Huulimeikit

NARS Velvet Matte Lip Pencil – kestävät huulikynät

27.3.2019 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Lupasin palata NARSin tuotteisiin, joita löytyi upeasta NARSin joulukalenterista. Kalenteri oli aika huulimeikkipainotteinen. Ja nekin, jotka eivät olleet huulimeikkejä, olivat minulle tuttuja suosikkeja jo. Mutta ei se mitään. Olen löytänyt lisää suosikkeja NARSilta. Kalenterista sain kolme minikokoista Velvet Matte Lip Pencil* -huulikynää. Näitä minejä ei ole erikseen myynnissä, mutta erilaisissa seteissä ja pakkauksissa saattaa olla, kuten NARS Cosmetics Explicit Color Lip Duo* -seteissä.

Välikommenttina… arvatkaapa, kuka unohti pakata studiolle mukaansa sen Lookfantasticin joulukalenterista tulleen HD Browsin contour-paletin? Kun vihdoin ja viimein sain itsestäni irti ja olin inspiroitunut jälleen meikkailuun studiolla, en minä sitten muistanutkaan pakata palettia mukaan. Olen luvannut näyttää vinkkejä sen käyttöön. Muistan mantranneeni itselleni, että ”muista HD, muista HD, muista HD…” Studiolla huomasin, että en sitten muistanut. Jospa kesään mennessä…

NARS Velvet Matte Lip Pencil on kynämäinen huulipuna. Nämä minikokoiset ovat tosiaan vaan lyhyempiä kuin täysikokoinen tuote. Kynä teroitetaan teroittimella, vaikka se vähän näyttääkin auto pen -kynältä eli kieritettäisiin ulos kynästä.

Koostumus on äärimmäisen pehmeä ja tuotteen levitys huulille on sulavaa. Minulla on kolme sävyä, joista ulommaisimmat ovat olleet jo pitkään aktiivisessa käytössä, tuon pinkin keskimmäiset esittelen kuvissa nyt.

Kuvassa näkyvät sävyt: 

Do Me Baby – rusehtava sävy. Tämä on suosikkini! Olen käyttänyt todella paljon arkena. Näyttää tosi luonnolliselta, vaikka vähän tummahko onkin.
Let’s Go Crazy – pinkki, fuksia, kreisi! Tämän sävyn korkkasin vasta nyt tätä postausta varten. Kaunis fuksia, mutta en enää nykyään ole niin fuksian huulipunan perään kuin silloin about 5-6 vuotta sitten.
Dragon Girl – Jos rakastaa klassista, hieman pohjasävyltään kylmähköä punaista, rakastaa tätäkin. Ihastuttavan helppo punainen!

Velvet Matte Lip Pencil jättää mattaisen pinnan, mutta kyseessä ei ole nestemäinen huulipuna, joka kuivuisi huulille. Koostumus pitää tietynlaisen voidemaisuuden. Kynällä voi hyvin rajata huulet ja pohjustaa voidemaista tai nestemäistä huulipunaa varten. Mutta sitä voi tosiaan käyttää yksinään. Olen itse suosinut ihan vaan yksinään käyttöä. Huulipuna on pigmenttinen, mutta silti jättää vähän läpikuultavuutta.

NARSin Velvet Matte Lip Pencil on loistava ja helppokäyttöinen, mutta se on myös kestävä. Toki pinnasta irtoaa ylimääräinen pigmentti kahvikupin reunaan, mutta ei ole sotkeva pienestä kosketuksesta. Vahamainen voide huulissa kestää pienet suukot.

Kuten näkyy, ei jää mitään! Sen lisäksi, että NARS Velvet Matte Lip Pencil -huulikynät ovat kestäviä, ne tuoksuvat herkulle! Todella koukuttava tuoksu, joka muistuttaa minua 80-luvun pikkukioskien irtokarkkien tuoksusta. Se tuoksu, kun astuit sisään kioskiin ja sinulla oli markka tai kaksi rahaa, jolla olit ostamassa 10 pennin ja 20 pennin namuja kappaleittain. Se tuoksu, joka karssuista tuli. Siltä nämä huulikynät tuoksuvat. Ihana tuoksumuisto, jota mielellään nuuhkuttelee näin 30 vuotta myöhemmin.

NARS Velvet Matte Lip Pencil -huulikynissä riittää sävyvalikoimaa. On vaaleampia sekä tummempia sävyjä kuin nämä minun kolme sävyäni. Huomautan vielä kerran, että nämä minulla olevat ovat tosiaan minikokoisia Velvet Matte -huulikyniä.

Suosittelen NARS Velvet Matte -kyniä helppoutta arvostaville. Huulimeikki pysyy siistinä, yhdellä tuotteella rajaa ja maalaa huulet. Kynällä on helppo korjata huulimeikkiä päivän aikana. En keksi näistä mitään muuta negatiivista kritiikkiä kuin teroittamisen. Auto pen olisi kivempi.

Lookfantastic myy Suomeen näitä huulikyniä edullisimpaan hintaan. Lisäksi löysin koodin. Käyttämällä kassalla koodia 20NARS, saa 20% alennusta NARSin normaalihintaisista tuotteista. Koodi on lukemani mukaan voimassa rajoitetun ajan. Tässä linkki NARSin koko valikoimaan*.

Hassusti näiden huulikynien sävyt löytyvät kahdesta eri paikasta. Tässä linkki laajempaan sävyvalikoimaan*, josta löytyy tuo upea punainen Dragon Girl. Ja tässä linkki*, josta löytyvät mm. nuo fuksiainen Let’s Go Crazy ja Do Me Baby.

NARS onkin monille tuttu kasvotuotteistaan, mutta miten on huulimeikkien laita? Ovatko ne tuttuja?

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Ihana, melkein runollinen. 😄😍 Lumessa on hyvä säilyvyys, kun miksipä se huulipuna siellä pakkasessa menisi? Hyvä, että löytyi! Tuota Sex Machinea olen katsellut itsekin. NARSilla on nämä nimet vähän välillä tällaisia, mutta tuotteet ihania. Minulla on poskipunat Deep Throat ja Orgasm. 🙄

Kommentit

Nämähän vaikuttaa kiinnostavilta 🙂 Narsin tuotteet on mulle vielä aika tuntemattomia, mutta yhden huulipunan perusteella haluaisin kyllä testata lisää niiden huulituotteita.

Pääsin joulukalenterin sisällön vuoksi tutustumaan oikein kunnolla huulimeikkeihin. 😄 Minulla oli eilen tuo punainen Dragon Fly huulilla, kun olin PR-tilaisuudessa Helsingissä… It Cosmeticsin! 😍😲 Ihanan vaivatonta tuollaisen kestävän huulipunan kanssa. Pari tai kolme kertaa lisäsin huulten sisemmälle alueelle.

Olen samalla linjalla Nena Sofian kanssa,Haluaisin tutusta noihin pareremmin.
Nykyinen huulipuna pysyy huomosti,useita kokennut.

Voi ei! Huonosti pysyvä huulipuna on silloin kenkku, jos se on pigmenttinen. Sellainen läpikuultava ja todella luonnollinen on vielä kiva, kun sen voi lisäillä ilman peiliä, vähän kuin huulivoidetta. Mutta sitten kunnon räikeä tai tumma puna pitää olla pysyvä, kun ei sitä voi kaiken aikaa olla peilin edessä lisäilemässä.

Siksi eilen laitoin tuon punaisen Dragon Flyn huulilleni, kun lähdin Helsinkiin PR-tilaisuuteen. Oli huoletonta, kun tiesin, että huulimeikki pysyy siistinä. Välillä lisäsin huulten sisämmälle alueelle punaa, joka tietty kuluu syödessä, juodessa ja ihan puhuessakin. Mutta olisinko kaksi kertaa lisännyt punaa koko päivän aikana. Suosittelen näitä! 😊

Voi kiitos tästä alekoodista! Minulla on ollut tuo Dragon fly, mutta se tippui tänä talvena käsilaukusta ja katosi teille tiettymättömille. Tilasin nyt uuden, ja samalla toisenkin huulipunan.

En ole suuri huulipunan käyttäjä, mutta pidän siitä miten hyvin tämä velvet matte pysyy huulilla. Aikoinani tilasin Dragon fly-sävyn, kun näin jossain päin internetsiä videon, jossa kyseisen sävyn mainittiin sopivan ihosävylle kuin ihosävylle.

Eipä mitään, olet hyvä! 😊 Tuo Dragon Fly on niin kaunis! Minulla oli eilen Dragon Fly huulilla, kun olin Helsingissä PR-tilaisuudessa. Välillä vähän lisäsin huulten sisemmälle alueelle, mutta muuten huulimeikki pysyi huolettomana ja oli rajoiltaan siisti. Tykkään ihan älyttömästi näistä kynistä.

Kevät tuli, lumet suli ja kadonnut Dragon girl löytyi pihakäytävältä :-D. Ja niin saapui uudet huulipunatkin, joten nyt Dragon girliä on kaksin kappalein (se kadonnut ei näytä itse asiassa kärsineen lainkaan lumihangessa olostaan). Toinen tilaamani sävy oli Sex machine, joka luotaan työntävästä nimestään huolimatta on huulilla todella kaunis ja luonnollinen sävy.

Ihana, melkein runollinen. 😄😍 Lumessa on hyvä säilyvyys, kun miksipä se huulipuna siellä pakkasessa menisi? Hyvä, että löytyi! Tuota Sex Machinea olen katsellut itsekin. NARSilla on nämä nimet vähän välillä tällaisia, mutta tuotteet ihania. Minulla on poskipunat Deep Throat ja Orgasm. 🙄

Lueskelen Pete Poskiparran kirjaa Arjen Mentalisti, jossa Pete opettaa muistikikkoja. Hän kertoo esimerkin, että illalla sängyssä jos jokin asia tulee mieleen, joka pitää muistaa eikä ole muistiinpano mahdollisuutta, ajattelee asiaa ja vaikka laskee herätyskellon lattialle. Aamulla, kun näkee kellon lattialla muistaa mitä piti muistaa!
Punat näyttävät kivoilta, olen vasta harjoittelemassa punaisemman punan käyttöä, joten lähestyn räväkämpää sävyä kiillon kautta! Mattapunat eivät kolahtaneet minuun.

Hyvä muistikikka. Täytyy kokeilla. 😊

Kiiltävä ja läpikuultava onkin helppo tapa totuttaa itseään värikkäämpiin sävyihin. Niiden kautta on helpompi lähestyä punaista. Minä rakastan punaista huulipunaa. 😍 Nyt blondina se sopii erityisen hyvin minulle. Tuo kuvissa näkyvä fuksia istui minulle paremmin silloin kun olin tumma. Siksi noissa kuvissa olen vetänyt hiukset taakse ponnarille, niin minun vaaleus ei näy. 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *