Glitz & Glam

Valoa, kirkkautta ja heleyttä - Lumenen Valo uutuuksia

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

PR-toimisto lähetti Lumenen puolesta kesäisen tervehdyksen kesänkynnyksellä. Sain muutaman Lumenen uutuuden kokeiluuni. Olen kyllä niin pyörällä päästäni tästä millä tahdilla Lumenelta nykyään uutuuksia tulee.

Lumenen Valo -tuotelinja on kasvanut muutamalla uutuudella. Esittelen tänään kaksi näistä uutuuksista, koska ne kiinnostivat ja inspiroivat itseäni.

Valo -tuotteissa C-vitamiini on suuressa roolissa. Sarja on erityisesti ihoa kirkastava. Lumenella on uudistumisestaan huolimatta edelleen jokin pohjolan luonnonantimesta suuressa roolissa tuotelinjoissaan. Valossa tämä on lakka, jota kerrotaan poimittavan ihan käsin luonnosta. Itse tätä aina vähän epäilen, mutta kait se voi paikkaansa pitää. Ehkä ne marjat on marjastajien poimimia.

Tänään esittelen Lumene Valon uusimmat jäsenet Cleansing Balm ja Peeling Mask.

Lumene Valo Pure Glow Cleansing Balm

Nyt on Lumenelta tullut ensimmäinen puhdistusbalmi! Vai onko tämä ensimmäinen? Ainakaan en tiedä muita. Ensimmäiset testailut puhdistusbalmeista olivat suorastaan pettymyksiä. Nyt viime aikoina on markkinoille tullut balmeja, jotka liukenevat hyvin vedestä ja huuhtoutuvat pois. Siitä syystä puhdistusbalmit ovat kanssa alkaneet kiinnostamaan.

Balmissa koostumus on paksu ja rasvainen. Tuoksu on raikas, hieman sitruksinen.

Käyttöohjeissa neuvotaan hieromaan balmi kostutetuille kasvoille.

Vesi muuttaa täyteläisen balmin valkeaksi ja maitomaiseksi, joka huuhtoutuu helposti vedellä.

Minusta oli aika jännä, että Lumene on laittanut tuotteelle käyttöohjeeseen käytön kosteille kasvoille. Yleensä puhdistusöljyt ja balmit hierotaan kuiville kasvoille, jonka jälkeen kädet kostutetaan ja jatketaan hieromista, lopuksi huuhdellaan.

Olen testaillut Lumenen Cleansing Balmia molemmilla tavoilla. Mielestäni kuiville kasvoille hierominen irrottaa kestävämmän meikin paremmin kuin kostutetuille kasvoille hierominen.

Lopputulos on miellyttävä! Tykkään tästä puhdistusbalmista, sillä se puhdistaa meikin hyvin, mutta ei jätä iholle rasvaista tunnetta. Balmi huuhtoutuu hyvin lämpimällä vedellä.

Lumene Valo Glow Reveal Peeling Mask

Hellävaraisesti kirkastava ja kuoriva naamio on toinen suosikkini Valo -sarjan uutuuksista. Kemiallisesti kuoriva naamio sisältää AHA-, maito- ja glykolihappoja.

Geelimäinen, hennosti oranssinen kasvonaamio levitetään puhtaille kasvoille silmänympärysihoa välttäen. Naamion annetaan olla noin 10 minuuttia, jonka jälkeen se pyyhitään pois ja huuhdellaan vedellä.

Peeling Mask ei ole ollenkaan rankka naamio kasvoille. Hyvin hellävarainen ja siksi soveltuu pari kertaa viikossa käytettäväksi. Minun paksummalle iholleni menisi varmaan päivittäinkin, mutta en jaksa päivittäin kasvonaamioita käyttää. Samalla kun naamio kuorii hellästi kuollutta ihosolukkoa, se antaa kirkkautta iholle sekä kosteuttaa. Iho tuntuu käytön jälkeen vähän napakammalta.

Voin suositella Lumenen Cleansing  Balmia niille, jotka haluavat yhdellä tuotteella puhdistaa meikin mahdollisimman hyvin ja haluavat paksumman koostumuksen kuin öljy. Edelleen suosittelen oman käyttökokemukseni perusteella kuiville kasvoille balmin hieromista, kostuttamaan hetken hieromisen jälkeen käsiä ja hieromaan lisää ennen poishuuhtelua. Siten kestävämpikin meikki lähtee kunnolla. Meikittömille tai keveälle meikille sopii hyvin kostutetuille kasvoille tuotteen käyttö.

Peeling Mask on näppärä ja kivan hellävarainen kuorinta kirkastamaan ihoa ja pehmentämään sitä. Yleensä tällaiset kuorivat naamiot eivät kosteuta ihoa samalla tavalla kuin tämä Lumenen Peeling Mask.

Tuotteet ovat olleet myynnissä toukokuusta lähtien. Kicksin verkkokaupassa on näköjään kampanja, jossa nämä Lumenen uutuudet ovat mukavaan kampanjahintaan:

Lumene Valo Pure Glow Cleansing Balm* on 11,92 € / 125 ml
Lumene Valo Glow Reveal Peeling Mask* on 11,92 € / 75 ml

Suositushinnaltaan molemmat tuotteet ovat 14,90 €.

Oletko ehtinyt testata nämä uutuudet? Oliko sinulle hitti vai huti?

X