Ihonhoito

Oriflame Love Nature manteli ja avokado

20.6.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Postaus sisältää saatuja tuotteita.

Tämän päivän postauksen kosmetiikka sisältää minun lemppareita, avokadoa ja mantelia. Syön päivittäin näitä kahta erinomaista hyvien rasvojen lähdettä.

Avokado ja manteli ovat jo kautta aikain olleet myös ihonhoitotuotteiden raaka-aineina. Ja miksipä eivät olisi, sillä molemmat sisältävät runsaasti öljyjä, jotka ovat hyviä ihonhoidossakin. Sen lisäksi, että ne sisältävät meille sisäisesti hyvää tekeviä vitamiineja, on niistä samoista vitamiineista hyötyä ihon suojauksessa. E-vitamiini on yksi tärkeitä antioksidantteja ihollemme. Näitä on tärkeintä nauttia sisäisesti, mutta ei se pieni lisä ulkoisestikin käytettynä huonoa tee.

Oriflamen uudet Love Nature -vartalotuotteet inspiroivat kertomaan näistä teillekin.

Oriflame Love Nature Softening Avocado

Avokadoöljyllä on ihoa rauhoittavia ja elvyttäviä ominaisuuksia. Se sisältää muun muassa D-, E- ja B5-vitamiineja. Avokadoöljy auttaa pehmittämään ja kosteuttamaan ihoa.

Shower Cream
9,00 € / 250 ml

Väriltään täyteläinen suihkusaippua on hentoisesti kellertävän vihertävää. Aivan kuin avokado. Tuoksu on aika neutraali ja luonnehtisin tuoksua unisex-tuoksuksi. Sopii siis miehillekin, sillä se ei ole voimakkaasti feminiininen, mutta tuoksussa ei myöskään ole maskuliinisuutta.

Shower cream on hieman täyteläisempi ja selkeästi iholla pehmeämpi kuin perinteiset suihkugeelit ja -saippuat. Tuote leviää hyvin, pienempikin määrä riittää ja huuhtoutuu vaivattomasti. Iholle jää hentoinen tuoksu ja pehmeä tunne.

Soap Bar
4,00 € / 75 g

Palasaippuat eivät oikein tunnu omaan käteen toimivilta. Välillä niitäkin ostan, mutta tuntuu, että nestemäisyys vie kätevyydellään aina voiton. Kuitenkin sarjasta löytyy myös palasaippu niitä suosiville. Tuoksu on raikas ja siinä tuntee sen perinteisen palasaippuamaisen tuoksun. Tuntuma on rasvainen, eikä ihoa kuivattava.

Oriflame Love Nature Nourishing Almond Oil

Manteliöljy on mieto öljy, jota on käytetty perinteisesti rauhoittamaan ihoa. Manteliöljy sisältää luontaisesti A-, B1- ja E- vitamiineja, jotka suojaavat ja kosteuttavat ihoa. Manteliöljy ravitsee ja pehmittää ihoa.

Shower Cream
9,00 € / 250 ml

Mantelisarjan Shower cream on koostumukseltaan hyvin samanlainen kuin avokadosarjan vastaava suihkutuote. Nourishing Almond Oil on väriltään hennon persikkaista. Tuoksu on makea ja hieman mantelinen. Tuoksu on voimakkaampi kuin avokadosarjan tuotteessa. Muuten ominaisuudet ovat hyvin samanlaiset.

Body Lotion
12,00 € / 200 ml

Mantelisen makea vartalovoide on keskitäyteläinen, jos näillä viinitermeillä voidaan kosmetiikassa puhua. Voide on notkeaa ja helposti levittyvää. Iholle imeytyminen ei ole salamannopea, mutta muutamissa minuuteissa alkaa rasvaisuuskin tasoittua iholle. Kuivalle iholle hyvä kesävoide, ei niin kuivalle iholle parempi ehkä talviaikana käytettäväksi. Tuoksu on miellyttävä. Muistan lapsuudestani jonkun mantelivoiteen, joka tuoksui lähes samalle. Tuoksu ei ole karvasmantelinen, vaan sellainen, joka on kosmetiikassa manteliksi mieltämään. Sanoisin tuoksua makeaksi ja maitomaiseksi.

Kaikissa Oriflame Love Naturen huuhdeltavissa tuotteissa on käytetty biohajoavia ainesosia. Jopa kuorintatuotteet sisältävät biohajoavia, luonnollisia rakeita, kuten silikaa, mansikan siemeniä ja mantelin kuorta. Tämä on minusta tervetullutta edistystä, sillä ne muovirakeet kun eivät millään tavalla ole välttämättömiä. Ihoa voidaan kuoria mekaanisesti ympäristöystävällisemmilläkin rakeilla.

Suihkutuotteet, eli shower cream -suihkutuotteet olivat minun suosikkejani. Ihana koostumus ja tuoksu. Sellaisia hieman ”parempia” ja ylellisempiä suihkusaippuoita. En ihan miellä näitä ”shower creamiksi”, sillä ne ovat mielestäni paksumpaa koostumukseltaan.

Näitä Oriflamen Love Nature -tuotteita löytyy kaikenlaisia ja mitä mielenkiintoisemmilla tuoksuilla. Aika herkulta kuulostavat minttu-vadelma ja mansikka-lime. Nykyään Oriflamen tuotteita voi tilata verkkokaupasta. Itse tilasin aikoinaan hyvinkin aktiivisesti parilta kaverilta, jotka olivat Oriflamen konsultteja sekä joskus joiltakin silloisilta työkavereilta, jotka myös olivat konsulentteja.

Oriflame oli aikoinaan todella suosittu täällä Suomessa ainakin. Minusta tuntuu, että valikoiman paljous on tuonut paljon kilpailua sekä ulkomailta tilaaminen. Mietin tässä vain, että vieläkö Oriflame on Glitz & Glamin lukijoiden käytössä? Onko teillä jotain ikisuosikkeja merkiltä?

Postauksen tuotteet saatuja lehdistönäytteitä.

Kommentit (3)

Äiti toimii edelleen Oriflame konsulttina ja hyvän ystävän äiti on aluepäällikkö, joten Orflamea löytyy kaapista. Tykkään todella paljon Oriflamen ihonpuhditus tuotteista.

Oriflamelta löytyy kyllä paljon hyviä tuotteita ja se mikä niissä varmasti monia kiehtovat ovat edullinen hinta (varsinkin tarjouksessa ollessa) tuotteiden laatuun nähden. Tänään juuri postasin eräästä oikein mainiosti Oriflamen tuotteesta: https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/06/liquid-silk.html 🙂

Mulla on tuo avocado-suihkugeeli ja vadelma-minttu-kuorinta. Oon pitkään haaveillu siitä kuorinnasta, mutta vasta nyt pari kk sitten olleen uudistuksen myötä pääsivät eroon mikromuoveista. Sitä ennen boikotoin. Ärsyttävintä kans oli se, ettei moni edustaja ees tienny. Piti inci-listasta näyttää että tuo on kuules muovia.

Mutta uudistetut tuotteet on kivoja ja onhan mullakin sellanen sekalainen seurue tuotteita. Oma suosikki taitaa olla joko 50spf tavallaan aurinkorasvan ja kosteusvoiteen välimalli tai sitten niitten face paletten highlighter. Poskipunakin siinä aika kiva.

Äiti toimii edelleen Oriflame konsulttina ja hyvän ystävän äiti on aluepäällikkö, joten Orflamea löytyy kaapista. Tykkään todella paljon Oriflamen ihonpuhditus tuotteista.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *