Ihonhoito

Garnier The Miracle Skin Cream

13.7.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Keväällä Garnierilta ilmestyi kauppoihin uutuusvoide, The Miracle Skin Cream. Tämä samainen voide oli myös joidenkin huhtikuun LivBoxissa, joten osalle voide onkin tuttu.

Miracle Skin Cream on anti-ageing -voide, jossa yhdistyy ihonhoito ja kosmeettinen ihoa kaunistava vaikutus.

The Miracle Cream on kauneusvoide. Se tasoittaa ihon sävyä välittömästi, heleyttää, kosteuttaa ja suojaa haitallisilta auringon säteiltä. Pidemmällä käytöllä voide lupaa tasoittaa ryppyjä ja juonteita. Iho tuntuu kiinteämmältä ja nuoremmalta.

Voiteessa on käytetty 7 tehokasta ainesosaa, kuten LHA (beta-lipohydroxy acid, toimii samalla tavalla, kuin salicylic acid), Pro-retinol, C-vitamiini, B3- ja B5-vitamiini, peptidejä ja inkivääriuutetta.

Voide on koostumukseltaan valkoista. Vaikuttaa aivan tavalliselta kosteusvoiteelta. Tuoksultaan voide on melko mieto. Siinä on hieman luonnonkosmetiikalle tyypillinen tuoksu.

Levittäessä voidetta huomaa kapseloidut mikropigmentit, eli pienen pienet rakeet voiteessa.

Hierottaessa voidetta iholle, kapselit hajoavat ja voide muuttaa väriään kauniin persikkaiseksi.

Voide imeytyy ihoon ja jättää kevyen sävyn ja kauniin pinnan.

Kasvoille levittäessä voide levitetään samalla tavalla, kuin BB- ja CC-voiteet. Suosittelen käsin levittämistä kasvojen keskiosasta reunoja kohti. Kannattaa käyttää hieman pyörivää liikettä, jotta pigmenttejä sisältävät kapselit hajoavat. Lopuksi kevyttä taputtelua tai painelua. Itse puuteroin kevyesti kasvoni lopuksi. Erittäin kuivaihoisten kannattaa käyttää alla erillistä kosteusvoidetta, mutta muilla ihotyypeillä erillinen kosteusvoide ei ole välttämätön, ainakaan näin kesällä.

The Miracle Skin Cream tasoittaa ja kaunistaa ihoa. Se ei kuitenkaan peitä ihovirheitä, kuten kuvasta huomaa. The Miracle Skin Cream antaa todella kauniin hehkun kasvoille ja onkin todella valoa heijastava voide.

Garnierin The Miracle Skin Cream -voide on minustakin kauneusvoide. Se ei ole meikkivoide tai pelkkä kosteusvoide, se ei myöskään ole BB-, CC- tai DD-voide. En näe voidetta pohjustusvoiteenakaan. Se on kauneusvoide, joka tekee kevyen ehostuksen kasvoille ja siitä löytyy ihoa hoitavia ominaisuuksia.

The Miracle Skin Cream on minusta parhaimmillaan näin kesällä, kun halutaan luonnollisen kevyt, läpikuultava ja heleä meikkipohja. Oikeastaan käyttämäni sana meikkipohja on väärä, sillä The Miracle Skin Cream ei tee oikeastaan meikkipohjaa, vaan se tasoittaa ja kaunistaa ihon sävyä.

Jos iho vaatii paljon peittävyyttä, niin yksinään tämä voide ei peitä riittävästi. Peittävämmistä meikkituotteista pitävät eivät välttämättä innostu tästä voiteesta. Enkä uskon rasvoittuvan ihon omaavien ihastuvan voiteeseen. The Miracle Skin Cream on enemmänkin pelkästään käytettynä arkivoide (nopea ja helppo käyttää) sellaiselle, jonka iho on melko hyväkuntoinen (ei aknea, voimakasta couperosaa jne.)

Kuivemmalla iholla The Miracle Skin Cream on parhaimmillaan. Voidetta voidaan käyttää pohjustajana antamaan heleyttä ja kosteuttamaan ihoa kosteusvoiteen lisäksi.

Minulla itselläni on näin kesäisin rasvoittuvaisempi iho, mutta koin silti voiteen aika kivaksi tuotteeksi. Se on hyvin erilainen, kuin mikään aikaisemmin kokeilemani voide, joka sisältää monta ominaisuutta. Luulen kuitenkin, että pitäisin talvella kosteuttavasta vaikutuksesta, mutta talvella taas voiteen sävy ei kävisi ollenkaan. Olen kuitenkin nyt vähän päivettynyt, niin pystyn käyttämään tätä kauneusvoidetta. Paljon plussaa myös voiteen aurinkosuojakertoimesta.

Voiteen ihoa nuorentaviin vaikutuksiin en voi ottaa kantaa, sillä en ole käyttänyt voidetta päivittäin ja lisäksi minulla on käytössä muitakin ihonhoitotuotteita.

Garnier The Miracle Skin Crem -voidetta jälleenmyydään monissa tavarataloissa ja hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa. Hintaa tällä 50 ml:n kokoisella voiteella on noin 13-14 euroa.

Mitäs te LivBoxin kautta tai kaupasta tuotteen ostaneet olette olleet voiteesta mieltä?

Tuote saatu blogin kautta.

Lue myös

Suosittelemme