksi ravintolassa perheeni kanssa. Pääsin ulkoiluttamaan tätä huulipunaa, ja se oli niin kivaa!

Ounastelimme, että melko lähellä kotiamme sijaitsevassa ravintolassa saattaisi olla aika hiljaista. Oikeassa olimme. Olihan meidän lisäksi siellä vain yksi pariskunta viereisessä huoneessa. Yrittäjien kannalta niin surullista katseltavaa, mutta tietysti viruksen taltuttamisen kannalta hyvä. Nooh, meidän perhe sitten söi kolmen ruokalajin dinnerit.

Vinkiksi parempia aikoja ajatellen tai rauhalliseen ajankohtaan osuen, Kymin Huvila oli todella hyvä ravintola! Laadukas ruoka, kaunis miljöö ja hinnatkin edulliset. Kymin Huvila oli ennen UPM-Kymmenen edustuspaikka, jossa minä olen parikymppisenä ollut edustuskokkina. Halstrasin lohta tehtaan arvovieraille, niin eiköhän se siitä syntynyt savu aiheuttanut palohälytyksen – sitä tapahtui kuulemma usein ja lähes jokaiselle.

Protokollan mukaan tehdaspalokunnan täytyy tulla paikan päälle tekemään tarkastus, jotta väärä hälytys voidaan kuitata. Ei riitä kokin soitto ja ilmoitus turhasta hälytyksestä. Onneksi oli tuttu tehdaspalokuntalainen silloin iltavuorossa, joka tuli tarkastukselle. Helpotti minun noloa tilannettani. 😅

No niin, nyt on vähän muisteltu vanhoja tapahtumia, joten palaan takaisin postauksen aiheeseen.

L’Oréal Paris Brilliant Signature Liquid Lip Ink -huulipunissa on ihan parasta niiden koostumus ja kiiltävyys! Huulet näyttävät rajaamattominakin täyteläisemmiltä, pigmenttisyyttä on runsaasti, mutta ei kuitenkaan täysin peittävä. Nämä ovat tällaisia hybridihuulipunia, joissa yhdistyy nestemäisen huulipunan pitkäkestoisuus, huulikiillon kiiltävyys ja huulipunan runsas väri.

Juuri tällaisia huulipunia olen tässä jo tovin aikaa haeskellut, eli huulipunan ja huulikiillon yhdistelmää! Just minun makuuni!

L’Oréal Paris Brilliant Signature Liquid Lip Ink -huulipunia myydään marketeissa ja tavarataloissa, mutta niitä voi myös tilata verkkokaupoista.

Näitä suosikkejani voi tilata *Eleveniltä, *Nordicfeeliltä ja *Kicksistä.

Onko sinullakin ikävä vastaantulevia värikkäitä huulia ja peilistä hymyilevää punasuuta? Minulla on!

 

Lue myös:

3 huulikiiltoa, joilla saa säihkettä ja kiiltoa huulille

Eight Hour -sävyhuulivoiteet

NARSin kestävät huulikynät

X