Glitz & Glam

Goodie bag & ostokset

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Jatkan tänään eilistä postaustani, jossa esittelen shoppailuni ja goodie bagin sisällön OPI:n bloggaajatilaisuudesta Lahdessa.

Goodie bag oli aivan ihanassa OPI:n muovikassissa. Tämä pussi ei mene vaipparoskapussiksi. Ehei! Hienosta muovipussista löytyi OPI:n kalenteri tälle vuodelle, kynsien koristeluun tarroja ja hileitä, kaksi kynsilakkaa, yksi mini ChipSkip (kynnen ph:n nostattaja) ja kaksi mini pikakuivattajaa DripDry. Oikeastaan toinen DripDry oli minun arpalipukkeeni jolla voitin pedikyyrin.

Kynsilakkoina oli hopeinen Silver Shatter ja lämmin, korallisen pinkki A Definite Moust-Have, joka on OPI the Couture de Minnie -kokoleman kynsilakkoja.

Minnie -lakka oli mukava yllätys, sillä sävy on kesäinen. Tiedän etten tällä tule lakkaamaan talvisin, mutta kesäisin kyllä. Nyt himoitsen lämpimiä pinkkejä, koska on kesä. Silver Shatter on kaunis ja mieleeni sävyltään, mutta innostukseni Shatter/Crackle -lakkoja kohtaan on hiipunut lähes täysin.

Omat ostokset ovat sitten tässä. Kuten jo eilen kerroin, niin kynsilakat olivat 20 € / 4 kpl. Goldeneyen nappasin heti, kun sen näin.

Rakastan OPI:n käsivoiteita. Minulla on ollut vain niitä pieniä pulloja, mutta nyt ostin 10 eurolla ison pullon.

Tuoksut näissä OPI:n käsivoiteissa on huumaavia. Voimakkaita tuoksuja karttaville vinkkaan, että ei kannata. Jos taas pitää juuri sellaisista todella makealta ja voimakkaalta tuoksuvista käsivoiteista, niin suosittelen. Lisäksi käsivoide imeytyy todella hyvin ja nopeasti käsiin. Ihan huippuja päiväkäytössä. Cran & Berry tuoksuu syötävän hyvälle! Peony & Poppy on myös suosikkejani. Tuo ko. käsivoide sai viime talvena teatterilla miesnäyttelijät kehumaan uutta parfyymiäni. Jossain vaiheessa hoksasin heidän tarkoittavan tuoksulla minun käsivoidettani. Ahahhahaa! En kehdannut pojille sanoa, että se oli minun käsivoiteeni, jota kehuitte.

Goldeneyen lisäksi valitsin The Living Daylights, Minnie Style ja Tutti Frutti Tonga. Goldeneye on tosiaan sävy, jonka olen halunnut. Minnie Style vetosi minuun ja muistelisin minun ihastelleen sitä jonkun blogissa. Kuka on esitellyt/käyttänyt Minnie Stylea? Tutti Frutti Tonga on makea pinkkipersikka, eli lämmin vaaleanpunainen tai kylmä persikka. Miten kukakin sävyn näkee. The Living Daylights oli vähän sellainen, että joku piti neljänneksi valita. Näyttää ihanalta, mutta mietin vain sitä, että tuleeko käytettyä? Tällä hetkellä en vain jaksa ajatusta siitä, että poistaisin vanhoja kynsilakkoja puoli tuntia.

Ja sitten tämä ihanuus! Gwen Stefani ei varmasti tarvitse esittelyjä. Tämä nainen on siltä aikakaudelta, kun minäkin vielä pysyin kärryillä trendikkäistä bändeistä ja artisteista. Don’t Speak ja Just a Girl soi päässä vielä tänäkin päivänä. Hienon uran on nainen tehnyt soolourallaankin jätettyään No Doubtin.

Klassinen ja hyvin naisellinen punainen. Tämä on tällainen kunhan nyt haluan omistaa julkkiskynsilakan. Mukana tulee niittejä ja liima kynsienkoristeluun. Pakko tehdä omat Gwen Stefani -kynnet.

Näitä kynsilakkoja löytyy bm Internationalin Kauneudenkauppa.fi -verkkokaupasta, mutta ei näillä ystävämyynnin hinnoilla. Poistomyynnissä (outlet) näytti olevan monta kynsilakkaa. Shatter-lakat 8,90 €/kpl.

Mitä piditte kynsilakoista?

Lue myös

X