Glitz & Glam

NARS Velvet Matte Lip Pencil - kestävät huulikynät

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Lupasin palata NARSin tuotteisiin, joita löytyi upeasta NARSin joulukalenterista. Kalenteri oli aika huulimeikkipainotteinen. Ja nekin, jotka eivät olleet huulimeikkejä, olivat minulle tuttuja suosikkeja jo. Mutta ei se mitään. Olen löytänyt lisää suosikkeja NARSilta. Kalenterista sain kolme minikokoista Velvet Matte Lip Pencil* -huulikynää. Näitä minejä ei ole erikseen myynnissä, mutta erilaisissa seteissä ja pakkauksissa saattaa olla, kuten NARS Cosmetics Explicit Color Lip Duo* -seteissä.

Välikommenttina… arvatkaapa, kuka unohti pakata studiolle mukaansa sen Lookfantasticin joulukalenterista tulleen HD Browsin contour-paletin? Kun vihdoin ja viimein sain itsestäni irti ja olin inspiroitunut jälleen meikkailuun studiolla, en minä sitten muistanutkaan pakata palettia mukaan. Olen luvannut näyttää vinkkejä sen käyttöön. Muistan mantranneeni itselleni, että ”muista HD, muista HD, muista HD…” Studiolla huomasin, että en sitten muistanut. Jospa kesään mennessä…

NARS Velvet Matte Lip Pencil on kynämäinen huulipuna. Nämä minikokoiset ovat tosiaan vaan lyhyempiä kuin täysikokoinen tuote. Kynä teroitetaan teroittimella, vaikka se vähän näyttääkin auto pen -kynältä eli kieritettäisiin ulos kynästä.

Koostumus on äärimmäisen pehmeä ja tuotteen levitys huulille on sulavaa. Minulla on kolme sävyä, joista ulommaisimmat ovat olleet jo pitkään aktiivisessa käytössä, tuon pinkin keskimmäiset esittelen kuvissa nyt.

Kuvassa näkyvät sävyt: 

Do Me Baby – rusehtava sävy. Tämä on suosikkini! Olen käyttänyt todella paljon arkena. Näyttää tosi luonnolliselta, vaikka vähän tummahko onkin.
Let’s Go Crazy – pinkki, fuksia, kreisi! Tämän sävyn korkkasin vasta nyt tätä postausta varten. Kaunis fuksia, mutta en enää nykyään ole niin fuksian huulipunan perään kuin silloin about 5-6 vuotta sitten.
Dragon Girl – Jos rakastaa klassista, hieman pohjasävyltään kylmähköä punaista, rakastaa tätäkin. Ihastuttavan helppo punainen!

Velvet Matte Lip Pencil jättää mattaisen pinnan, mutta kyseessä ei ole nestemäinen huulipuna, joka kuivuisi huulille. Koostumus pitää tietynlaisen voidemaisuuden. Kynällä voi hyvin rajata huulet ja pohjustaa voidemaista tai nestemäistä huulipunaa varten. Mutta sitä voi tosiaan käyttää yksinään. Olen itse suosinut ihan vaan yksinään käyttöä. Huulipuna on pigmenttinen, mutta silti jättää vähän läpikuultavuutta.

NARSin Velvet Matte Lip Pencil on loistava ja helppokäyttöinen, mutta se on myös kestävä. Toki pinnasta irtoaa ylimääräinen pigmentti kahvikupin reunaan, mutta ei ole sotkeva pienestä kosketuksesta. Vahamainen voide huulissa kestää pienet suukot.

Kuten näkyy, ei jää mitään! Sen lisäksi, että NARS Velvet Matte Lip Pencil -huulikynät ovat kestäviä, ne tuoksuvat herkulle! Todella koukuttava tuoksu, joka muistuttaa minua 80-luvun pikkukioskien irtokarkkien tuoksusta. Se tuoksu, kun astuit sisään kioskiin ja sinulla oli markka tai kaksi rahaa, jolla olit ostamassa 10 pennin ja 20 pennin namuja kappaleittain. Se tuoksu, joka karssuista tuli. Siltä nämä huulikynät tuoksuvat. Ihana tuoksumuisto, jota mielellään nuuhkuttelee näin 30 vuotta myöhemmin.

NARS Velvet Matte Lip Pencil -huulikynissä riittää sävyvalikoimaa. On vaaleampia sekä tummempia sävyjä kuin nämä minun kolme sävyäni. Huomautan vielä kerran, että nämä minulla olevat ovat tosiaan minikokoisia Velvet Matte -huulikyniä.

Suosittelen NARS Velvet Matte -kyniä helppoutta arvostaville. Huulimeikki pysyy siistinä, yhdellä tuotteella rajaa ja maalaa huulet. Kynällä on helppo korjata huulimeikkiä päivän aikana. En keksi näistä mitään muuta negatiivista kritiikkiä kuin teroittamisen. Auto pen olisi kivempi.

Lookfantastic myy Suomeen näitä huulikyniä edullisimpaan hintaan. Lisäksi löysin koodin. Käyttämällä kassalla koodia 20NARS, saa 20% alennusta NARSin normaalihintaisista tuotteista. Koodi on lukemani mukaan voimassa rajoitetun ajan. Tässä linkki NARSin koko valikoimaan*.

Hassusti näiden huulikynien sävyt löytyvät kahdesta eri paikasta. Tässä linkki laajempaan sävyvalikoimaan*, josta löytyy tuo upea punainen Dragon Girl. Ja tässä linkki*, josta löytyvät mm. nuo fuksiainen Let’s Go Crazy ja Do Me Baby.

NARS onkin monille tuttu kasvotuotteistaan, mutta miten on huulimeikkien laita? Ovatko ne tuttuja?

X