Glitz & Glam

Nukkuessasi vaikuttava kasvonaamio

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kesällä sain goodie bagista sellaisen tuotteen, että minulta taisi päästä riemunkiljaisu.

Sampar on ranskalainen ihonhoitotuotteita valmistava brändi. Sampar valmistaa selektiivisiä ihonhoitotuotteita kiireisille kaupunkilaisnaisille. Välihuomautuksena, että hyvin toimii tällaiselle kiireiselle maalaistytöllekin. Kaikki Samparin tuotteet sisältävät Urban Advance -yhdisteen, joka koostuu sheavoista, mintun endorfiineista ja sokerin probiooteista. Sheavoi suojaa ihoa, mintun endorfiini rauhoittaa ja sokerin probiootit antavat lisäravinnetta. Samparilta löytyy erilaisia tuotelinjoja, erilaisiin tarpeisiin. Tämä tänään esittelemäni tuote kuuluu Essential-tuotelinjaan, joka on kaikille ihotyypeille.

Tämä So Much to Dew Midnight Mask on niin ihana yönaamio, että haluan kertoa siitä. Tuotteen idea on palauttaa ihon oikea kosteustasapaino nukkuessasi.

Naamio on pakattu tuubiin, jonka päässä on avattava ja suljettava sivellin.

Karsastan hieman tuotteita, joissa annostelu tapahtuu siveltimen kautta. Tässä tapauksessa idea on ihan ok. Voide levittyy näppärästi siveltimellä ja näin käsien iho ei ime turhaan kallista tuotetta. Toki sitä siveltimeenkin jää.

Naamio levitetään illalla puhtaalle iholle. Tuubin päässä oleva sivellin käännetään ON -asentoon.

Ohutta voidetta (tai oikeastaan geeliä) puristetaan siveltimeen, josta se levitetään ohueksi kerrokseksi kasvoille. Lopuksi voi käyttää käsiään apuna. Itse en ole tarvinnut, sillä siveltimellä levitys onnistuu näppärästi. Naamio jätetään yöksi kasvoille. Tästä syystä ei kannata levittää paksua kerrosta, sillä ylimääräinen voide tarttuu kasvoilta muuten tyynylle ja hiuksille. Ohut kerros riittää. Siksi naamiota riittääkin hyvin pitkäksi aikaa.

Käytön jälkeen sivellin tulee kääntää takaisin OFF -asentoon ja pestä lämpimällä vedellä. Näin sivellin pysyy hygieenisenä, eikä tuubi pääse tukkeutumaan. Itse jätän tuubin kuivumaan ilman korkkia ja aamulla vasta laitan korkin takaisin.

Aamulla naamio pestään pois kasvoilta. Iho tuntuu miellyttävän sileältä, pehmeältä ja kosteutetulta. Iho on sävyltään kirkkaampi ja heleämpi. Olen huomannut vaikutuksen kestävän minulla 2-3 päivää. Tämän jälkeen on käytettävä naamiota uudelleen. Olen käyttänyt naamiota 1-3 kertaa viikossa. Naamiota voidaan käyttää useamminkin tai harvemmin. Sitä voidaan käyttää myös kuurina. Mikä nyt on kenellekin sopiva tahti ja mitkä ovat tarpeet.

Tykkään tästä naamiosta todella paljon. Erityisen hyvä nyt, kun iho kuivuu herkemmin ja syksyinen ilmasto ja oma väsymys saa ihon näyttämään todella lattealta. Koin yönaamion myös kirkastavan mukavasti ihon sävyä. Ensimmäisellä käyttökerralla tunsin pientä kihelmöintiä ja pelästyin, että tuote ei sovikaan minulle. Annoin naamion kuitenkin olla ja pesin sen pois vasta aamulla. En saanut mitään reaktiota, enkä ole saanut sen jälkeenkään. Seuraavilla käyttökerroilla en ole enää huomannut kihelmöintiä edes levitysvaiheessa. Suosittelen kuitenkin testaamaan ensin kädelle tuotetta, sillä kädellä reaktio ei olisi niin harmillinen, kuin kasvoilla. Koskaan kun ei voi tietää kuka on yliherkkä millekin? Minä en ole, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Pidän siitä, että naamiot tuntuvat kasvoilla. En tiedä onko se psykologista vai totta, mutta jos kihelmöi, niin silloin se vaikuttaa.

Mielenkiintoisia Samparin tuotteita ei vielä taida saada Suomesta muualta, kuin Viking Line -laivoilta. En kuitenkaan löytänyt Samparia Viikkarin sivuilta, mutta syynä voi hyvinkin olla vain, että niitä ei ole päivitetty. En usko, että Sampar olisi jo ehtinyt poistumaan valikoimasta. Tietysti ulkomaalaisista verkkokaupoista löytyy Samparia.

Suositushinta So Much to Dew Midnight Mask -yönaamiolle on 40,00 euroa / 50 ml. Minusta hinta ei ole ihan hirvittävä, sillä kyseessä on kuitenkin yöksi jätettävä kasvonaamio ja tuotetta riittää hyvin moneen käyttökertaan.

Tämä oli ensimmäiseni yönaamio, jota testasin. Vertailupohjaa ei tämän vuoksi ole yönaamioiden kesken. Joka tapauksessa koin naamion yhdeksi parhaimmaksi naamioksi ihon kosteutukseen. Onhan sillä merkitystä, että onko naamio kasvoilla 10-20 minuuttia vai koko yön, kun nukkuessa ihosi uudistuu. Ihan loogista, eikö vain? Samparilta löytyy myös puhdistava yönaamio rasvoittuvalle iholle ja yönaamio ikääntyvälle iholle.

Miltä yönaamio ihan ajatuksena sinusta tuntuu?

Tuote saatu goodie bagista.

Lue myös

X