Glitz & Glam

Persikkaisen heleää valmistujaisjuhliin

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Minulta toivottiin lookia valmistujaisiin/ylioppilasjuhliin… vai oliko se kampausta? Olen hirvittävän pahoillani, mutta en enää muistanut ihan tarkkaa pyyntöä. Joka tapauksessa tein yksinkertaisen kokonaisuuden nuorelle valmistuvalle. Ainut vaan, että valmistujaiset ovat aika pitkälti tänään, enkä aikaisemmin ehtinyt tehdä tätä postausta. 🙁 Mutta jos jollakin valmistujaiset ovat vasta lauantaina tai joku tarvitsee vinkkiä ylppäreihinsä, niin helposti toteutettava vinkki kokonaisuus tulee tässä.

Ok, kuvitelkaa nyt minut 10 vuotta nuoremmaksi. ;D Tasan 10 vuotta sitten minä valmistuin kokiksi. 😉 Uudet valmistujaiset minulla on toivottavasti tiedossa viimeistään kolmen vuoden päästä, eli kädessä parturi-kampaajan tutkinto. 😉 Kokiksi valmistuin 19 vuotiaana ja parturi-kampaajaksi valmistun about 32 vuotiaana. Niin noh, valmistuinhan minä meikkaaja-maskeeraajaksi about vuosi sitten, mutta se koulu oli niin lyhyt, että en osaa sitä pitää samalla tavalla opiskeluna ja valmistumisenakaan. Oikea opiskelu meikkariksi alkaa vasta kun pääsee koulunpenkiltä. 😉 Kertoilen joku päivä vähän kuulumisia ja siitä miten opiskelun aloituksen valmistelut edistyy ja missä nyt mennään jne. 😉

Palataanpa siihen alkuperäiseen aiheeseen… nuorelle mielletään kevyt ja heleä meikki. Miksikö? Nuori iho on kaunis, silmät kirkkaat, ei ruttua, eikä kurttua, mikään ei roiku tai ole valahtanut. Nuoruutta ja ”kukkaan puhkeamista” korostetaan. Minusta nuoret ovat vielä niin freesejä ja kauniita, että mitä suotta sitä sinne pakkelin alle piilottelemaan. 😉 Ja nyt tunnustus… en meikannut juhlaan heleästi ja kevyesti nuorena. ;D Silloin sitä nuoruutta ja hehkua ei osanut arvostaa missään asiassa. 🙁

Olen saanut kasvojani parempaan kuntoon, joten pystyin käyttämään tässä meikissä heleää ja kevyttä meikkipohjaa. MSCHIC Baked Mineral Foundation on oikein oiva tuote kevyen ja heleän meikkipohjan tekemiseen. Meikkipohjaa kerrostamalla saa peittävämpää tulosta niihin kohtiin minne tarvitaan peittoa. Kasvot näyttävät kuulailta (jopa minulla!) ja hehkuvilta.
Olen värjännyt kestovärillä kulmani ja aivan kevyesti ehostanut niitä puuterisella kulmavärillä. Kulmat ovat luonnolliset.
Poskipunana helmiäismäistä ja hohtavaa. Käytin Grimasin luomiväriä, joka on sävyltään persikkainen. Sävy on numeroltaan 753.
Kokonaisuus on kevyt, heleä ja persikkainen. Sävymaailma voisi yhtä hyvin olla vaaleanpunainen tai mikä nyt on kenenkin mielestä se mieleinen väri. 

Hiukset olen vain kihartanut puikkokihartimella. Kiharat voi myös tehdä lämpöpatukoilla tai vaikka vain foliopatukoilla. Olen tehnyt pienen vinkkiä antavan postauksen foliopatukoiden laitosta. Postaukseen pääset tästä. Kiharaa on paljon helpompi työstää nutturalle tai pinnikampaukseen. Minä jätin hiukset vain auki ja käytin persikanväristä kukkaa koristeena. Yksinkertaista, mutta silti näyttävämpää, kuin arkinen ponnari. Lisäksi korvissa minulla on persikan väriset ruusukorvikset.

Käytin hohtavaa persikkaista luomiväriä liikkuvalle luomelle, ulkonurkkaan ja häivyttelin sen nousemaan korkealle lähes kulmaluulle asti. Sisänurkkaan ja ihan kulmaluulle käytin hieman kullanhohtoista vaaleaa sävyä. Luomivärit ovat niin helpot, että jokainen osaa. Ei yksinään kovin erikoiset, mutta heleään ja kevyeen meikkikokonaisuuteen toimivat.

Tein yläluomelle hyvin kevyen mustan rajauksen mustalla kajal-kynällä, jota pehmensin vielä synteettisellä viistopääsiveltimellä. Tein myös alaripsien tyveen kevyen kevyttä rajausta kynällä, jota pehmentelin siveltimellä. Laitoin alaluomelle myös persikanväristä luomiväriä antamaan hohdetta.

 Itse suosin alaluomen sisärajauksissa mustaa, koska se hieman muotoilee silmiäni kissamaisiksi ja musta sisärajauksissa ”pienentää” silmää. Toimii minulla, mutta ei kaikilla. Toiset taas tarvitsevat enemmänkin katsetta avaavaa rajausta alaluomelle. Minun henkilökohtainen mielipiteeni on, että vitivalkoinen rajaus (selkeästi vitivalkoisena loistava viiva) sisärajauksessa ei toimi. Se on hieman luonnottoman näköinen. Näyttää makealta fantasiameikkauksissa ja överimeikkauksissa, mutta ihan käyttömeikeissä harvoilla näyttää oikeasti hyvältä. Tämä on minun mielipiteeni ja kukaan ei saa loukkaantua. 😉 Sitä vastoin parempi ja luonnollisempi katsetta avartava rajaussävy on nude. Alarajauksessa olen käyttänyt nuden sävyistä kynää.

Huulipunana iiiiihana MeMeMen huulipuna sävyltään Coral Cloak. Nimi viittaa korallisempaan, kun huulipuna hylsyssä näyttää lähes oranssilta. Huulilla tämä taas muuttuu persikkaisemmaksi. Ihana kesäsävy! 🙂 Koostumus on kermainen ja tuoksu on makea, mutta ei kuitenkaan äklö. Punan kesto on myös hyvä, olematta kuitenkaan mikään kestopuna.

Tässä on heleän ja kevyen valmistujaismeikkiin käytetyt tuotteet. Toki minulla oli myös silmämeikinpohjusta, eli UDEPP.

Meikkipohja: MSCHIC Baked Mineral Foundation
Poskipuna: Grimas Eyeshadow/Rouge Pearl 753
Luomivärit: Avon Precision Glimmer White & Miss Cop -nelikon persikkainen sävy
Rajaukset: MeMeMe Eye Line eye pencil in Coal & MAC Naked Liner
Huulipuna: MeMeMe Coral Cloak

(Pst… meikkituotteiden nimet ovat linkkejä postauksiin, joissa olen esitellyt/arvostellut tuotteen tai meikkituote on esiintynyt joskus aikaisemmin)

Loppuun koruja ja koristeita. 😉 Joo, käväisin H&M:llä. ;D Sieltä tarttui tälläisiä söpöyksiä mukaan. 🙂 Olen nyt hulluna nappikorviksiin ja siitä syystä niitä tulikin sitten ostettua jos jonkin näköisiä.
Meikkikuvissa näkyvä persikansävyinen vaatteeni on myös henkkamaukasta. 😉 

Ai niin! Tämän kokonaisuuden kyllä kruunaisi kynnet, jotka olisi lakattu näin…

Essie A Crewed Interest on niin samaa sävymaailmaa kaiken tämän hempeän pehmoisen persikkahöttösen kanssa mitä olen tässä esitellyt. 😉

Kertokaa, että mikä minuun nyt on menny, kun ihastuin tänä kesänä persikkaan? :O Pidin kovasti tästä kokonaisuudesta sen ihanan pehmoisuuden ja heleyden vuoksi. Minut tuntevat eivät tunnista varmaan minua näistä persikanhöttöisistä kuvista ja puheista. 😀

Onko persikka sinun lempparisävyjä?

Oikein paljon onnea kaikille tänään valmistuville!!! 🙂

X