Glitz & Glam

Ihonhoitoa Elivon kanssa + arvonta

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kaupallinen yhteistyö Elivon kanssa

Pari viikkoa sitten esittelin kotimaisen Elivon ihonhoitotuotteita. Tänään on vuorossa tämän yhteistyön toinen postaus ja video.

Kuten viimeksi, niin tälläkin kertaa mukana on Elivon tuotesetin arvonta. Viime kerran arvonnan voittajaksi onnetar valitsi Evan. Oikein paljon onnea! Voittajaan on otettu yhteyttä.

Viime videolla kerroin, että tässä toisessa postauksessa ja videossa paneudutaan Elivon tuotteiden käyttökokemuksiin. Katselin edellisen arvonnan osallistumisien vastauksia. Aika monelle kotimainen apteekkimerkki Elivo on tuttu, mutta enemmän vitamiinien ja muiden lisäravinteiden kautta. Käsivoide oli monen tuntema. He jotka olivat arvonnassa olleita tuotteita kokeilleet, kommentoivat samoja juttuja, joita itsekin olen kokenut.

Puhdistusvaahto
11-12 € / 200 ml

Puhdistusvaahto on kermavaahtomaisen pehmeää. Vaahto pitää muotonsa äärimmäisen hyvin, joka on tärkeää. On hankalaa puhdistaa kasvoja vaahdolla, jos vaahto nesteytyy liian nopeasti. Elivon Puhdistusvaahto pitää vaahtomaisen koostumuksensan pitkään, vaikka se ei sisällä sulfaatteja. Pehmeä vaahto puhdistaa hyvin. Annan paljon plussaa siitä ettei vaahto kirvele silmiä. Silmäni ovat herkät, mutta siltikään Elivon Puhdistusvaahto ei aiheuttanut kirvelyä. Vesiliukoinen meikki puhdistuu ja kasvoista jää mukavan raikkaat. Puhdistusvaahto tuntuu pehmentävän ihoa, joka lisää lopputuloksen miellyttävyyttä.

Kasvovesi
11-12 € / 200 ml

Kasvovedelle luvataan jopa meikin puhdistamiskykyä. Kokeilin! Minulla oli todella kevyt meikkipohja, vähän vesiliukoista maskaraa, poskilla punaa ja kulmissa vähän kulmakynää. Kyllä Elivon Kasvovesi kevyen meikin vielä puhdistaa, mutta toki siihen vaaditaan useampi vanulappu. Vedenkestävään ja vahvaan meikkiin ei Kasvovesi yksinään riitä puhdistamaan. Kasvovesi on parhaimmillaan viimeistelemään ihon puhdistusta. Se puhdistaa ripsarin rippeet silmistä, eikä aiheuta kirvelyä tai kuivata silmänympärysihoa. Mahtava ominaisuus! Monet kasvovedet ovat liian vahvoja silmänympärysiholle.

24h Syväkosteuttava Kasvovoide
17,90 € / 50 ml

Tämän kasvovoiteen kevyeen hypotuoksuun koukuttuu. Todella miellyttävä tuoksu. Voide on täyteläinen ja kosteuttava. Ihon kosteus- ja rasvatasapainosta on kiinni, kuinka nopeasti voide imeytyy ja jättääkö tuote nahkeuden tunnetta. Rasvaiseksi voide ei jää. Syväkosteuttava Kasvovoide kosteuttaa kuivempaakin ihoa ja antaa sille suojaa. Ihan loistava myös lasten kasvojen kosteutukseen sen nopean imeytymisen ja kätevän pumppupullon vuoksi.

Arganöljy Käsivoide
3,65-3,90 € / 50 ml

Tämä tuote onkin monille tuttu ennestään. Jos etsii hinta-laatusuhteeltaan hyvää käsivoidetta, niin tämä! Hinta ei päätä huimaa, voide imeytyy nopeasti, tuoksuu hyvin hentoisesti ja tuubi sopii käsilaukkuun mainiosti. Vaikka käsien iholle olisi jo ehtinyt tulla kuivuuden aiheuttamaa ihottumaa, Arganöljy Käsivoide auttaa. Olen myös huomannut lapsista, että tämä voide ei aiheuta lasten herkällä iholla pahaa kirvelyä, vaikka ihottumaa olisi jo ehtinyt syntymään.

Kurkatkaa videolta Elivon tuotteita käytössä. Puhdistan meikit Elivon puhdistusvaahdolla ja kasvovedellä sekä kosteutan kasvojen ja käsien ihon. Näette miten hyvä puhdistusteho Elivon Puhdistusvaahdossa on ja miten Kasvovesi ei aiheuta kasvojen lehahdusta, kuten vahvat kasvovedet herkästi aiheuttavat.

Videolla on myös arvonta. Palkintona on samanlainen kuin esittelyssä ollut tuotesetti – Elivon Puhdistusvaahto, Kasvovesi, 24h Syväkosteuttava Kasvovoide ja Arganöljy Käsivoide. Voit osallistua YouTube-kanavallani tai tämän postauksen kommentteihin. Kerro keväiset terveisesi, niin olet mukana arvonnassa. Osallistumisaika päättyy 19.4.2017.

Oikein aurinkoista ja keväistä viikkoa!

Postauksen tuotteet ja arvontapalkinnot Elivolta.

Lue myös

X