Glitz & Glam

Kätevä huulikuorinta ja huulivoide samassa

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Tuotteet saatu PR-toimistolta

Labello toivotti PR-toimiston kautta herkullista pääsiäistä. Sain hauskalta vaikuttavia uutuuksia, jotka esittelen näin viikon alkuun.

Labello Caring Scrub on huulikuorinta ja huulivoide samassa tuotteessa. Vaihtoehtoja on kaksi: mintunvihreä Caring Scrub Aloe Vera ja vaaleanpunainen Caring Scrub Rosehip Oil.

Huulivoide on kuin mikä tahansa Labellon huulivoide, mutta tuote eroaa kuitenkin tavallisesta huulivoiteesta ja huulien kuorinnasta, sillä yleensä näitä käytetään erikseen. Huulien kuorinta saattaa olla huulia hoitava, mutta se ei ole näin helppokäyttöinen.

Ennen ensimmäistä käyttökertaa tulee pyyhkiä huulivoidetta esimerkiksi paperiin, jotta kuorivat rakeet tulevat esiin.

Muutama pyyhkäisy riittää, jotta rakeet tulevat esiin huulivoiteesta. Tämän jälkeen tuote on valmista käytettäväksi.

Perinteisesti huulikuorintojen rakeet eivät sula. Erityisen suosittuja ovat sokerikuorinnat, mutta sokeri ei sinällään liukene huulilla mihinkään. Labellon Caring Scrub -huulivoiteet sisältävät rakeita, jotka ns. sulavat huulille.

Mintunvihreä huulivoide sisältää aloe veraa ja vaaleanpunainen ruusunmarjaöljyä.

Vaaleanpunainen tuoksuu hentoisesti makealle, mintunvihreässä on vähän raikkaampi tuoksu, mutta molemmat tuoksuvat hyvin hentoisesti. Vaaleanpunainen Rosehip Oil maistuu makealta, kun taas Aloe Vera ei maistu oikeastaan miltään.

Kuoriva huulivoide toimii seuraavasti. Eli ensin tuotetta levitetään huulille, kuten mitä tahansa huulivoidetta.

Huulissa tuntuu ja näkyy pienen pieniä rakeita.

Hieromalla huuliaan yhteen, huulivoiteen rakeet kuorivat huulten iholta kuollutta ihosolukkoa. Samalla pienen pienet rakeet sulavat huulivoiteeseen.

Olen yllättynyt, miten näppärästi rakeet sulavat. Oletin, että siinä saisi ikuisuuden hieroa huuliaan yhteen, mutta ei tarvitsekaan. Kuorinta ei tietenkään ole yhtä rouhealla tavalla tehokas kuin monet sokerikuorinnat. Labellon kuorinta on selkeästi suunnattu useammin käytettäväksi ja hellävaraisemmaksi kuorinnaksi.

Lopulta huulille jää samanlainen tuntuma ja pinta kuin olisi tavallista huulivoidetta käyttänyt. Nämä ovat sävyttömiä, vaikka vaihtoehtoja löytyykin kaksi, aloe vera ja ruusunmarja.

Tämä on oikeasti aika näppärä! Jos huulet ovat todella rohtuneet tai taipuvaiset rohtumiselle, en käyttäisi tätä tuotetta yksinään. Herkästi rohtuville huulille kannattaa käyttää silloin tällöin vain kuorintaan, mutta hoitoon sitten jotain niille soveltuvaa huulivoidetta. Huulille, jotka eivät rohdu helposti, Labellon kuoriva huulivoide on hyvä, mutta kuorintaa ei kannata tehdä useita kertoja päivässä.

Jos siis tapoihisi kuuluu lisäillä huulivoidetta useita kertoja päivässä, kannattaa rinnalla käyttää jotain toistakin huulivoidetta. Ei huulia pidä jatkuvasti kuoria.

Labellon Caring Scrub -huulivoiteet tulivat myyntiin ihan hiljattain. Hinnaltaan voiteet ovat 2,60-3,90 € / 5,5 ml.

Oletko jo ehtinyt kokeilemaan näitä Labellon uutuuksia?

Lue myös

X