Glitz & Glam

Edulliset hiustuotteet viileille blondeille

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postauksen tuotteet saatu PR-toimistolta

Viime viikolla oli panosta tai pihistä -postauksessa vertailussa edullisemman Biozellin ja kalliimman Moroccanoilin hopea kuivashampoot. Tänään postauksessa kotimaisen Biozellin muita hopeatuotteita hiuksille.

Olen nyt reilun vuoden viihtynyt vaaleassa hiusvärissä. Käytän viileyden ylläpitoon erilaisia hopeatuotteita. Onnekseni viileys pysyy aika hyvin minulla, joten voin välillä pestä hiukseni ihan tavallisillakin tuotteilla. Koska olen aika puhtaan vaalea, en tarvitse voimakkaasti taittavia hopeatuotteita – ainakaan päivittäiseen käyttöön. Silloin tällöin käytän vähän reilummin pigmenttisiä hopeatuotteita, mutta päivittäin en niitä halua käyttää. Hopeatuotteiden suoravärit kerrostuvat muuten hiuksiini, ja tällöin sävy alkaa muuttua liian harmaaksi, sinerväksi tai jopa tummua.

Biozell Silver Shampoo

Biozellin hopeashampoo on hyvä perusshampoo viileille vaaleaveriköille, jos hius on kunnolla puhtaan vaalea. Kannattaa käydä kampaajalla ensin taittamassa sävy kohdilleen, jonka jälkeen sitten ylläpitää keveällä hopeashampoolla. Biozellilla ei pysty tekemään muutoksia keltaisesta harmaaseen tai todella kylmään. Pohjan tulee olla valmiiksi riittävän puhdas, eli kunnolla vaalea. Ylläpitää viileyttä päivittäisessä käytössä, mutta ei tosiaan värjää hiuksia sinisiksi tai liian harmaiksi.

Biozell Silver Conditioner

Hyvä hoitoaine hopeashampoon lisäksi ylläpitämään viileää sävyä hiuksissa. Ei mitenkään älyttömän silikoninen ja hiuksia voimakkaasti liukastava. Siksi ei minulla yksinään riitä, koska takkuuntuvat hiukseni tarvitsevat enemmän silottavuutta ja selvittävyyttä.

Biozell Color Mask Soft Ice

Olen käyttänyt Biozellin värikkäämpiä suoravärejä. Esimerkiksi silloin vaaleanpunaiseen aikaan olin sekoittanut tipan pinkkiä color maskia shampooni sekaan, jotta sain hattaraisen sävyn hiuksiini. Nyt ensimmäistä kertaa olen testannut Biozellin viileää vaaleaa color maskia. Nämä ovat hyviä kerran viikossa tai joka toinen viikko käytettäväksi.

Color Maskeissa on myös ihan Silver, joka on sitten sinisempi kuin tämä Soft Ice, jonka valitsin mieluummin testailuuni. Silver on parempi taittamaan keltaisia sävyjä, kun taas tämä Soft Ice on parempi freesaamaan vaaleaa sävyä helmiäismäiseksi.

Vasemmalta: Silver Shampoo, Silver Conditioner, Color Mask Soft Ice

Kuten näkyy, niin Biozellin hopeatuotteissa ei ole sellaista määrää pigmenttiä, että niillä hiuksensa värjäisi liikaa. Siksi ne ovatkin parhaimmillaan riittävän vaalealle ylläpitoon. Ei muutosten tekoa varten. Kaikissa hopeatuotteissa on myös vaaleanpunaisuutta, joka aikaan saa hiuksiin nätin helmeilevän vivahteen. Olen ollut jo pitkään tykästynyt helmiäismäiseen vaaleuteen.

Biozell ei ole mitenkään hirvittävän kallis, ja sillä on aika hyvä saatavuus. Biozell löytyy ihan markettien hyllyistäkin. Shampoo ja hoitoaine ovat suositushinnaltaan 8,90 € / 250 ml ja Color Maskit 9,00 € / 150 ml.

Ja sitten vielä vinkkaus niille, jotka käyttävät paljon hopeatuotteita ja huomaavat, että jossain vaiheessa hius muuttuu sameaksi ja sävy alkaa taittumaan tunkkaiseksi. Puhdista välillä suoraväriä pois. Siihen soveltuvat ihan syväpuhdistavat shampoot tai sitten nämä suoravärien omat Color Remover -shampoot. Näillä nopeutetaan värien haalistumista, mutta meille viileille blondeille ovat hyviä puhdistamaan liiallista suoravärien kerrostumista hopeatuotteista. Niissä oleva sinisyys saattaa joskus kerrostua liikaa ja saa hiukset siksi näyttämään tunkkaisilta ja sameilta.

Tässä näkyykin kivasti, kuinka viileä vaaleuteni on latvoissa jopa lämpimässä auringonvalossa. Näkyy kuinka suoravärit eivät ole kerrostuneet liikaa, vaan sävy on raikas.

Jos etsinnässäsi on edulliset hopeatuotteet, joilla ylläpitää viileyttä vaaleissa hiuksissa ja välttää tummentumista ja jopa värjääntymistä, niin suosittelen näitä Biozellin tuotteita. Jos taas olet juuri vaalennusprosessissa ja hiukset ovat vielä todella keltaiset, niin sanon vain, että älä vaivaudu. Nämä tuotteet eivät ole silloin sinua varten.

Kivaa tiistaita kaikille!

X