Glitz & Glam

Rodial Vit C Drops – tehokkaat C-vitamiinitipat

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuotenäyte saatu Lookfantasticilta

C-vitamiini on hyvin suosittu ainesosa ihonhoitotuotteissa. Monelta merkiltä löytyy oma C-vitamiinisarja, jonka luvataan kirkastavan ihoa ja tasoittavan sävyeroja sekä jopa madaltavan ryppyjä. C-vitamiini on myös vahva antioksidantti, mutta ongelmana on, että C-vitamiini on hyvin epästabiili. Kosmetiikkakemistit ovat varmasti parantaneet sen säilyvyyttä tuotteissa, sillä ala on mennyt valtavasti eteenpäin viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Silti uskaltaisin väittää, etteivät kaikki C-vitamiinituotteet ole niin tehokkaita kuin markkinoinnissa annetaan ymmärtää.

C-vitamiinin tehokkuus ikääntymisen merkkeihin ja ihon kirkkauteen on tieteellisesti tutkittua, mutta kuten sanoin, ongelmana on sen epästabiilius. C-vitamiini ei säily ihan helposti kosmetiikkatuotteissa, jotta sillä voisi saavuttaa niitä luvattuja tuloksia. Happi, valo, lämpö ja vesi heikentävät C-vitamiinin tehoa. C-vitamiinista on luotu erilaisia muotoja ja yhdisteitä, jotta sen säilyvyyttä voitaisiin parantaa. On yksi vanha ”nyrkkisääntö”, jonka olen jo vuosia sitten lukenut, C-vitamiini säilyy kaikista parhaiten öljypohjaisessa tuotteessa. Mitä rasvaisempi tuote on, sitä paremmin C-vitamiini siinä säilyy.

Sain Lookfantasticilta teemaboksin joku aika sitten. En valitettavasti ehtinyt esittelemään sen sisältöä tuotteen myyntiaikana. Tuo teemaboksi sisälsi Rodialsin C-vitamiinisarjan tuotteita. Olin aivan innoissani, kun sain tämän 10 ml:n *Vit C Drops -seerumin. Näyttää pieneltä, mutta siinä on 1/3 osa täysikokoisesta pakkauskoosta.

Rodial Vit C Drops sisältää 6% C-vitamiinia. Koostumus tuntuu öljyltä, joita siinä on käytettykin, mutta seerumitipat ovat vesipohjaisia. Vesi kosteuttaa ihoa, öljyt ravitsevat, mutta sen lisäksi auttavat C-vitamiinia säilymään tuotteessa. C-vitamiinitipat eivät tunnu raskaalta iholla, vaan sulautuvat helposti iholle.

Rodial Vit C Drops -seerumia taputellaan 2-3 tippaa puhtaille kasvoille. Vasta sitten lisätään hoitoneste, kosteuttava seerumi ja kasvovoide. Koska tuotetta käytetään niin vähän, se on hyvin riittoisa.

Olen nyt aikani tässä testaillut tätä C-vitamiinituotetta. Voin sanoa, että omalla kohdallani tämä on tehokkain C-vitamiinituote ihon kirkastamiseen. Stressi ja liian vähäiset yöunet tekivät tehtävänsä iholleni. Mitään tällaisia ei edes tarvitse, jos pystyy pitämään tiukasti kiinni omasta hyvinvoinnista. Mutta aina ei vaan pysty ja sitten pääseekin univaje ja stressi vaikuttamaan ihoon. Ihohuokoset näkyvät selvästi, kasvot ovat harmahtavat, iho näyttää vähän pöhöttyneeltä ja tunkkaiselta.

Aluksi en uskaltanut käyttää seerumia suoraan iholle, vaan olin sekoittanut sen 2-3 tippaa hoitonesteeseen. Ehkä pelkäsin sen tehokkuutta, kun vahvat C-vitamiinit voivat ärsyttää ihoa. Kun tässä ihan hiljattain tuskailin, että mitä taikuuksia tekisin iholleni, että saisin sen nopeasti näyttämään freesimmältä, päätin kokeilla Rodial Vit C Drops -seerumia suoraan kasvoilleni. Seuraavana aamuna oli jo parempi. Mitä useamman päivän tuotetta käytin, sen paremmaksi tilanne muuttui. Stressi ei vielä ole hellittänyt, eikä yöunen määrä kasvanut merkittävästi, mutta iho näyttää paremmalta.

C-vitamiinituotteita ei kannata säilyttää pitkiä aikoja. Kannattaa käyttää nopeasti, sillä C-vitamiinit eivät säily tuotteissa yhtä tehokkaina kuin avatessa ne ovat. Siksi minäkin käytän tämän pullon nopeasti loppuun. Innostuin C-vitamiinista oikein kunnolla oikeastaan vasta tämän tuotteen myötä. Aikaisemmin olen ihastunut C-vitamiinituotteissa niiden muihin hyviin ominaisuuksiin, en ehkä niinkään ole löytänyt nimenomaan C-vitamiinin tuomaa hyötyä. Nyt luulen, että C-vitamiini kirkasti ihoani ja seerumissa olevat öljyt heleyttivät ja ravitsivat näivettynyttä ihoani. Kosteutta ihossani oli, mutta jotain tehokasta buustausta se hetkellisesti tarvitsi. Tämä näköjään toimi! Siksi halusin siitä kertoa teillekin.

Rodial Vit C Drops -seerumitippoja myyvät *Lyko, *Kicks, *Eleven, *Lookfantastic, josta ainoastaan löysin tämän pienen myyntikoon.

Oletko sinä löytänyt oikeasti toimivaa C-vitamiinituotetta ihonhoitoon? Kuulisin mielelläni kommenteissa niistä.

Lue myös

X