Ihonhoito

Valoa, kirkkautta ja heleyttä – Lumenen Valo uutuuksia

12.7.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

PR-toimisto lähetti Lumenen puolesta kesäisen tervehdyksen kesänkynnyksellä. Sain muutaman Lumenen uutuuden kokeiluuni. Olen kyllä niin pyörällä päästäni tästä millä tahdilla Lumenelta nykyään uutuuksia tulee.

Lumenen Valo -tuotelinja on kasvanut muutamalla uutuudella. Esittelen tänään kaksi näistä uutuuksista, koska ne kiinnostivat ja inspiroivat itseäni.

Valo -tuotteissa C-vitamiini on suuressa roolissa. Sarja on erityisesti ihoa kirkastava. Lumenella on uudistumisestaan huolimatta edelleen jokin pohjolan luonnonantimesta suuressa roolissa tuotelinjoissaan. Valossa tämä on lakka, jota kerrotaan poimittavan ihan käsin luonnosta. Itse tätä aina vähän epäilen, mutta kait se voi paikkaansa pitää. Ehkä ne marjat on marjastajien poimimia.

Tänään esittelen Lumene Valon uusimmat jäsenet Cleansing Balm ja Peeling Mask.

Lumene Valo Pure Glow Cleansing Balm

Nyt on Lumenelta tullut ensimmäinen puhdistusbalmi! Vai onko tämä ensimmäinen? Ainakaan en tiedä muita. Ensimmäiset testailut puhdistusbalmeista olivat suorastaan pettymyksiä. Nyt viime aikoina on markkinoille tullut balmeja, jotka liukenevat hyvin vedestä ja huuhtoutuvat pois. Siitä syystä puhdistusbalmit ovat kanssa alkaneet kiinnostamaan.

Balmissa koostumus on paksu ja rasvainen. Tuoksu on raikas, hieman sitruksinen.

Käyttöohjeissa neuvotaan hieromaan balmi kostutetuille kasvoille.

Vesi muuttaa täyteläisen balmin valkeaksi ja maitomaiseksi, joka huuhtoutuu helposti vedellä.

Minusta oli aika jännä, että Lumene on laittanut tuotteelle käyttöohjeeseen käytön kosteille kasvoille. Yleensä puhdistusöljyt ja balmit hierotaan kuiville kasvoille, jonka jälkeen kädet kostutetaan ja jatketaan hieromista, lopuksi huuhdellaan.

Olen testaillut Lumenen Cleansing Balmia molemmilla tavoilla. Mielestäni kuiville kasvoille hierominen irrottaa kestävämmän meikin paremmin kuin kostutetuille kasvoille hierominen.

Lopputulos on miellyttävä! Tykkään tästä puhdistusbalmista, sillä se puhdistaa meikin hyvin, mutta ei jätä iholle rasvaista tunnetta. Balmi huuhtoutuu hyvin lämpimällä vedellä.

Lumene Valo Glow Reveal Peeling Mask

Hellävaraisesti kirkastava ja kuoriva naamio on toinen suosikkini Valo -sarjan uutuuksista. Kemiallisesti kuoriva naamio sisältää AHA-, maito- ja glykolihappoja.

Geelimäinen, hennosti oranssinen kasvonaamio levitetään puhtaille kasvoille silmänympärysihoa välttäen. Naamion annetaan olla noin 10 minuuttia, jonka jälkeen se pyyhitään pois ja huuhdellaan vedellä.

Peeling Mask ei ole ollenkaan rankka naamio kasvoille. Hyvin hellävarainen ja siksi soveltuu pari kertaa viikossa käytettäväksi. Minun paksummalle iholleni menisi varmaan päivittäinkin, mutta en jaksa päivittäin kasvonaamioita käyttää. Samalla kun naamio kuorii hellästi kuollutta ihosolukkoa, se antaa kirkkautta iholle sekä kosteuttaa. Iho tuntuu käytön jälkeen vähän napakammalta.

Voin suositella Lumenen Cleansing  Balmia niille, jotka haluavat yhdellä tuotteella puhdistaa meikin mahdollisimman hyvin ja haluavat paksumman koostumuksen kuin öljy. Edelleen suosittelen oman käyttökokemukseni perusteella kuiville kasvoille balmin hieromista, kostuttamaan hetken hieromisen jälkeen käsiä ja hieromaan lisää ennen poishuuhtelua. Siten kestävämpikin meikki lähtee kunnolla. Meikittömille tai keveälle meikille sopii hyvin kostutetuille kasvoille tuotteen käyttö.

Peeling Mask on näppärä ja kivan hellävarainen kuorinta kirkastamaan ihoa ja pehmentämään sitä. Yleensä tällaiset kuorivat naamiot eivät kosteuta ihoa samalla tavalla kuin tämä Lumenen Peeling Mask.

Tuotteet ovat olleet myynnissä toukokuusta lähtien. Kicksin verkkokaupassa on näköjään kampanja, jossa nämä Lumenen uutuudet ovat mukavaan kampanjahintaan:

Lumene Valo Pure Glow Cleansing Balm* on 11,92 € / 125 ml
Lumene Valo Glow Reveal Peeling Mask* on 11,92 € / 75 ml

Suositushinnaltaan molemmat tuotteet ovat 14,90 €.

Oletko ehtinyt testata nämä uutuudet? Oliko sinulle hitti vai huti?

Kommentit (11)

Hei ja kiitos ihanasta blogistasi. Tuo balmi kiinnostaa minuakin, tällä hetkellä kamppailen taas superherkän couperosaihoni kanssa. Iho kiiltää ainakin T-alueelta yleensä aina, ja sitten kun puhdistan rasvaisen ihon tuitteella ihoni on kuivan ja kiristävän tuntuinen. Meikkipohja pettää T-alueelta viimeistään tunnin päästä ja kiiltoa on… olen neuvoton. Olen kokeillut useita mattaihoa lupaavia kosteusvoiteita yms, mutta sama juttu. Lopetin nyt kosteuttamisen kokonaan kun tuntuu vain pahentavan asiaa. Pelkkä puuteri on toiminut parhaiten,mutta tämä asia ja ihonhoito on täysi painajainen. Keksitkö jotain kikkakolmosta avuttomalle? Kasvot näyttää usein kosteusvoiteen jälkeen laikukkailta ja hetken päästä vähintään otsa kiiltää. Että mä kärsin… kiitos jo etukäteen!

Kivaa, että Valo-sarjaan on tullut balmi! Ja vielä tuubissa (eikä purkissa)! Tykkään sarjan tuoksusta ja balmeista yleensä, joten kokeiluun lähtee. Tässä sarjassa on myös fiksu hintataso. Kiitos vinkistä!

Joo, tuubi on kätevin! Purkista on hankalaa kaivella. Nyt näitä hyviä balmeja alkaa tulemaan. Itsekin olen nyt ollut tosi innostunut niistä. 🙂

Peeling mask on kyllä tosi ihana, olen tykästynyt siihen kovasti. Pitää ihon kivan kirkkaana.

On kyllä ihana. 🙂

Siis, tietystihän ne lakat poimitaan käsin käsipoimureilla. Lakan ja muiden metsämarjojen poimintaanhan ne thaipoimijatkin Suomeen töihin tulevat. Lakkoja ei voi millään koneellakaan sieltä suolta käydä niittämässä, eikä lakka käsittääkseni kasva kovin hyvin kasvatettuna. Muutenkin lähes kaikki marjat poimitaan käsin, koska ei niiden keräämiseen ole mitään järkevää konetta joka ei repisi kasviakin niiden marjojen mukana.

Minä epäilisin ennemmin siitä aidosta lakasta tulevan C-vitamiinin osuutta näissä tuotteissa. C-vitamiinia kun saa tuotteisiin varmasti helpomminkin kuin lakasta. Lakan siemenöljy on varmasti suoraan lakasta, kun kerran näin sanotaan ja sellaista väitettä ei saisi esittää ilman totuuspohjaa, mutta sen siemenöljyn määrä tuotteessa suhteessa muihin vaikuttaviin aineisiin olisi mielenkiintoinen tietää.

Kyllä nämä tuotteet silti kiinnostavat, mutta mainoslauseet ja tuotteiden markkinointijargonin jätän aina vähän omaan arvoonsa. Ainesosat, toimivuus ja Lumenen tapauksessa suomalaisuus painavat vaakakupissa enemmän.

C-vitamiini on niin herkkä, että sitä on haastavaa saada pysymään stabiilina kosmetiikkatuotteissa. Siksi olen aivan varma, että C-vitamiini näihin tuotteisiin tulee suurimmaksi osaksi labrassa valmistetusta C-vitamiinista. Varsinkin, kun hanneh tuossa tiesi kertoa, että lakat menevät ensin elintarviketeollisuuden käyttöön ja siitä ylijäämä kosmetiikkaan. Siinä prosessissa kyllä C-vitamiinit karkaa.

Tykkään kanssa tosi paljon tuosta balmista. Ihmettelin myös ohjetta levittää kostealle iholle, en edes ole kokeillut niin, vaan suoraan kuivalle iholle vaan ja hyvin lähtee. Tykkään tästä jopa enemmän kuin monesta puhdistusöljystä, koska ei kirvele silmissä tai aiheuta sellaista ”kalvoa” näkökykyyn hetkeksi.

Lumene käyttää elintarviketeollisuudelta sivutuotteena syntyvät/jäävät osat marjoista. Eli hyödynnetään kaikki osat loppuun asti. Ja kyllä ne taidetaan ihan käsin poimia, mutta ensin tosiaan elintarviketeollisuuden käyttöön, vasta ylijäämäosat sitten kosmetiikkateollisuuteen.

Joo, ei kirvele silmiä! Se Lumenen Sisu puhdistusöljy ei ole minun mieleeni. Se kirvelee. Harvoin kohdalleni on osunut silmiä kirveleviä öljyjä, mutta se kyllä kirveli. Tämä balmi ei. 🙂

Ahaa, no tietenkin! Ensin elintarvikkeisiin ja loppuosa kosmetiikkaan. No nyt kuulostaa loogiselta. Mietin, että ihanko oikeasti meidän seerumien ja voiteiden lakat käsin poimitaan pohjolan metsistä? Olen ollut aikoinaan Lumenen konsulenttien koulutuksessa, ja sielläkin tuota kyllä sanottiin, mutta ei kerrottu, että marjat käy ensin elintarviketeollisuuden kautta. Eivät siis tule suoraan heille.

Moikka!
Täytyypä kokeilla myös tuota 🙂 Millä naamio pitäisi poistaa ennen huuhtelua? Olen aina huuhdellut kaikki naamiot pois ja siksi en ole aivan varma tuosta? Käykö jos ottaa vanulapulla ensin pois ja sitten huuhtelee? Pitääkö sen olla kostea? Vai pitäiskö sen olla kostea pyyhe?

Myös olisiko sinulla suositella jotain kosteuttavaa maskia rasvaiselle/normaali & sekaiholle? Vai olisiko tuo sellainen? 🙂

Kiitos paljon!
Ihanaa kesää! <3

Voi huuhdella pelkästään vedellä, mutta pyyhkimistä ennen huuhtelua neuvotaan helpottamaan pois huuhtelua. Huuhtelu on nopeampaa ja helpompaa, kun ylimääräinen naamio on ensin pyyhitty kasvoilta. Sen voi pyyhkiä liinalla, pyyhkeella, vanulapulla tai vaikka paperilla. 🙂 Ei sen väliä.

Tuo naamio saattaisi olla näin kesällä aika hyvä sinunkin iholle. Se kun tosiaan kuorii ja kirkastaa, mutta myös kosteuttaa. Mikään superkosteuttaja se ei ole, mutta tällaisilla kesäsäillä ei varmaan tarvitse superkosteuttajia. Minusta parhaimmat tehokosteuttajat ovat kangasnaamioissa, kun ohut seerumimainen koostumus pääsee imeytymään ihoon helpoiten. Eikä sitten koostumus ole liian raskas rasvoittuvalle iholle. 🙂

Ihanaa kesää sinullekin! 🙂

Hei ja kiitos ihanasta blogistasi. Tuo balmi kiinnostaa minuakin, tällä hetkellä kamppailen taas superherkän couperosaihoni kanssa. Iho kiiltää ainakin T-alueelta yleensä aina, ja sitten kun puhdistan rasvaisen ihon tuitteella ihoni on kuivan ja kiristävän tuntuinen. Meikkipohja pettää T-alueelta viimeistään tunnin päästä ja kiiltoa on… olen neuvoton. Olen kokeillut useita mattaihoa lupaavia kosteusvoiteita yms, mutta sama juttu. Lopetin nyt kosteuttamisen kokonaan kun tuntuu vain pahentavan asiaa. Pelkkä puuteri on toiminut parhaiten,mutta tämä asia ja ihonhoito on täysi painajainen. Keksitkö jotain kikkakolmosta avuttomalle? Kasvot näyttää usein kosteusvoiteen jälkeen laikukkailta ja hetken päästä vähintään otsa kiiltää. Että mä kärsin… kiitos jo etukäteen!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *