glitz & glam

Kosteutta kiharoille

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Olen esitellyt teille vuoden aikana Goldwell Dualsenses tuotteita aina uudistumisen myötä. Seuraavaksi uudistuksen on kokenut Curly Twist -tuoteperhe.

Curly Twist on suunnattu luonnonkiharoille, mutta tuote soveltuu aivan yhtä hyvin suorillekin hiuksille. Curly Twist on loistava niille suorille hiuksille, jotka kaipaavat kosteutta, mutta eivät liikaa siloisuutta. Suorille hiuksille, jotka haluavat säilyttää ilmavuuden. Curly Twist lupaa antaa kiharoille kosteutta ja tekee kiharoista kauniin selkeät ja erotellut.

Uudistuksen myötä pakkauksien ilme hieman muuttui ja tuotteet hieman vaihtuivat. Perinteisen hoitoaineen tilalle tuli 60sec Treatment tehohoito. Hoitosuihke ja shampoo uudistuivat. Tuotteissa on bambuyhdiste, joka sisältää HydroBounceComplexin. Tämä aikaansaa erotellut, kiiltävät, kimmoisat ja elinvoimaiset kiharat.

Goldwellin tuotteet ovat siitä todella mukavia, että ne ovat laadukkaita ammattilaistuotteita, toimivia, tuoteperheet ovat selkeitä, hinta on edullinen ammattilaismerkiksi ja saatavuus hyvä. Niitä jälleenmyy hyvin moni parturi-kampaamo ja ammattilaistuotteita jälleenmyyvät liikkeet ja verkkokaupat, että myös Sokos- ja Stockmann-tavaratalot.


Curly Twist Moisturizing Shampoo suositushinta 11,70-13,30 € / 250 ml

Kosteuttava shampoo, joka puhdistaa hellävaraisesti ja antaa hiuksille luonnollista kimmoisuutta ja joustavuutta.

Väriltään hennon vihreää ja tuoksultaan miedon raikas. Vaahtoaa hyvin hiuksissa pesten ne raikkaan puhtaiksi. Hiukset tuntuvat puhtailta, mutta eivät liian ”hoidetuilta”. Shampoo ei tee hiuksia latteiksi ja raskaiksi.

Pidän tästä shampoosta todella paljon. Haluan shampoon olevan kosteuttava, mutta se ei saa olla liian hoitava ja silottava, jotta saan hiuksiini ilmavuutta. Hyvä kevyt shampoo minun suorille hiuksilleni, mutta myös silloin, kun haluan kihartaa hiukseni.

Curly Twist 60sec Treatment suositushinta 16,10-18,20 € / 200 ml

Tehohoito, joka elvyttää hiukset yhdessä minuutissa. Antaa hiuksille joustavuutta, kimmoisuutta ja kiiltoa.

Tuntuu etten voi riittävästi ylistää näitä Goldwellin 60sec Treatment tehohoitoja. Aivan loistavia! Näitähän löytyy eri tarpeisiin ja hiustyypeille. Tämä Curly Twistin tehohoito on mukavan kosteuttava ja selvittävä, mutta olematta kuitenkaan aivan hiuksia raskaaksi tekeviä silikoneja täynnä. Hiukset jäävät ilmaviksi, kimmoisiksi ja pehmeiksi. Jos hoitotuotteeltaan haluaa todella silottavan lopputuloksen, niin kannattaa valita Color Extra Rich -tuotelinjan 60sec Treatment tai jos kaipaa rakennepaikkaavuutta, niin Rich Repairin 60sec Treatment. Tämä Curly Twist on kosteuttavin tehohoito.

Näitä 60sec Treatment tehohoitoja voi käyttää tavallisen hoitoaineen sijaan. Tehohoito lisätään pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin. Annetaan vaikuttaa minuutin verran, mutta voidaan antaa vaikuttaa pidempääkin. Huuhdellaan huolellisesti.


Curly Twist Detangling Spray-Conditioner suositushinta 18,60-21,10 € / 150 ml

Selvittävä hoitosuihke aktivoi veltostuneet kiharat välittömästi ja kosteuttaa hiuksia. Antaa pitkäkestoisen kiiltovaikutuksen.

Nämä hiuksiin jätettävät hoitosuihkeet ovat ehdottomia suosikkejani. Curly Twist tuotelinjan hoitosuihke selvittää tehokkaasti hiuksia ja antaa niille kosteitta ja kiiltoa. Suihke on hyvin kevyt, mutta silti omiin hiuksiini riittää 2-3 suihkausta.

Curly Twist Detangling Spray-Conditioner on kaksivaiheinen, jonka vuoksi se on ravistettava aina ennen käyttöä. Suihkauta tarpeesi mukaan pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Erittäin kuiville hiuksille voidaan käyttää pesujen välilläkin antamaan kosteutta ja kiiltoa.

Curly Twist Enriching Serum hinta-arvioni noin 58-68 € / 12 x 18 ml

Luonnonkiharoille ja permanentatuille (että myös muuten rakennekäsitellyille) hiuksille. Korjaa hiusrakennetta vahvistaen niitä. Palauttaa hiusten luonnollisen kimmoisuuden. Ihanteellinen rakennekäsittelyn jälkeen.

Yleensä tätä seerumia käyttävät vain ammattilaiset asiakkaiden hiuksiin, mutta tämä seerumi on myös kotikäyttöön ostettavissa. Tuote on ravistettava ennen käyttöä. Hiusten määrästä, pituudesta ja kunnosta riippuen, yhdestä 18 ml:n pullosta riittää 1-3 käyttökertaan.

Kuten jo alussa mainitsin, niin tuotteet soveltuvat hiuksille, jotka kaipaavat kosteutta. Suosittelen luonnonkiharoille ja suorille hiuksille, jotka tarvitsevat kosteutta. Suorahiuksisten ei kannata pelätä kiharanhiuksen tuotteita. Hiukset eivät muutu kiharoiksi, jos pesee kiharan hiuksen tuotteilla. Kiharoille suunnatussa tuotelinjassa on vain otettu huomioon kiharan hiuksen tarpeet, eli ne ovat kosteuttavia, mutta eivät liian silottavia ja hiusta raskaaksi tekeviä. Rohkeasti vain kokeilemaan, että löytyisikö se oma suosikki juuri kiharoille tarkoitetusta tuotelinjasta.

Onko kukaan suorien hiuksien omaava koskaan kokeillut tai käyttääkö kukaan kiharan hiuksen tuotteita?

Tuotteet saatu blogin kautta.

X