Glitz & Glam

Nyt on jännä hiustuote – puuteriksi muuttuva vaha

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Tuote saatu PR-toimistolta

Lättänät, raskaat hiukset, jotka rasvoittuvat melko nopeasti. Kuulostaako tutulle? Sellaiset ovat minun hiukseni. Tyvestä rasvaiset, latvoista kuivat. Menevät päätä myöten, jos en tekisi niille mitään.

Tästä syystä olen erityisen kiinnostunut kaikista tyveä kohottavista hiustuotteista. Minun on ollut pakko vähentää kuivashampoon käyttöä, sillä niiden tärkkelys kulkeutuu pituuksiinkin. Kuivashampoot ovat todella kuivattavia, joten pituudet ja latvat menevät äkkiä todella kuivaan kuntoon ja sen näköisiksi.

Siksi halusin valita testailuuni tämän Keune Blend Refreshing Balmin. Olin epäluuloinen, sillä mikään vahamainen ei toimi pitkähiuksisen tyveen käytettäväksi. En ole törmännyt yhteenkään. Jos on lyhyet, varsinkin runsaasti kerrostetut hiukset, vahat ovat loistavia. Mutta näin pitkähiuksisena ne saavat vain ”lähmätukan” aikaiseksi.

Keune Blend Refreshing Balm ei ole tavallinen vaha. Tuote on puoliksi kuivashampoo ja puoliksi muotoiluvaha. Se on puuteriseksi muuttuva vaha tai vahamainen hiuspuuteri – miten kukakin haluaa asian mieltää. Kaikkihan tietävät, että vaha on rasvaista, vaikka se olisi mattavahaa. Tämä vaha sisältää zeoliittiä, joka sienimäisen rakenteensa vuoksi imee rasvaa itseensä.

Tuotetta annostellaan pieni määrä, jota hierotaan sormissa niin kauan, että vahamainen koostumus muuttuu puuteriseksi.

Tämän jälkeen tuote hierotaan tyveen sormien avulla. Refreshing Balm soveltuu myös pituuksiin, jos haluaa rakennetta.

Olin ensimmäisen testailun jälkeen hyvin häkeltynyt. Miten voidemainen koostumus voikin muuttua niin puuteriseksi? Lisäksi tuote oikeasti vähentää tyven rasvaisuutta. Vaikutus kestää yhden päivän ajan. Kuivashampoo saattaa pitää rasvaisuutta parikin päivää poissa. Tämä Refreshing Balm auttaa vain yhden päivän freesauksellaan. Koen itselleni tämän puuterisen vahan paremmaksi kuin kuivashampoon. Yksi syy on ihan siinä, että tämä tuote ei kulkeudu valmiiksi kuiviin latvoihin kuivattamaan lisää.

Tuotetta voidaan käyttää puhtaisiinkin hiuksiin, sillä Refreshing Balm kohottaa kivasti pitkähiuksisenkin tyveä. Tässä todellakin on muotoiluvoiteen ja kuivashampoon hyvät puolet samassa tuotteessa.

Keune on ammattilaismerkki, joten sitä myydään tietyissä parturi-kampaamoissa. Suositushinnaltaan tämä Keune Blend Refreshing Balm on 24,50 € / 75 ml. Purkki on aika iso, sillä 75 ml riittää pitkäksi aikaa. Tuotetta ei tarvitse paljon kerrallaan. Tietysti mitä paksummat hiukset, sitä enemmän tuotettakin kuluu.

Kenelle suosittelisin Refreshing Balmia? Tämä on kyllä hyvä kaikille hiuspituuksille ja hiustyyleille. Jopa pitkähiuksisille! Enpä nyt oikein keksi mitään hiusryhmää, jolle en missään nimessä suosittelisi kokeilemaan. Jos hiuspohja on kuiva, niin silloin ei kannata käyttää mitään rasvaa itseensä imeviä hiustuotteita.

Nyt on ollut puuterinen viikko Glitz & Glamissa. Tajusin vasta tässä postauksen loppupuolella, että kirjoitin tällä viikolla violettisesta kuivashampoosta ja silmien alle käytettävästä puuterista. Noh, kaikki ovat täysin erilaisia tuotteita, joten siksi en tajunnut puuteristen aiheideni teemaa. Pahoitteluni, että tämä viikko oli puuterisen pöllyävä. 😀

Mahtavaa valmistujaispäivää kaikille!

Vielä ei ole oman valmistumisen aika, mutta viimeistään vuoden päästä. Tänään olen valmistujaisjuhlissa, sillä Kouvolan XAMK:sta valmistuu ensimmäiset myynnin ja markkinoinnin tradenomit. Olen työni puolesta mukana juhlahuumassa sekä onnittelemassa ensimmäisiä valmistuvia.

Lue myös

X